Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

GRATIELA te-am mai intrebat in urma cu cateva saptamani unde este magazinul Z de unde le-ai luat hainute puiutilor cand ai fost in Paris dar cred ca nu ai vazut mesajul.As vrea sa cumpar niste cadouri si am auzit de la voi ca au hainute dragute.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici! daca ne mai tine cineva minte de pe aici anuntam ca suntem bine, mari, grasuni, dintzosi si ne apropiem vertiginos de venerabila varsta de un anisor. Acum ca a venit iarna poate reusim si noi sa stam mai mult prin casa si sa mai vb cu lumea pe DC. Pupic.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Pt amuzament

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 30.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

ELLENUTA prima masuta am trimis-o prin Posta Franceza care colaboreaza cu Posta Romana.Am fost azi sa intreb de ce nu a ajuns pachetul si mi-au spus ca ei nu pot verifica unde este si sa mai asteptam cateva zile.Despre nr contului vorbim dupa ce stiu ca toate masutele au ajuns la voi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

danutza,

poate dau si eu o fuga sa intreb la posta.

multumim mult!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dana acum am vazut mesajul cu Z...in La defence in mallul acela imens la acelasi etaj cu C&A pt copii am mers dinspre C&A spre magazinul de jucarii si pe stanga undeva destul de inghesuit era Z...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique
IRLANDEZA eu nu reusesc sa vad pozele cu Patricia si mor de ciuda.Chiar imi era dor sa o admir.

Incearca acum, cred ca se vad.
Si felicitari inca o data pt. baietelul din burtica.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

marinela tare frumoasa printesa ta!! papa singurica din farfurie?? cum a reactionat la bradut??

Multumim.
Mai ciuguleste din farfurie, dar mai mult e pe jos mancarea si pe haine si manute , decat in gurita. In poza era de fapt portia mea, dar atata a vrut carnatul ala, ca a trebuit s-o las sa-si faca pofta.
Bradutii i-au placut tare mult, trage de toate globurile, si in general toate decoratiunile de prin magazine i-au atras atentia, om vedea cum reactioneaza acasa,cand o sa impodobim noi. Sper sa nu le traga toate dupa ea.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

....eu in aprilie ma duc sa ma operez fetelor,mai vreau un bebe si cum trebuie facuta intai o operatie ,m-am hotarat,in aprilie o fac ,apoi sa treaca anu si mai astept barza cu zahar in geam,hmmmm cum suna???teoretic ok nu ?dar practic mai vedem....

Ce s-a intamplat ? Ce fel de operatie trebuie sa faci?

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Irlandeza am vazut pozicile, (mersi LaLa D), ce frumos e impodobit acolo.E un Mall? Da Patricia ce gusta acolo un mic?Ma topesc dupa ochii ei!

Da, e un Shopping Center. Inca mai avem multe de vizitat, macar pt. poze daca nu pt. cumparaturi.Si ca sa vada si Patti cum e de Craciun, chiar daca nu prea intelege ea acum.
Iar in farfurie era de fapt o bucata dintr-un carnat afumat, de acasa din Ro. si mamaliguta. L-a lins de cateva ori, i-a placut, dar n-am lasat-o ca nu vreau sa-i dau afumaturi de pe acum.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor cu dubii despre educatie,

va vorbeste fiica unei perfectioniste, ajunsa evident perfectionista ea insasi, nu ca sor-sa care s-a revoltat la vreme.

nimic nu e mai placut ochilor unui perfectionist decat un alt perfectionist la fel de dedicat... ceea ce duce inevitabil la perpetuarea 'speciei'

daca va recunoasteti aici:
What I Like About Being a perfectionist

• being self-disciplined and able to accomplish a great deal
• working hard to make the world a better place
• having high standards and ethics; not compromising myself
• being reasonable, responsible, and dedicated in everything I do
• being able to put facts together, coming to good understandings, and figuring out wise solutions
• being the best I can be and bringing out the best in other people

inseamna ca traiti si asta

What's Hard About Being a perfectionist
• being disappointed with myself or others when my expectations are not met
• feeling burdened by too much responsibility
• thinking that what I do is never good enough
• not being appreciated for what I do for people
• being upset because others aren't trying as hard as I am
• obsessing about what I did or what I should do
• being tense, anxious, and taking things too seriously

daca vreti sa detaliem, poate facem topic separat.
(chiar astazi m-a intrebat o clienta daca lucrez cu copii, si i-am spus ca nu, dar cu parintii lor oricand, de cele mai multe ori de acolo se remediaza multe)

recomandare de la mine, cartea cele 5 limbaje de dragoste ale copiilor, adica aici o gasiti http://www.curteaveche.ro/Cele_cinci_limbaje_de_iubire_ale_copiilor_Editia_a_II_a-3-622

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput