Pepenasi de iulie - august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
irolf1 spune:
Fetele mai este loc in butoi? Cred ca in curand nu o sa mai pot tine si-o sa cad si eu. Nu ma mai inteleg cu mama si sunt nevoita sa stau in aceeasi casa cu ea. Ma doare ca de e mama dar nu ne mai intelegem decat cand vb la telefon. Din momentul in care intra pe usa, nu are decat de reposat stiu ca solutia pt a nu ne mai certa e sa locuim separat, dar nu prea avem cum. Ar fi multe de spus inclusiv ca ma critica in fata lui alex si ma face sa ma simt ca un ...si repet ma doare ca e mama si stau si ma gandesc ce pot sa fac eu sa fie bine, dar cum o dau nu-mi iese. Sunt multe... dar nu vreau sa va plictisesc
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
estrella80 spune:
Mcoca nu ma supar deloc.. am spus ca asta e parrea mea, parere nefundamentata ce-i sincer!Dar, exact cum spui tu, la fel ca Evian sunt si alte marci de apa plata!Hmmm!!!Ma rog, fiecare docotr are propriul stil!!Eu nu zic ca nu e buna, sau ca nu e bine sa ii dai.... ma indoiesc de motivele ce l-au determinat sa o recomande tocmai pe aceasta!!Atata tot!!Poate ma insel!!
Monic_or ma bucur ca ai ales sa ramai printre noi!!

De stat singur nici Maya nu se da in vant sa stea singura... dar incerc sa o obisnuiesc cu asta!Azi 5 minute... maine 10 si tot asa... treptat!! Sunt zile cand petrec tot timpul cu ea si altele cand o las!!! Cand e in centrul ei de activitate nu prea simte nevoia sa ma aiba in preajma ei cam o ora dupa care isi pierde rabdarea si trebuie sa stau cu ea!!!
Cred ca mai aveam sa rspund!!Dar am uitat!
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Daca tot am ajuns la dr si cum noi mergem in formatie completa l-a vazut si pe Alex la unghii ca parea sa aiba o ciuperca la degetele mari de la picior, asa ca am fost la dermatolog dar nu are nimic sunt asa de la lovituri, ca a umblat in papuci asta vara princurte. Ne-a dat o crema de reconructie a unghiilor. http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/ |
Ce crema v-a dat?
noi
un fulguletz
un pepenash
struluta spune:
aici![]()
Oana:
Eu il duc pe Bogdanel la Dr. Erdesz Csaba, e seful sectiei de pediatrie de la spitalul din Fehergyarmat
estrella80 spune:
Asa.... si fiindca tot vin sarbatorile, voi ce idei de cadouri pt cei mici aveti?Si de unde???
oanasm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui struluta aici Oana: Eu il duc pe Bogdanel la Dr. Erdesz Csaba, e seful sectiei de pediatrie de la spitalul din FehergyarmatSimona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008) |

merg la maimutzel..ca face scandal, isi cere drepturile
Oana
de
Raul
flo1980 spune:
www.youtube.com/watch?v=JI1AMgs-VQQ&feature=related" target="_blank"> alba ca zapada - reclama haioasa
noi
un fulguletz
un pepenash

nu am reusit