Pepenasi de iulie - august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
atb spune:
Pica, nu ma prea pricep eu la masini dar... din ce zici tu acolo, suna nasol rau cu service-ul ala! Rabdare muuulta iti doresc! Si multumesc!!!
Nicholas are zile si zile, cand sta singurel si cand nu-i place numa cu mine prin preajma. Dar ca sa stiti si voi, jucaria lui preferata e... mana lui mami!
Atata mi-o intoarce si-o suceste, si trage de degete in toate partile, si-o baga in gura si-i povesteste...
ce jucarii colorate si zanganitoare si hihihi hahaha, nici vorba, el cand are mana lui mami e cel mai fericit!
A lui tati n-o primeste ca-i paroasa!
By the way, stiti cumva pe unde gasesc vreo mana ca aia din Adam's Family? Asa pot sa stau si io mai mult in bucatarie, la calculator... ![]()
Mada, multu de linkul super util cu fructele coapte!
Oare de unde le scoti tu pe toate? ![]()
Dara, si zici ca fii'ta baga jucariile in sedinta mai mereu?
Moaaama ce sefa tare va fi pe viitor! ![]()
Cristina, sa nu uiti sa bagi si nuci si stafide in salamul de biscuiti ca e delicios!!!
![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
dara_d spune:
Atb asa face cu jucariile le judeca acolo singura si tipa la ele ma gandeam ca primii ei subalteni vom fi eu si cu tasu, apoi mamaie si tataie.
rontzy spune:
Salutare,ne-am intors de la controlul de 5 luni,David are 7,800kg si 66 cm,ne-a dat si schema de diversificare
scrisa de mana dr-ului....nu inteleg nimic,m-am enervat de ma doare capul ca vorbea si f repede si a fost foarte espeditiv
.
O sa va mai stresez pe voi cu intrebari.De azi intrerupem pediavit-ul si ii dau iar vigantol-3 pic/zi....revin dupa ce citesc din urma....
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
oanasm spune:
ia uitati aici ..ce am descoperit azi pe o straduta la plimbare www.dropshots.com/raulsm#date/2008-11-27/13:28:26" target="_blank"> crashma nu e tare denumirea srl-ului!? ![]()
si ia uitati www.dropshots.com/raulsm#date/2008-11-27/13:15:32" target="_blank"> aici arat ca o mamica!?![]()
![]()
![]()
moni
uelam bec![]()
sibylle
si multa sanatate!!!
dara
na....acu' pot si io sa ma supar pe voi
!? ca nu ne-ati urat sa ne treaca repede puseu 

rodik
Davidelu maricel !
vicky si noi luam vit k 1 la 2 saptamani
Oana
de
Raul
estrella80 spune:
Hello!!!
Raportam si noi administrarea de dimineata atat a infarix-ului penta cat si a rotarixului, prima doza.
Multumim tuturor celor care ne-au spus "la multi ani!" pt implinirea a 4 luni, sunteti niste dragutze, si va admiram ca stati foarte bine cu memoria!!Noi, spre rusinea noastra, nu stam atat de bine, motiv pt care, uitam sa spunem si noi "la multi ani" la randul nostru, celor care implinesc, dar, speram sa ne schimbam, iar voi sa ne mai iertati sau sa treceti cu vedere!!

Apa plata fiarta - vad ca au mai raspuns si alte fete. Noi folosim apa de la Humana pe care doar o incalzesc putin, pe ea scrie ca trebuia incalzita pana la 50grade, acum eu nu stiu daca sunt 50 sau 40 dar cand mi se pare mie ca e suficient de incalzita, opresc aragazul si amestec cu laptele. Despre alt fel de apa nu va pot raspunde, intrucat nu am folosit.... dar, parerea mea, folositul apei plate Evian la ora actuala in Romania, pt laptele bebelusului mi se pare cam de fitze!!Nu e un produs specific de beblusi ca sa poti spune ca e recomandat. Cine stie ce pacienti o fi avand doamna doctor de la Medlafie, prin urmare cred ca si din acest motiv o recomanda!!!Bine, asta e parerea mea1!!Nici nu mai stiu cat costa o sticla de apa plata Evian, dar..... whatever! Noi folosikm Humana pt ca asa am inceput si am zis sa ii dau pana cand vom manca diversificat!!
Revin!!!
Anilansa spune:
rontzy
mersi ca mi-ai adus aminte sa ii dau lui darius vingatolul... tot 3 pic avem si noi
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mcoca spune:
Estrella, nu vreau sa te superi dar Evian, este recomandata la bebelusi, deoarece este o apa slab mineralizata. Acum, ca sunt si altele e adevarat.
Oana, esti o mamica dulcica.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
struluta spune:
...alta oita ratacita!
Salutare tuturor! Ce mai faceti?...ca de citit mai greu...nu am mai intrat de vreo 2-3 sapt...rusinica!
Ce de lume noua pe aici...bine ati venit mamicilor!
Noi suntem ok, Bodanutz e un scump, cumintel, grasunel, deja vrea sa se ridice in fundulet, ne jucam cat e ziua de lunga, etc...iar eu profit de fiecare secundita sa stau cu el...![]()
Cum ziceam, nu am reusit sa citesc nimik din urma decat ultimele cateva pagini si am vazut de discutia cu "momente dificile"...fetelor, momentele acelea sunt pe cat se poate de firesti, e important cum le percepi si cum le administrezi. Scuze ca am inceput de parca as vrea sa tin super teorii, si sa fac pe atotstiutoarea, doar vrea sa va spun concluziile si trairile mele cu puiul meu. Ideea este ca noi suntem centrul universului lor, si de noi depinde foarte mult starea lor...il vad pe puiutul meu, cand ma vede ca stau serioasa se uita la mine, ma studiaza f atent, iar cand vede ca ii zambesc e atata de fericit, zambeste si el si are o licarire in ochisori care trebuie sa si ramana acolo...de aceea cum v-am spus stau cu el cat se poate de mult deoarece el merita sa fie cu zambetul mereu pe buze si asta de mine depinde...si stiti de ce?...mai e un pic si in universul lui vor patrunde incet multe lucruri, persoane care ne vor "umbri", asa ca eu m-am decis sa profit din plin! E si el asa de schimbat, atat de echilibrat de cand m-am linistit si eu, in sensul ca nu ma mai stresez ca tre sa fac asta si aia, ca mi-e dor de cum a fost inainte, ca sunt mai tot timpul singura, etc, etc... el e primul si restul, nu mai au asa mare importanta...si culmea e ca si treaba reusesc sa mi-o fac mult mai bine ca inainte
...iar la sfarsitul zilei il privesc multumita cum doarme si ma gandesc ca azi am reusit din nou sa-mi fac copilul fericit...si asta este cel mai important!
Chiar ma gandeam ca in urmatorii ani probabil ca vor fi momente cand simpla mea atingere, mangaiere si zambetul meu nu vor ajunge puiului meu sa ii alung tristetea din suflet, si peste ani nu vreau sa imi para rau ca nu am facut-o acum cand pentru el e fericirea suprema, numai ca ce stiu eu ce pitici mi-au invadat neuronii. Cine stie ce ne rezerva viitorul, ce le rezerva lor...asa ca traiti din plin momentele astea ca fiecare minut peste un minut e doar un simplu trecut! Ador sa fiu mamica, imi ador puiul, nici nu stiu cum am putut trai pana acum fara el...el e implinirea, bucuria, viitorul...totul!
Dumnezeu sa binecuvanteze si sa le de-a sanatate la toate minunile din viata noastra...c-apoi restul le dibuim noi aici impreuna![]()
Mi-a fost dor de voi!

la toata lumea!
Fug sa fac ceva papa ca tati e pe drum spre casa...dupa 3 zile lipsa
struluta spune:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Qn6LRzIS3NU]uite aici ceva dragut[/url]...puiul meu e topit dupa asta!
Sper ca am reusit![]()
oanasm spune:
vicky
struluta zilele astea te strigam la apel
Bogdanelu'...voi in ungaria mergeti la dr pediatru?
Oana
de
Raul