Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ariadna super tare, multumim!
o sa pregatesc si eu ceva dar mai aproape de Craciun

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Diarux cred ca o sa se sparga butoiu pana la urma ca pre suntem multe

Anka crede-ma ca de la o vreme numai calcule fac si nu imi iese pt ca noi am investit in casa si ma aleg doar cu rate(am mai construit o camera, am pus centrala...)casa care de altfel e pe numele meu si daca plec ea nu se va descurca sa plateasca darile si atunci?

Moni si sa stii ca asa am patit si eu la Alex, nu statea singur nici o clipa, nu era atras de jucarii, vroia doar in brate, acum ea e altfel, dar de e fetita

Mada multumim si eu as pleca departe pt ca urasc sa ma cert cu ea

Mitzi daca as fi putut sa ma inteleg cu ea era bine, dar intodeauna m-a considerat "copilul" care n-are drept la replica, care nu are pareri personale. Mi se pare ca pot sta si-n cap si tot nu intelege.

Dara poate daca era soacra nu era asa rau.

Dar hai gata reusesc eu sa ies sau asa sper, mai bine sa vb despre bbi, eu la Alex am inceput cu suc si am continuat cu branzica, apoi cu supa de legume. Acum i-as da niste suc pt inceput ca are probleme cu kk sau sa-idau piure de fructe? ma mai gandesc

Ariadna absolut superbe

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bun revenit Moni! Poate e un copil mai lipicios Luca al tau, nu stiu. Thea mea sta singura si ore in sir dar si cand ma vrea, ma vrea in sensul in caree sunt vanata pe fatza si pe gat si pe maini pentru ca ma suge si ma pupa si se incolaceste in jurul meuuuu. Bine, eu nu o las sa stea atata singura dar cand aspir, spal, chestii, sta absolut fara probleme, pt ca e pasionata de jucat/intors/supt picioare/vorbit si exersat mii de voci si amuzat pe seama lor!

Strulu bun revenit si tie! Primeste o floricica de la mine pentru cuvintele minunate!

Uuff Flori, cred ca e greu! Nu poti avea o discutie intre 4 ochi cu mama ta in care sa stabiliti niste reguli? Macar regula de a nu te comenta in fata copiilor si sotului!

Cris a iesit salamul? Si eu ca si tine...nu vreau pe nimeni la curatenie, la copil. Ma descurc si ma si umflu-n pene pt asta:))

Maduta ete un pupic asa, doar pt ca esti sor'mea si pt ca esti mereu acolo langa toata lumea! Mama enciclopedia a clubului!

Adriana cardamom-ul se gaseste la noi sub exact aceasta denumire. Cum iti spuneam, il gasesti la cei de la fuchs! E o punguta cu alb/verde/maro.

Cu apa Evian nu stiu, nu ma bag. Poate in alte tari e mai ieftina, in Ro e mai scumpa decat un vin bun:)). Mie nici humana nu mi-a placut (avea un miros metalic), asa ca am ramas pe dorna neincalzita, nenimic.

Rontzu bravo pt masuratori! Cu schema...nu-l poti suna daca ai nelamuriri?

Diana tot uit sa-ti spun bravo pt masuratori, eu zic ca e bine chiar daca a luat mai putintel. Mai da' cu ce taxi ai mers de ai platit atata?

Oana aia e fatza de mamica? Mea culpa, da' crez ca nu:))) Du-te fata inapoi la generala, nu mai umbla aiurea pe strazi!:)

Ankule nu stiu ce sfat sa-ti dau. Adica stiu chestia aia cu "incercat de 15 ori si abia dupa sa zici daca ii place sau nu" dar eu n-as chinui copilul atat. Eu personal! Succes cu gasitul unui piure pe placul ei si multa sanatate!

Flo super tare!

Ruxi ete ca te pup asa...degeaba! Din generozitate! (io le las' pe fetele astea sa vb, pana una alta eu am vazut tzatzele alea live:) )

Mada de Irlanda te iubesc ma! Sa nu cumva sa te apropii si tu de butoi ca ti-o iei apasat! Ana si pe tine te iubesc tare, tare de tot si nici tu n-ai voie in butoi!

Noi astazi am iesit sa ne plimbam in marsupiu la mami si tare ne-a placut! Am luat masa pe bancuta in parc, ne-am dat cu mami in leagan, ne-am plimbat prin frunzele fashaitoare...a fost o dupa-amiaza minunata in doua! Dragostea mea, asa freamata de fericire si cand ii spun te iubesc (adica de vreo 200 de ori/zi), chiuie! Asa mi-a ascultat Dumnezeu rugile si pe langa un copil sanatos, mi-a dat-o plina de blandete, sarm si voiosie! Multumesc Doamne!

Acum am pus iar sa fac placinta de mere + pere (ai mei mi-au adus o livada si cum nu le mancam, le fac placinta) si am facut repede si un aluat de chec peste care am pus alternativ dulceata de zmeura si gem de caise! Miroase bestial in bucatarie!

Seara buna sa aveti!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Irolf totusi poti sa-i spui pe fata ca nu vrei ca baiatul sa auda ce are ea sa-ti spuna pentru ca e copilul tau si vrei sa-l cresti asa cum stii tu. Fii mai transanta. Poate sa va dea afara? Nu cred ca e doar mama.

Edit: Ce tanta sunt, nu ma prindeam deloc de unde stiu fetele astea sa-ti spuna tie Flori!
Iar edit: Cine are timp sa-mi bucatareasca si mie? Ca eu desenez si decupez la ora asta!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Flori daca incerci sa o ignori?Poate e mai greu la inceput dar te obisnuiesti cu timpul decat sa te chinui asa.

Voi ce stiti pana la urma de iaurturile de la dano** se dau copiilor sau nu?La Bogdan ii dadeam da-NO-ni** si ii placea la nebunie,insa nu mai stiu din ce luna i-am dat.Am auzit ca cele de la Tnu** sunt cele mai indicate ca sunt 100% cika naturale si Napo****.PARERI?

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Sun: spre rusinea mea, nu sunt o bucatareasa si, de fel, nu prea poftesc dar acum imi lasa gura apa ce spui tu ca ai facut cu mere, pers, dulceturi. Eu habar n-am cum se face chec/placinta. cand ai ceva timp da-mi si mie detaliat reteta si ce/cum sa fac. Mersi mult

Si eu folosesc Dorna nefiarta.

Luca sta singurel fara probleme, se joaca in bouncer.

O alta intrebare pretioasa: pana la ce varsta se poate tine bebe in marsupiu?? ca eu i-am aruncat cutia si nu mai stiu, mi-e sa nu se rupa cu handralaul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Dedicatie speciala

Lipsesc cateva fete tare dragi mie, dar la ele inca mai lucrez

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Irolf aici

--------------------------------------------------------------------------------------------------

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am luat-o razna rau.....un capitol /zi!!!???

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Dedicatie speciala

Lipsesc cateva fete tare dragi mie, dar la ele inca mai lucrez

multumim

esti o super draguta

mami de Sofi

Mergi la inceput