Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

offf Lala,zi cum si te ajutam,fa un card si zine contu si pleaca de acolo ca minunea aia de fetita nu merita un animal de tata ,mai bine fara

neata zuze.....nasol rau

Elle,si Irlandeza ......trebuie sa curat niste aderente care sau format pe operatiile care le am(3la nr)de cand eram copila,sunt vreo 18 ani de atunci,in timp au tot crescut si mi-au impiedicat fixarea placentei in pozitie corecta ,de aceea de la 6 luni am stat numai intonsa in pat,cu colul deschis si contractii,toata sarcina am avut dureri groaznice de burta pt ca plesneau in interior,am luat zeci de tab No-spa ,injectii si multe altele,........doc nu imi garanteaza ca va fi mai bine la urmatoarea sarcina,dincontra va fi mult mai rau si am incredere in el maxima,e cel mai renumit doc ,......deci trebuie sa ma operez ,sa imi fie curatate aderentekle respective,sa treaca un an jum si apoi sa ma gandesc la un bebe......si vreau inca un bebe asa ca.....

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

STOISOR imi pare tare rau ca trebuie sa te operezi.Multa sanatate!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

Lala20,
e groaznic prin ce treci, si mai groaznic ca nu te ajuta parintii tai macar de dragul minunii de nepotele pe care o au in Biencuta! Noi te vom ajuta cum putem, spune un numar de card!!!!

...eu in continuare . Singurul mail nou in inbox azi are titlul:"Vrei sa afli data la care va veni pe lume bebelusul tau?". E unul (primul) din subiectele unui newsletter de la babyclub.de
Rusii trebuiau sa fie aici deja de 7 zile la un calcul mai exact.
Vi s-a intamplat cuiva ca din cauza tabletelor anticonceptionale sa nu apara intr-o luna menstruatia? E posibil, spun astia in prospectul lor.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna dimineata,o ceva?
Eu plec la mama asa ca ureztuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica maine inclusiv Sonia si sotul meu care e Andrei si e nascut pe 1 decembrie`

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Lala, fa-ti repede cardul sa-ti trimitem banuti. Parintii tai cunosc toate detaliile despre ceea ce se intampla intre tine si sot? Nu vreau sa te necajesc dar eu ma gandesc ca daca ar stii TOT, inclusiv ca te-a violat, poate te-ar ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Buna dimineata,

Lala20,
e groaznic prin ce treci, si mai groaznic ca nu te ajuta parintii tai macar de dragul minunii de nepotele pe care o au in Biencuta! Noi te vom ajuta cum putem, spune un numar de card!!!!

...eu in continuare . Singurul mail nou in inbox azi are titlul:"Vrei sa afli data la care va veni pe lume bebelusul tau?". E unul (primul) din subiectele unui newsletter de la babyclub.de
Rusii trebuiau sa fie aici deja de 7 zile la un calcul mai exact.
Vi s-a intamplat cuiva ca din cauza tabletelor anticonceptionale sa nu apara intr-o luna menstruatia? E posibil, spun astia in prospectul lor.

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
CESKA inteleg perfect ceea ce simti.De ce nu iti cumperi un test din farmacie ca asa stii sigur cum stai?Sper sa fie asa cum iti doresti tu!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

ufffff .. nu pot sa cred .. lala iubita, de ce nu ai postat mesajul si aici, la zuze? sigur ca te ajutam!!! du-te repejor si fa-ti card, scoate in extras de cont si spune-ne nr ca sa-ti putem trimite bani .. unde te duci?? parintii tai chiar nu vor sa te ajute??

noi suntem aici sa te ajutam!

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Dana,
cred ca intelegi pre bine. Luni o sa iau un test de la farmacie daca pana atunci nu se intampla nimic. Ideea e ca na ar insemna sa mai iau in 2 seri tableta si daca e caz de sarcina nu e f ok, nu? Adica in prospect scrie daca stii de sarcina sa intrerupi imediat tableta. Azi deja am sarit peste felia cu pateu de la micul dejun...
Am asa un gol in stomac cand ma gandesc ca e o sarcina...nici Benji nu a fost planificat!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

fetelor ..

eva zice PA! a plecat taica-su .. si i-a facut cu mana si ii spunea PA-PA, PA ... imi venea sa-i pap gurita aia dulce ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

grati vai ce doctori cretini si idioti!! e inadmisibil ce se intampla in spitalele din romania .. ma rog sa se faca bine prietena ta!!

ceska sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti tu, iubita!

florina tare dulce si frumos piticutul tau.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput