Pepenasi de iulie - august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
struluta spune:
Fight for kisses...foarte, foarte tare!!!![]()
![]()
![]()

la toate mamicile si la toti bebeii!
Diarux:![]()

bobitamica spune:
Buna seara dragi fete,
Multumim tuturor celor care ati intrebat de noi.
GINI..
...ce face Irinuta ta??cum am mai scris noi suntem tot delicate...e inca micuta.
MONI din Oradea...sa stii ca asa e cum spui tu...indiferent ce iti spune oricine,numai tu esti in masura sa rezolvi o problema.
In legatura cu apa plata...noi punem de la chiuveta si o fierbem...
Cu cumparaturile...e groaznic...eu una...nu prea merg departe de casa. Prin imprejurimi...daca e ceva important merge sotul . Mai fac si eu drumuri cu Suri,si nu e chiar usor,mai ales ca nu avem masina.
Eu m-am cam intristat pentru ca azi am aflat ca bunica mea e in spital. Dar am sunat-o si m-am linistit dupa ce am vb. cu ea.
in legatura cu diversificarea ..noi incepem de la 4 luni si jumatate cu niste suculet de morcov,dar nimic solid pana la 6 luni si e hranita 100%artificial de la nastere. Tin sa va spun ca pana acum nu a baut decat laptic,nici apa si nici ceai. I-am dat eu cate 30 ml ceai de musetel pentru constipatie. Si a avut efect. Face kk in fiecare zi.
fetelor, avem niste copii minunanti. Am vazut pozele de pe pepenasi...sunt foarte,foarte frumosi.
MA duc la copil,
VA pup
Bobitamica-mami de Suri
ariadnabr spune:
Dedicatie speciala

Lipsesc cateva fete tare dragi mie, dar la ele inca mai lucrez ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
estrella80 spune:
Ok, am inteles cu apa plata Evian!!!V-am spus ca nu ii contest calitatile!!!Eu contest doar motivele pt care acea doctora a solicitat sa se faca laptele cu apa plata.... si asta doar aici la noi in Romania!!!! In afara, eu consider ca raportul dintre pretul apei plate Evian si puterea de cumparare este unul foarte ok!Insa aici nu prea este!!!!
Mada ce linkuri ai pus tu cu jucarii???
Ce jucarii de la Fischer Price au in carrefour?[/b
Monic_or te inteleg... nu stiu ce sfat sa iti dau, ca eu sunt primul bebe, si nu am avut probleme cu ea pe aceasta tema... motiv pt care nu m-am documentat in domeniu. Ce iti pot spune, este ca iti doresc multa multa rabdare!!
[b]Anka am vazut ca mai sus, una din fete ti-a sugerat sa ii pui putin lapte praf.... asta iti recomand si eu... initial fa-l mai zemos, piureul, fie de fructe, fie de legume, pune o doza sau doua sau trei de lapte praf, cate consideri tu ca sunt suficiente, si incepi treptat sa i-l dai, mai intai in biberon... apoi excluzi din laptele praf.... pana cand ajungi sa ii dai doar piure!Apoi incearca sa excluzi biberonul si sa ii dai cu lingurita! Am citit-o intr-o carte a unui american.... ceva legat de crestea copilului... gen Capraru dar pe schema americana!!
Poate tine!!!
estrella80 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva.
Gini sper sa ii treaca febra celei mici!!!Mai asteapta cu antibioticul....daca se poate!
diarux spune:
ANKA ma bucur ca experimenbtezi cu mancarea, ca atucni cand mi-o veni randul, pentru ca neuronu' e in stare deplorabila, la cine crezi ca vin repede sa imi mai zica INCA O DATA ce tre sa fac.![]()
![]()
![]()
MITZI, MONI, DARA 
si acum...sa vedem ce mai fac iubitele mele...
CARMENELA este dementiala!!! intra rar si sta putin,este mult cu capu', dar asta e!!!Imi place la nebunie cum scrie cand o apuca filosofeala. pacat ca o apuca rar.Hai ca ti pup fata!!!
IRLANDEZIA na ca acuma sunt io si nu esti tu. Sper ca pisica e ok si tu la fel. Pupam dulce ca sa treaca stresul !!!

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
the_andreea spune:
BESTIALE,Madalina!!! 

Multumim.:)
Iriss27
pepenasilor nascuti pe 27 
Anka,eu i-am dat prima data piure-supa din morcov + conopida.Au un gust putin dulce si am cons ca daca inainte de supa a baut sucul de morcov si nu a patit nimic,at inseamna ca nu e alegic si de asta mi-am permis sa-i bag si conopida.Mai incearca,dar nu o forta.
Kla,cu premergatorul,eu am pus-o pe Theo la 5 luni si o sapt,statea in fundulet; sta si Casian,doar ca pana sapt viitoare nu ies calculele.Am sa incerc,sa vad daca-i place;si vb lui Mada,nu mai are stare frate nicicum,ma termina,parca sunt bagati in priza copiii astia ai mei.![]()
Moni,welcome back.
Sa incerc sa va fac sa zambiti;azi la pranz am incercat sa-i culc pe copii amandoi in patul nostru,dar Casian nu poate dormi decat in patul lui si s-a apucat de marait.La care Theo ma intreaba :"Mami,da' Casian nu are buton de oprit?"
toata lumea
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Dedicatie speciala ![]() ![]() Lipsesc cateva fete tare dragi mie, dar la ele inca mai lucrez -------------------------------------------------------------------------------------------------- Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia |
Foarte tari pozele .Dar ce e cu tine mie imi placeau mesajele tale lungi si "consistente". Esti suparata ?
ladymina77 spune:
Pt poeta noastra di la Bacau:daca tot nu mai vriei sa vorghiesti cu mini o sa pun tatii tavili la videre cand mai fac d`aiestea :))Yolvon? (asta cika e in maghiareza da` nu stiu daca asa s scrie)
Mada de irlanda ,multumim de felicitare!
Mada de England,ms ,mama cata rabdare ai sa ne scrii la toate,
felicitari!
Cristi,ce-ai facut bun pana la urma?Trimite si la noi o bucatica.EU fac sambata iar o prajitura cu mere.Am facut sapt trecuta si s-a mancat un`doi.
Anka,incearca sa amesteci cu un pic de morcov,poate ,poate.Succes!
Trimit mesajul si mai revin daca ma lasa trupa.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi