Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Grati - sanatate multa colegei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Anca !

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, uitati ce mesaj am gasit de la Lala_20. HAIDETI SA O AJUTAM, FIECARE CUM POATE.

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Dupa ce am disparut asa,apar iar cand am probleme...
Desi nu am vrut sa apelez la ajutor financiar...sunr nevoita sa o fac...V-oi merge maine sau cel mai tarziu luni sa-mi fac un card,daca mai sunteti dispuse sa ma ajutati...
Sunt inca aici...desi ne-am inteles sa dormim separat,in ultimele seri ma abliga sa dorm in pat cu el si aseara am acceptat sa faca sex cu mine ca sa nu ma bata sau sa ma dea afara in miez de noapte si fara printesa mea...nu o sa descriu aici in detalii ce groaznic a fost...
Parintii intr-un final nu v-or sa ma ajute,am descoperit si la mine in oras un centru de primire in regim de urgenta a victimelor violentei in familie...dar nu ma pot ajuta din lipsa de locuri...
Momentan daca ma puteti ajuta cu ceva bani pt certificate medico legale v-as fi recunoscatoare,ultima oara m-a costat 35 sau 50 Ron un cerfiticat,nu mai imi aduc aminte...
Si de 2 saptamani sta mai mult acasa,nu are chef sa munceasca,imi zice sa ma duc eu la munca ca sta el cu copilul...ma descurc greu cu banii...si vreau sa incerc sa merg maine sa scot un certificat medicolegal...pentru ca azi am pus copilil la somn si dupa cateva minute il aud pe domnul "sot" vorbind cu cineva in sufragerie si cand merg sa vad el pusese fata langa el in canapea si el incerca sa doarma...am luat copilul in brate si i-am reprosat ca nu a lasat-o sa doarma in patut,el mi-a dat o palma iar eu i-am zis sa fie ultima oara cand da in mine.Atat mi-a trebuit ca a venit dupa mine in camera copilului,a inceput sa-mi care pumni la greu in cap,fara sa tina cont ca am copilul in brate si evident ca in toata nebunia aia a fost lovita si fetita.Nu-ia pasat ca fetita plangea si eu tipam disperata sa nu mai dea...Am apucat sa pun copilul in patut si mi-e mi-a mai tras si o paruiala si cateva suturi...deci semne vizibile nu sunt...decat cateva cucuie...ca in resta stie unde sa dea ca sa nu ma invinetesc...
Nu stiu cat de coerenta sunt,imi cer scuze...
.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lala, te rog fa-ti un card, deschide-ti un cont si anunta-ne. Ca sa stiu unde sa-ti trimit niste banuti. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine pt. aceasta perioada neagra.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Off, Dumnezeule, acum ajung si eu la zi si ce gasesc...Lala,scumpa mea.... sigur ca te ajutam.

Vreau sa va multumesc pt urarile de azi pt cele 11 luni ale lui Pupicu. Nu am timp aproape deloc de forumit asa ca ma iertati, daca vreti sa mai stiti de noi, mai intrati la fetele de Cta sau pe blogul meu pe care l-am pus la semnatura, zicolorata. Eu am timp pt mine doar noaptea, dupa ce adoarme puiul, de aceea bantui pe aici laora asta.

Cat despre Fe dat dupa ureche pe motiv ca rau nu-i face.... ba face chiar foarte rau si un astfel de rau e tocmai scaderea poftei de mancare. Eu i-am facut hemoleucograma si fiindca hemoglobina i-a iesit 11,9 cand minimul era 12 abia atunci am aceeptat sa ii dau preventiv. dar fiecare face ce considera ca e mai bine pt puiul ei.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Doamne, Lala imi pare foarte rau

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

De doua nopti sunt in schimbul 3
mea ieri seara a tinut-o intr-o veselie pana la 12,30;orice incercare de a adormi a esuat,ea care la in jurul orei 10 dormea fara tam tam
acuma seara a adormit pe la 9,bucurie pe mine ca apuc si eu sa fac o baie lunga...etc,la juma de ora dupa ce m-am pus in pat a inceput showul care a tinut vreo 2 ore cred ca acum a adormit

offf,cred ca mi s-a dus, ma duc sa vad daca il prind din urma

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Va invit la o cafea!NATALIA scuze pt ca am incurcat numele printeselor tale dar se pare ca sarcina mi-a afectat memoria.LALA imi pare tare rau ca trebuie sa suporti asa ceva.E inadmisibil sa te loveasca si sa isi loveasca si copilul.Da un nr de cont si iti voi trimite si eu niste bani.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata ,zuze buburuze

vroiam sa va pun un filmulet haios ,dar mi-a pierit cheful dupa ce am citit mesajul lalei.lala iubita, anunta-ne rapid contul .ma rog la Dumnezeu sa iti fie bine.

grati, sanatate multa colegei tale..de medici , cu greu ma abtin sa nu zic ceva.

florina, e absolut delicios baiatul mamii

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

GRATIELA multa sanatate colegei tale!Multumesc pt ca mi-ai raspuns in legatura cu magazinul.Sper sa il gasesc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput