Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IROLF - cam nasoala faza cu mama...Cel mai nasol e cand sunt copiii matori ale criticilor, chiar daca nu sunt spuse cu ton de cearta. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Of am avut de facut o traducere care mi-a luat 3 ore.
ella si eu am auzit ca apa Evian este foarte buna pt bebelusi.
kamelya inainte de vaccin dr ii va face control Dariei si va hotara daca o poate vaccina.
Moni bine ai revenit! Si eu am momente cand simt ca nu mai pot face fata cu toate dar tb sa merg mai departe ca nu am ce face.
Pica nasol cu service-urile,cate probleme am avut si eu cu ei nici nu vreau sa-mi amintesc.
Irolf nasol ca ai probleme cu mama ta.Daca era vorba despre discutii cu soacra cred ca iti era mai usor sa treci peste dar avand in vedere ca este mama ta imi dau seama ca iti este mai greu.Dupa o varsta oamenii se mai schimba,devin irascibili,egoisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Flo super tare reclama.
Oana arati super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Oana arati super tare parca ai fi o pustoaica cu bebe.
Flo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Deci, m-am apucat sa fac " salam de biscuiti", deocamdata am scos doar biscuitii si am facut siropul sa inmoi biscuitii.. Am iesit si o juma de ora pe-afara ca deh, sa ne calim cat de cat!!!

Struluta, cabine graiesti tu acolo!!!

Flori, , stii"cainii latra, ursu merge"... Stiu ca doare mai ales ca este mami tau...

Oana...misto denumirea barului,iar tu esti o mamica frumusica ( imi place fesul)!!!

Flo, misto reclama!!

Estrella, eu vreau neaparat sa ii cumpar scaune de masa lui bebe si sa ii mai iau niste joculete de la fisher-price( pusese si mada link-uri cu ele) , niste body-uri...AM vazut la Carrefour ca au jucarii de la fisher-price...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...ma duc sa termin de facut " salamiorul"...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Oana:da, medicul e beton! Il place asta mik de numai...ii rade continuu. La puiut si vaccinurile tot el i le-a facut. In SM nici nu l-am inscris la pediatru.
Cand mai veniti in HU?...treceti pe la noi! Facem o plimbarica prin sat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Multumesc fetelorasta e viata merge inainte dar nu stiu cat o sa mai suport, mai ales ca apar discutii si intre min si sot din cauza comportamentului ei si sa mut cu chirie inseamna sa iau de la gura copiilor si nu vreau.

Flo crema se numeste Akileine sper ca am inteles bine, ca inca nu am luat-o si L seamana parca si cu un k

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

deci in ritmul asta....io nu rezist!!!
Parca suntem la odisee si acolo scriati de nu apuca omu' sa citeasca. Ia sa vedem ce am retinut.

First of all....especially for TURTU, SIBYLLE, IROLF...si parca mai era cineva...hmmm...Anyway, pentru toate butoistele!:

Ia butoiul neamule,
fa ochii cat cepele!!!
Ca-nauntru-i "veselie"
pute... a melancolie!!!!

Lasa-l n****i de butoi,
hai mai bine pe la noi,
varsa tot si fa si spume,
nu lasa sa se adune,
ca atunci el face POC
si nu ai scapat deloc.

Ia, va invitam aici,
povestiti necazuri mici
sau mai mari daca e cazul
poate om schimba macazul.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IROLF - e cam nasol cand nu ai suficient cat sa impaci si capra si varza, dar fa-ti bine calculul... Eu am ajuns sa consider ca mai bine mananc covrigi decat sa mai stau vreodata cu mama / soacra...

Fetele, am o problema.... Asta a mea NU VREA PIURE!!!! Ce naiba fac???

Mergi la inceput