Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 16
ancasoare spune:
timp sa povestim n-avem, abia tinem pasul la citit, dar avem poze noi, albumul Stefan la 10 luni.
Ioanact spune:
Am plecat sa fac
.O noapte linistita va doresc. Noapte buna
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
NataliaS spune:
Buna seara fetele!

Multumim pentru aprecieri...doar ca Ana merge bine de vreo 3 anisori
...acum Stefania a inceput sa mearga![]()

Ana de Alina - felicitari pentru primii pasi...chiar ma gandeam azi la voi, peste cateva zile aniversati anisorul

Lala - tre sa racunosc ca si eu fac la fel![]()
![]()
tip ca apucata cand ma enervez...uff si stiu ca gresesc, dar nu ma pot corecta neam...
Grati - azi am cumparat nr.2 din - Si tu poti fi super nanny - copilul la scoala...poate va ajuta pe mamicile cu copilasi scoleri.
Doculetz - poate ai niste sfaturi si pentru autocontrol...btw - tocmai mi-am comandat cartea recomandata de tine
Noapte buna! eu merg incetisor la 

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ioanact spune:
Inainte de a pleca am vz pozele lui Stefan la 10 luni, tare dragut e si ce frumos se joaca el.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Iubitele, multumim pentru felicitari. Maimutzica piticuta vad ca a mai facut si in seara asta tot vreo 2 pasi. Si cum ma vede la PC, cum vine mot sa o iau in brate. Ca si acum, de altfel. Ereenuk imi pare rau ca ai avut asa o noapte. Dar de ce crezi ca s-a trezit asa de des? Dintisori? Shose, fii putin prudenta cu Nurofenul. Nu-i da prea des lui Pipe. Este iritant stomacal. Si chiar daca ii dai, da-l NUMAI dupa masa. Gatta, Laurici D si alte zuzici care stati in Bucuresti in weekend...ne vedem duminica la Castelul Fermecat? il gasiti pe net la www. castelulfermecat. ro Ce spuneti??? Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Alina , chiar intrebam daca ati lasat-o moarta cu intalneala ...eu sunt amatoare , cam pe la ce ora ati vrea sa ne vedem?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
danybv spune:
Creata vreau sa urez si eu mamei tale LA MULTI ANI !!!! , sa-i daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si sa-i indeplineasca toate dorintele 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ancasoare spune:
Mi-am comandat si eu cartea acum. N-am apucat dar trebuie sa spun ca m-am regasit in ceea ce spunea Lala ... si eu am tot 2 tonalitati
dar ma "adresez" sotului. azi de ex, m-a sunat sa-i dau o serie de la un "divais" electronic si i-am zis ca nu pot, a insistat si din cauza asta l-am trezit pe stefan. am scos flacari pe nas si daca era pe aproape il linsam. Dupa juma de ora imi parea rau ca m-am enervat asa.
grati.ela spune:
fetelor cat de mishel poate fi un dr incat sa lase o femeie, mamica de copilas de 2 ani sa zaca 3 ore cu o punga cu gheata pe burta stiind ca are ruptura de ovar?! o colega a lesinat in timpul cursului si au dus-o de urgentza la Bagdasar (nu voi intelege de ce acolo atata timp cat era suspecta de sarcina extrauterina deci sfera gineco...puteau alege maternitatea Bucur sau spitalul Titan...) de la 18.30 la 20 i-au facut analize iar pana la 22.30 cand au intervenit colegi cu ceva relatii prin ministerul sanatatii au lasat-o congelata cu o perfuzie si un sac de gheata pe burta...acum e inca in operatie...sunt ingrijorata rau...am vorbit la 22 cu ea si plangea spunandu-mi ca mama ei a murit pe cand avea 4 ani din cauza unei extrauterine........
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
a iesit din operatie...ruptura de ovar, hemoragie interna...pare sa fie ok!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)