Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ooka stii cum e omul, mereu isi doreste ce n-are, eu tocmai ca mi-as dori sa fie si el un pic mai independent, adica na, nu mai mult, da sa se joace si el o jumate de ceas cu jucariile pana fac eu o mancarica, un dus sau ceva. Si eu sunt foarte repezita, eu daca trebuie sa stau undeva la coada, la medic sau oriunde fac spume la gura si imi vine sa dau cu capul de pereti pe cineva, asta a fost si unul din principalele motive pt. care m-am mutat din bucuresti, ca in fiecare dimineata mai ca nu ma dadeam cu capul de parbriz de nervi pana sa ajung cu masina din dr. taberei in vitan unde lucram.

Flori, ti-am raspuns. vaccinatei mici si imi pare rau pt. necazurile cu mama ta. Nu stiu ce sfat sa dau, e un subiect tare sensibil si te inteleg ca esti la mijloc, ca si mama e mama da si sotul e sot si e greu sa ii impaci pe toti.

Pica, poate intreb o prostie acum, dar ai incercat la reprezentanta? sau ai fost la un service normal? Ma gandesc ca poate la reprezentanta se pricep cel mai bine la marca aia si reusesc sa-ti remedieze problema, chiar daca cu siguranta va fi mai scump decat la un service obisnuit.

Rontzy, deci nu numai noi avem medic aiurea, lasa ca o rezolvi tu cumva si eu am hotarat sa combin indicatiile medicului cu ce am mai citit si cu ce va accepta copilul si din combinatia asta va iesi schema mea de diversificare.

Oana, vezi cum esti? De ce ai pus poza aia? Sa ma arunci iar in butoi cu cat de slaba esti?

Struluta ce frumos ai spus tu, ai perfecta dreptate.

Fetelor, acum sa nu ma intelegeti gresit cu statul singur, eu nu vreau sa merg la coafor sau sa fac toata ziua cine stie ce si bebelul sa stea singurel. Cand o aud pe Estrella ca sta o ora... O ora??? Fara sa se plictiseasca? Pai al meu nu sta nici cat sa-i fac laptele praf, nici cat sa imi incalzesc o farfurie de supa... De ex. cum e azi: da din maini si din picioare toata ziua, gangureste cat gangureste apoi incepe sa tipe ascutit de-mi sparge timpanul, isi baga in disperare pumnul in gura si plange. Cu jucariile numai se enerveaza ca orice am incercat sa-i dau ia in mana, baga in gura si dupa aia se enerveaza si incepe sa planga. Nici vorba sa se joace cu vreo jucarie. Numai in brate ce se mai linisteste da nici acolo nu intotdeauna. Eu ma gandesc ca o fi ori de la dinti, da inca nu se vede nimic in gingii, ori de la burtica, de multe ori si cand bea laptic incepe si se strange si plange si nu mai vrea oricat e de flamand. La noi nu a existat niciun remediu pt. colici, orice am incercat. Sotul meu tot imi reproseaza ca trebuie sa-l invatam sa stea si singur, ca s-a invatat numai in brate, dar eu ma gandesc ca trebuie sa aiba saracutul vreun disconfort ca altfel n-ar face asa. Ca doar oricine cand se simte rau are nevoie de apropiere, ma gandesc ca de asta tace cand e in brate. Ca sotul zice uneori si de multe ori si eu ma intreb, da ce, in brate nu-l mai dor gingiile? Pai poate ca il mai dor da se simte si el consolat. Ufff, sa treaca odata toate necazurile astea si cu burtica si cu dintisorii ca ne termina nervos. Eu nu pot sa mananc daca il aud ca plange, pur si simplu imi sta mancarea in gat, nu pot sa il las sa se invete singur.

Ia ca pana sa trimit eu mesajul ati mai scris. Deci profa Diarux, EU mai eram cu butoiul, cum adica "parca mai era cineva", vrei sa ma simt iar nebagata in seama?? Din ce-am citit eu printre randuri zilele trecute, ca mai mult eram ocupata cu dramele mele, inteleg ca tu esti secsi si rea si corupi mamicile serioase de pe aici cu pozele tale... rusinica!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai si eu care eram sigura ca tre sa deschid cap nou cand intru.
Vicky ms.
Mitzi glad to be of help.
Cristina n-o citi Narcisa da citesc eu vaii tu si Anka cu amandinele ei si eclerele ei alea de romanica. Grrrr...
Dara uite alta cu prajiturile si cofetaria mai eu serios ca va bat. Mucisorii cu www.beaba.com/en/index_collection.htm" target="_blank">asta de la beaba e tare bun ne-a ajutat de cele mai multe ori la raceli lui Ari care au fost f dese deci si-a meritat pretul ( £40). Da asa tre sa fie in general la bebeii daca devin galbui, verzui atunci e mai nasol adik is mai bolnaviori daca is albi si lungi is ok.
Irolf ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin si ca nu aveti nici o ciuperca, tare urate is alea.
Cristina aha well eu asta fac mai rapid ca nu imi iese mie baltul copt niciodata asa ca folosesc gata facut. Si salamul de biscuiti e bun bun da n-am rabdare sa il fac.
Atb ma bucur ca iti sunt de folos. De pe google le scot.
Oana ce tare mea culpa. Iar tu esti o dulce cu fesul cu motz.
Estrella eu de ex folosesc Evian aici ca apa de baut si pt bibele lui Ari pt ca e sg care are gust bun eu din aia beau si cum a zis si Vicky e buna si pt bebe din cauza nivelului ala de nitrati.
Struluta superr.
Irolf uff te inteleg atre bine si eu cu mama mea suntem la fel de aia mi-e bine la nspe mii de km de ea. E greu mai ales cand te critica de fatza cu Alex.
Estrella eu ma gandeam sa ii iau ceva jucarie pt cand va sta in funduletz adik acusi si ceva laptop de bebelus am vazut unul cu mcikey mouse baby. La bebe oricum nu ii luam atre multe asa simbolic ca are lui Ari e beleaua la noi.
Anka mai astepti si incerci mai incolo?
Moni e greu cat is mici si mai ales cand is plangiosi si nervosi o sa treaca, e greu cand plange si e greu sa il lasi sg da decat sa o iei prin papusoi cand simti ca nu mai poti iesi din camera si gata, si sfatul cel mai bun seara cand e sotul acasa lasa bebe cu el si iesi jumate de ora afara din casa la aer du-te pna ain colt sa uei un suc orice iesi putin te vei simti altfel. E grue la inceput mai ales cu primul bebe da o sa vezi ca va trece si vin altele si tot asa. Imp e sa ai girja sa fii tu sane ca altfel nimic nu merge. In weekend dormi o ora doua daca plange f tare pune-l in carutz si iesi la aer chiar daca el tot plange macar nu stai intre aptru pereti si anyway cand simti nevoia vino aici si plange-te decat sa te superi.
Flo super reclama pacat ca nu iubesc deloc firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Irolf, ai incercat sa-i spui ca macar discutiile sa le purtati voi doua fara spectatori? E matura si ar putea sa inteleaga. Te cred ca te-ai saturat, si eu am fost in situatia ta, dar Dumnezeu ne-a ajutat.
Moni_or poate e intr-adevar de la burtica. Toma mananca acum numai humana hn si ii pun cate sase picaturi de sab simplex la biberon. Ii merge destul de bine si kk s-a normalizat, nu am mai vazut mucus. Sa stii ca nici al meu nu sta singur foarte mult timp. Si eu il pun la Tiny love sau in patut, dar numai dupa ce stiu ca a dormit bine si e satul si uscat, sa nu aiba motive. Asa mai sta ce mai sta. Daca nu vrea singur, il car peste tot cu bouncerul, inclusiv cand spal copiii mai mari, il pun in fata baii. Daca se enerveaza si acolo ii dau drumul la vibratii si pana la urma mai motaie, mai tace. Asta e! Il bag des in seama sa nu zica el ca nu vorbesc si cu el si-i place.
Ankalaura nu am fost atenta de cat timp ai diversificat fata si daca inainte manca, dar daca abia ati inceput, mai lasa sa treaca o zi doua si incerci iar. Daca manca inainte, poate ai pus ceva nou, poate ii ies dinti, etc. Eu le puneam la inceput si lapte praf formula de-a lor in piure si scadeam din ce in ce, pana nu mai puneam deloc. De asemenea puneam putin unt. Astea le stiu din cartea lui Capraru.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa....
sa reluam acum...desi nu ma pot concentra din cauza de STRULU care mi-a adus toata copilaria in fazta cu linku ala.si de la link am tot navigat si ...am luat-o razna. Acum cand cu tati si cu Andrei prin casa The lion sleeps tonight, maria mirabela...etc.... STRULU multujmesc!!!!!!!!!!!

MADA io credeam ca esti fomeie serioasa si nu...cu ...poze de astea...ntz, ntz,ntz...te iei dupa nebune.

XENO fii'ta e geniu fata!!!Si apropo, cine a decshis capitolu' asta cu versuri???matale???adik de cand esti o "duamna" serioasa, te-ai reprofilat????

SURSU desi am fost mereu o paranoica, ciudat, cu Andrei nu sunt la capacitatea maxima. Adica jucariile , suzy etc, le spal cu apa caldutza si atat. suzy cand mi-aduc aminte o mai spal si cu pur...

GABRIELA vazut link

MITZI ai gasit cartea cu diversificarea??? Am vazut bijuteriile toate trei. seamana intre ei.

MINA pentru tava aia de friptura....nici nu mai vb cu tine, na! Unele linkuri ar trebui interzise dom'le!

DARA pup iu back. Of, dermatita asta...

DIA da...of...nu mai vreau sa fiu mama denaturataaaa!! nush ce am avut atunci! de fapt stiu. ia o pauzare la ciclu...

DIANAMI stiu cum e...si io am patit la fel...doar cunoasti. mai da chiar ai dreptate ca seamana tizii astia!

SUN, ELLA

ANA_A ce ti-e si cu diversificarea asta! sincer...io nu o astept deloc...desi...

aaaaaaaaa!!!Mi-am luat lingura ca a lu' PICAAAAAA!!! sa moara SOR'MIA de ciuda!

ATB pai...radauteana e ciorba din...burta de pui!Buna tare!yammy, yammy! Chiar, n-am mai facut de mult.

ELLA io nu fierb apa deloc, nu am fioet-o decat o singura data si mi-a zis DIANAMI sa nu, deci nu.Bine, io nu am facut decat ceiutz foarte rar si de 3 ori lapte praf dintre care de 2 ori l-am aruncat ca nu i-a trebuit.

MONI_ORasa, mai ca scrie un roman! ca e de bine. Auzi, da acum ce te faci ca m-am suparat io. Nu mi-ai scris nik mie!

NATI ok...atunci fac autostopu' pana in japonezia. Merge asa?

OANA heit iu!

FLO super reclama.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aoliooooooooooooo!!! ce ma fac???pana am scrios io, ai raspuns si tu, draga MONIimi iau biciul inapoi!!!!!
Pai nu stiu cum de uitasem ca esti tu. Poate pentru ca eram setata sa iti scriu ce ti-am scris si de aia! forgiiiiiiiiive miiiiiiiiiiiiiii!!!! Cat despre pozele alea...minciuni, minciuni sfruntate! scornite de XENA. Deci nu corup nik!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Sarut mana Diarux, am gasit mai multe. Spicuiesc, spicuiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MITZ - prima prima data am incercat sa ii dau piure de pastarnac, l-a scuipat de numa. Asa ca am zis sa ii dau suc de morcov. A fost ok. Apoi am incercat piure de mar care era chiar dulce. Cu mari strambaturi, l-a primit, dar nu a fost fericita asa ca am zis ca ii mai dau niste suc.
I-am facut suc combinat, mar cu morcov. 5-7 ml, era ok. Intr-o zi i-am dat suc de morcov cu piure de para si a mers, dar la biberon.
Am zis de mine ca sunt comoda, si din doua stresuri, adica si gust nou si instrument nou, sa aleg numai unul, adica gustul, si sa las lingurita pe mai tarziu....
Asta se intampla de vreo 2-3 saptamani, dar nu i-am dat zilnic, mai ales cat a fost bolnava, am lasat-o in pace
Si azi am zis sa ii dau cartof, facut piure cu lapte formula. Bai nene ce s-a suparat pe mine! Mai deschidea gura sa planga, ii mai bagam si eu piure... Nu s-a inecat ca ii dadeam foarte putin, dar mi-am dat seama ca n-are sens sa insist.
Una peste alta, e a treia oara cand respinge piureul....
Daca ma duc acuma sa ii fac suc, pun pariu ca il vrea....

Solutia ar fi sa o mai aman, dar ce sa ii dau? Supa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Diaruxule, ai luat tu biciul da a durut pana sa-l iei... Ca eu iti scriu asa, de dragoste si cu complimente si fara sa te vad, d-apoi daca as vedea pozele alea atunci sa te tii ce romane ti-as scrie. Mai ales ca eu nu prea am cu ce corupe pe nimeni.

Nu-i a buna... Am scris 2 mesaje, am facut si dus, am mancat si Luca tot nu s-a trezit. In mod normal ar fi de bine, da sotul meu spune ca poate crede Luca (,)ca e noapte si de aia doarme atata. Ce ma fac eu atunci la noapte? Ca noaptea trecuta a reusit "numai" de 7 ori sa ma scoale, nu stiu cum mai rezist la inca o noapte din asta.

Mada, Mitzi, de sfaturi si de impartasitul experientelor.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Anka eu la diversificare nu ma pricep , nai nu am inceput inca si apoi sunt si la primul bebe .Mama daca face asa si a mea ma apuca panica deja, ce o sa ma fac cu ea / dar lasa ca intru si va stresez pe voi.
BUJOOOOOOOOOOOOOOOOOO?????
Diarux ce poeta esti tu mereu le pui versuri la fete
Irolf grea situatie, nu as rezista sa stau nici cu mma nici cu soacra desi ma intelg bine cu ambele dar de la distanta, fiecare cu locul lui. Poate faceti cumva si ajungeti la o intelegere ca doar nu s-a pus pe tine sa te faca sa te certi si cu sotul si sa te streseze de fata cu copiii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

MITZ - prima prima data am incercat sa ii dau piure de pastarnac, l-a scuipat de numa. Asa ca am zis sa ii dau suc de morcov. A fost ok. Apoi am incercat piure de mar care era chiar dulce. Cu mari strambaturi, l-a primit, dar nu a fost fericita asa ca am zis ca ii mai dau niste suc.
I-am facut suc combinat, mar cu morcov. 5-7 ml, era ok. Intr-o zi i-am dat suc de morcov cu piure de para si a mers, dar la biberon.
Am zis de mine ca sunt comoda, si din doua stresuri, adica si gust nou si instrument nou, sa aleg numai unul, adica gustul, si sa las lingurita pe mai tarziu....
Asta se intampla de vreo 2-3 saptamani, dar nu i-am dat zilnic, mai ales cat a fost bolnava, am lasat-o in pace
Si azi am zis sa ii dau cartof, facut piure cu lapte formula. Bai nene ce s-a suparat pe mine! Mai deschidea gura sa planga, ii mai bagam si eu piure... Nu s-a inecat ca ii dadeam foarte putin, dar mi-am dat seama ca n-are sens sa insist.
Una peste alta, e a treia oara cand respinge piureul....
Daca ma duc acuma sa ii fac suc, pun pariu ca il vrea....

Solutia ar fi sa o mai aman, dar ce sa ii dau? Supa?

Numai pastarnac? Prima oara? Mie una nu-mi place, poate nici ei si de aia acum refuza orice piure. Fa-l semilichid.

Mergi la inceput