Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 15
alina023 spune:
Doc
eu numa' ce ma gandeam ca de fapt nu sunt asa cum ma vad unele zuze, adica perfectionista. Si imi cautam repede si motivatiile care sa-mi sustina parerea.
Si cand eram mai sigura ca am dreptate
...io-te ca-ai venit si mi-ai spulberat strategia de aparare.
M-am recunoscut in proportie de aproape 100 de procente in in ai scris tu acolo. Asa ca ...perfectionista scrie si in fruntea mea.
Da' parca ash mai avea totusi cate ceva de imbunatatin pe ici pe colo si la perfectionismu' asta
.
Danuuuuutzaaaa eu unde am fost de n-am vazut cand ai scris ca are putsulica??? Pupam brotacelul mic din burtica si puiutii din patuturi.
Felicitari, draga noastra.

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena doniro, eu la matei am folosit unguent salicilic 1% pt cojitele din cap. se maseaza pielea capului cu 20 min inainte de baie . ramane parului usor gras.......eh bine, putin mai mult MATEIMATEI LA 10 LUNI VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO |
Am incercat si eu vaselina salicilata. Niciun rezultat. Mersi mult pt raspuns, mai vedem. Ideea e ca pe el pare sa il deranjeze, pt ca se tot scarpina.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
stancutza spune:
Doc, ce-mi plac mesajele tale
. Am citit si sfaturle pentru mamica incepatoare in ale alaptatului, si mi-am amintit ce ai mai patimit si tu. Si eu, de altfel. Din cand in cand mai postez la Alaptatul Helpline, ca am experienta cu toate belelele cu care m-am confruntat, nu? M-am mai intersectat pe-acolo cu inca trei mamici de clopotei: Veronicka, Puisorul si Ama.
Elle, mai ai starea de kko? Citeam ce a spus Roli despre intarcat si depresie - tu ai intarcat-o pe Eva? Daca de, nu s emai cere deloc la titi? Tu cum te simti?
Gaby, super tunsoarea, un bob foarte reusit!
IoanaCt, sper sa isi revina repede puiuta ta, cred ca e groaznic sa nu pape... Sofia vad ca are acelasi apetit - chiar mai crescut?? - cand ii dau dintii. Poate isi face masaj - sau sa-i zicem bambaj?
- la gingiute cu papica :-))))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ioanact spune:
Ellenuta nu mai are rosu in gat, cred ca de la dinti.
Shose Ioana nu a facut febra. Multumesc pt incurajari
, eu ii masez gingia cu Calgel pt a o calma.
irlandeza eu am mai vazut pozele odata, dar m-am m uitat inca odata cand ai mai pus site-ul, atat de mult mi-au placut, mai ales langa bradut cu lumini..abia astept sa impobodim si noi bradul
, sa vdm cum reactioneaza Ioana , daca va trage de el, de globulete etc.
Daca vreti sa o revedeti pe Ioana.
Ioana a baut in seara asta 150 ml de lapte + cereale in bibe cu ceai (in celalalt biberon nu a vrut - cel de lapte).
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
stancutza ii mai dau dar ff putin .. in curand cred ca va trece de tot pe bibe .. poate si de aici starea mea .. depresie de intarcare .. sau cum i-o spune ..
stoisor chiar .. ce operatie tre' sa faci? sau ai spus si am uitat ...
??
alina motzata ta o sa fie creata?? tati are parul cret?? foarte frumos .. o sa franga multe inimi pitica .. bolnduta, creata, ochi albastri .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui stancutza IoanaCt, sper sa isi revina repede puiuta ta, cred ca e groaznic sa nu pape... Sofia vad ca are acelasi apetit - chiar mai crescut?? - cand ii dau dintii. Poate isi face masaj - sau sa-i zicem bambaj? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Da este rau, multumim
sper sa ii iasa dintisorul/dintisorii m rpd.
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
raluk.m spune:
Salutare tuturor!
Din aceeasi lipsa de timp, nu prea sunte activa pe aici, desi mi-as dori. Intrebare intrebatoare: voi le dati puiutilor vostri suc de rodie? Bebelul meu face 10 luni in curand. Am incercat sa caut cate ceva despre rodie data la copiii sub un an , dar nu am gasit nimic.
PS: Felicitari tuturor Andrei-lor si Andree-lor, asa, in avans, ca cine stie cand reusesc sa mai intru pe aici!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta alina motzata ta o sa fie creata?? tati are parul cret?? foarte frumos .. o sa franga multe inimi pitica .. bolnduta, creata, ochi albastri .. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Da, tati are parul cret
, sigur va frange multe inimiALBUM
Alte POZE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
irlandeza spune:
Ioanact,
ce fetita mare ai, merge singurica? Am vazut ca se tine de patut nesustinuta. Si e cretulina....Sper sa fie si Patti cretuca.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui irlandeza Ioanact, ce fetita mare ai, merge singurica? Am vazut ca se tine de patut nesustinuta. Si e cretulina....Sper sa fie si Patti cretuca.MARINELA P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... 29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos) PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Da merge pe langa patut, mai are mom cand sta si nesustinuta, cand vrea sa ajunga in cealalta parte a patutului.

ALBUM
Alte POZE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)