Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
nati tare dulce pitica ta, ce frumos merge!!
stoisor acum ai motiv sa dai buzna la shopping .. hai .. oricum, cizmele alea nu ar mai fi fost la moda acum .. ![]()
grati nu stiu daca e pos romana sau posta atlasib .. danonique pls .. spune=mi care posta, adica unde vine prima masuta .. la posta romana sau la atlasib .. saru-mannaaaaaa! ok, am vaziut acum si ,mesajul. deci miercuri sa ne asteptam. sa ne trimiti pe pm toate detaliile. 
roxanica si eva tuseste din prosteala sau cand mai tipa .. mai vezi cum e si daca trebuie, da-i eurespal.
alina pot sa fie dintii .. provoaca lipsa poftei de mancare .. dar .. totodata poate sa fie si de la rosu in gat .. cat despre ca si fier .. ca nu trebuie sa-i dai in fiecare luna .. eu i-am facut 3 "cure" evei si dr mi-a spus sa iau pauza pana la 1 an .. iar cu fierul sta prost .. i-am facut hemograma dar inca nu i-am dat.
alinuscha felicitari anitei!! 
gatta
multumesc mult!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ramonab spune:
Stoisor mersi, m-am uitat pe prospect da zic va intreb si pe voi ca na poate dati altcumva.
Dana un pup mare mare pt tine.Astept PM.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 28.Ma bazez pe voi 
stoisor spune:
ok si noi o sa luam maine o cutie si o sa i dau dar preventiv,una pe sapt ,eu am mare incredere in ele.....sanatate multa lui Razva sa nu se agraveze
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Stoisor mersi, m-am uitat pe prospect da zic va intreb si pe voi ca na poate dati altcumva. Dana un pup mare mare pt tine.Astept PM. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 28.Ma bazez pe voi ![]() |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Shose spune:
Happy BDay Pupi,Yiannis,Lulua,Karla !
Vazut poze cu Patty frumoasa foc in atmosfera Craciunului.
Vazut filmulet cu Ana de Naty care e deja pe piciorusele ei.
amandoua fetitzele tale frumoase.
Ioana crede`ma ca lipsa poftei de mancare in cazul tau, acum e de la dintzi. Am trecut printr`o saptamana, sau putin mai mult, in care pipe nu voia mai mult de 10 linguritwe din nici un fel de mancare. Drept urmare a si slabit aproape 0,5Kg.
Cred ca durerea e asa mare incat nu le arde nici sa pape. Numai cand ma vedea cu linguritza si se punea pe plans. Nu cred ca e cazul sa dai fier. calciu i`am dat si io fara analize in prealabil, pt ca transpira rau.
Io i`am dat Nurofen din noaptea in care a facut febra timp de 3 zile...asta cred ca i`a mai calmat si durerea.
Mult curaj, sa trecetzi peste zilele care urmeaza, pana apar dintzucii.
Alinutza felicitari Anitei
. Inca un bb care a luat`o la plimbare.
Gratzi io nu ma pricep la problemutza ta... tot ce pot sa`ti spun e sa o apreciezi pe Ozi indiferent ca nu e concentrata cum ai vrea tu la pregatirile pt mate. Io cred ca are inclinatii spre altceva, poate pt literatura.... ar fi frumos sa va completati asa bine! 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ereena spune:
seara buna, zuze buburuze
am avut o noapte cum rar am avut in ultima vreme.. s-a trezit matei din 30 in 30 de min.......minunat nu-i asa?
dana, iti trimit mii de
pt puii mai mici si mai mari 

si multumiri pt cadoul pt puii nostri.
ramonab , la mine oscilo a avut efect luat la diferenta de cel putin 1h1/2 de masa, inainte sau dupa. e valabil in general pt homeopate.si sfat de la lalaD,pt cucuie crema cu arnica,face minuni...testat de matei ![]()
MATEI
MATEI LA 10 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO
Ereena spune:
bravo ana mica pentru primii pasi
...mai sunt cateva zile si sarbatorim primul clopotel
elle, varianta cu seringa spusa se doc, pt sfarcuri ombilicate e eficienta.prietena mea a reusit asa,desi foarte dureros am inteles.
MATEI
MATEI LA 10 LUNI
ramonab spune:
Crema de arnica zici?
Acu nu mai am de unde sa iau.Maine.Mersi mult
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 30.Ma bazez pe voi 
Ereena spune:
doniro, eu la matei am folosit unguent salicilic 1% pt cojitele din cap. se maseaza pielea capului cu 20 min inainte de baie . ramane parului usor gras.......eh bine, putin mai mult
dar dupa 4-5 folosiri ,gata cojitele.si costa foarte putin, vreo 5 ron.se prepara in farmacie
MATEI
MATEI LA 10 LUNI
danonique spune:
ELLENUTA prima masuta am trimis-o prin Posta Franceza care colaboreaza cu Posta Romana.Am fost azi sa intreb de ce nu a ajuns pachetul si mi-au spus ca ei nu pot verifica unde este si sa mai asteptam cateva zile.Despre nr contului vorbim dupa ce stiu ca toate masutele au ajuns la voi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
21+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
Iubitele, multumim pentru felicitari. Maimutzica piticuta vad ca a mai facut si in seara asta tot vreo 2 pasi. Si cum ma vede la PC, cum vine mot sa o iau in brate. Ca si acum, de altfel.![]()
Ereenuk imi pare rau ca ai avut asa o noapte. Dar de ce crezi ca s-a trezit asa de des? Dintisori?
Shose, fii putin prudenta cu Nurofenul. Nu-i da prea des lui Pipe. Este iritant stomacal. Si chiar daca ii dai, da-l NUMAI dupa masa.
Gatta, Laurici D si alte zuzici care stati in Bucuresti in weekend...ne vedem duminica la Castelul Fermecat? il gasiti pe net la www. castelulfermecat. ro Ce spuneti???
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei