Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Incerc sa termin de citit, asa ca mai raspund ca sa inaintez
Dara si eu stau probabil in aceeasi zona cu tine si vroiam sa-ti spun ca sus in Vitan este un magazin de jucarii destul de mare Toyplex acolo ai fost?

Ella n-ai pt ce si imi pare rau, dar sunt 60 pag si este in word, eu stiu ca am trimis-o pe mailul comun dar eu nu pot intra sa verific ca cica nu-i buna parola

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Kla noi am pus-o pe Ari de la 6 luni inacolo cate putin ca nu mai vroia deloc sa stea vroia numai in picioare si se enerva si o puneam cate putin numai ca e imp sa ii pui papuceii in picioare sa aiab talpitza aia mai tare, asa stiu eu cel putin sa nu ii pui in sosete. Ari l-a folosit destul de mult si i-a placut, bine stii si tu ca sunt pro si contra dar noi l-am folosit si a fost ok, imp e sa nu fie lasat bebele sg in el ca poate sa se loveasca sa traga d eceva sa se rastoarne si tot asa da in rest...
Mina nu stiu ce poate fi da mai bine mergi la medic si intrebi se poate sa fie si de la hemoroizi da cine stie, sa nu fie vreo altceva. Multa sanatate.
Diana uff ce patanie well bine ca ati aflat de intoleranta asta, ma bucur ca a revenit lapticul.
Dara si noi tot cu sterimar ne impacam tare bine. Ce de-a peripetii da na ce sa facem. Si la noi in Londra eo aglomeratie si iti faci niste nervi cateodata mai ales vara cand e plin de turisti.
Si noi suntem fani online numai ca de multe ori prefer sa merg in magzine sa le vad si apoi ma hotarasc daca chiar le vreau sau nu oricum cu online-ul sg pb e ca poate sa greseasca comanda sau ceva cum am patit noi cu pautl lui Ari da in rest e ok.
Boti pfiuu ce imi plac si mie alea, rontzaiala placuta, bine creca de acu le-ai terminat. Si eu is fan tavi de silicon f usor de scos din forma am de toate dimensiunile si tipurile si is tare happy cu ele.
Cuscra eu vreau poze si tu ma ignori complet deciu scriu mare bolduit si rosu poate asa ma bagi in seama pune poze please.
Laremi aha, well ce au astia aici e tare bun da depinde si de unde le iei, lentils sunt si aici stiu despre ce e vb au si altele chickpeas care iar is bune cu alea faci humus eu iubesc houmusul. Eu carne de capra nu as papa nici sa ma bati asa imi suna aiurea. Chiar daca o fi buna de fapt.
Ooka uff pupam burtica sa nu va mai chinuie.
Ella noi in ro pt Ari am folosit aia de la dorna pe care scrie ca e buna pt bebelusi ca apa plata tre sa aiba nu stiu ce valori nitrati sa fie sub nu stiu cat. Nu mai tin minte stiu ca atunci m-am interesat exact ce si cum pe net.
Ana eu para cruda o dau si cartof i-am dat de mica combinat cu borcoli cu morcov poti sa ii dai si cartof dulce ala care in interior e portoclaiu e tare bun ii coci incuprot mai intai si is deliciosi.
Sibylle uff multi pupici si imrbatisari calde si tinem pumnii sa fie bine.
Atb eu le pun in rama ca pe tablouri. Legat de para uite www.wholesomebabyfood.com/bakebabyfruits.htm" target="_blank">aici e si pt alte frcute coapte. Legat de muzica eu statea si ascultam muzica faina pe net pe youtube aseara si m-am gandit sa va arata si voua ceva ce imi place eu is genul de ascult de toate.
Mitzi fara suparare da tine please doua tab-uri deschise si scrie in paralel decat asa cu citat.
Marimar bine ca ati scapat. Cand mai pui poze noi?
Anilansa bine ca ati scapat fara febra.
Anka
Jjovana si eu le am alea oricum vreau sa iau colectia intreaga cdurile originale sa le aiba fetele aici.
Irda uff greu cu sezonul asta rece noi asteptam momentan sunetm ok sper sa nu racim chiar asa des de acuma.
Marina super reteta aici vraza asta se papa la masa de Craciun alaturi de morcov si pastarnac copate la cuptor cu, condimente.
Bobita, Kamelya, Ilrof .
Kamelya aici daca nu are febra ii face nu conteaza mucii tusea si etc.
Cristina desert rapid cumperi blat din ala de tort si niste fructe si niste budinca de la dr oetker si niste frisca hulala. Insiropezi blatul faci budinca torni intre deasupa pui frisca si fructe iese tare bun si usor dincauza budincii pui a figider sa se intareasca si gata.
Gini daca afce numai febra nu cred ca e cazul de antibioptice aici ii lasa si cate o sapt daca fac febra atata timp cat nu e din aia de 40 de grade zilnic. Multa sanatate.
Anka da ne-a luat mitzi cu trei.
Vicky eu daca se trezeste stau si o las sa vad daca adoarme sau nu daca incepe sa planga atunci dam papa ceai sau ce mai vrea ea.
Gata terminat cap asa ca merg sa pun fata mare la somn si ma pun la tv revin mai incolo la cap urm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or
Bun venit noilor mamici si sa nu faceti ca subsemnata!

Fetelor, cand mai aveti zile din astea grele cu bebeii, detaliati si voi va rog cand aveti timp. Ca sa nu cred cand eu cand sotul meu ca avem cel mai agitat copil din lume... Si apropo. Bebeii vostri stau singurei? Adica sa nu trebuiasca sa stea cineva la 1 metru de ei sau sa vorbeasca mereu cu ei. Ca noi avem living din ala care n-are usa spre bucatarie, da Luca desi ne vede si ne aude nu sta frate singur, trebuie sa stea cineva tot timpul langa el si sa i se adreseze ca altfel e jale. De aia nu apuc eu sa mestec mancarea sau sa o mananc o data calda...

Ooka, imi pare rau pt. durerile micutei... Dragii de ei, cand te gandesti ce greu e sa te faci om... Si cand mai are bebelul si o mama denaturata ca mine fara pic de rabdare, e nasol rau.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

salut

multumim de simpatie si numai spune ca nu ai rabdare ca io cred ca is cea mai repezita persoana, eu nu am rabdare nici cat o cioara pe gard, mai ales ca Sofi e si f cuminte, ea doarme singura sta singura se joaca singura si sa stii ca uneori mi-e ciuda ca se descurca asa bine singura asta apropo de cit de lipit e Luca de tine, e mai bine asa ca puiul de maimutza decat o farama de om independenta..

si ca de la mama lipsita de rabdare la mama lipsita de rabdare, incearca sa ii faci gimnastica, masaj, sa il faci sa rada, sa il ajuti sa se intoarca si poate vazand ca el iti raspunde o sa ai io parere mai buna despre tine in ceea ce priveste relatia cu fiul tau. (acu iti spun si eu ce functioneaza la mine)

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada , pentru ca esti asa cum esti.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1
[si sunt tare suparata pe chestia asta, mai ales ca costa si un amar de bani si cauciucurile si jantele si senzorii de presiue si mai cer si un purcoi de =bani sa le asambleze...si eu care sunt dispusa sa platesc sume astronomice...si pe ei ii doare in cur.

Pica, te rog da-mi si mie PM si spune-mi de unde ai luat senzori de presiune si cat e unul. Merci mult!
Mada, moama ce idee mi-ai dat si ce tantaloaica ma simt! crezi ca nu as fi facut-o de-mi trecea prin bibilica???

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna_83 spune:

buna ziua si de la noi... nu am apucat sa cetesc nimic din urma, asa ca fug sa recuperez si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitzi76

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Dati-mi si mie idee ce desert sa fac !!! Ceva simplu, sa nu trebuiasca bagat la cuptor...

Fugi la magazin ai ia o prajitura! Pe aia sigur nu tre sa o bagi la cuptor!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

PAi am tot mancat de la cofetarie si mi s-a aplecat de atata frisca, ciocolata, crema de vanilie ...vreau altceva !!! Sper sa nu citeasca Narci...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna si de la noi pe la pranz .
De dimineata am stat sa ii dau ceai la lingurita si a baut ,ca sa o fac sa accepte lingurita, a bagat 60ml deci e ok mai avem timp sa exersam cu ceai pana trecem la diversificare.
Bobitamica felicitari pentru vaccin si greutate si inaltime.
Sun, Marina si Cristina26 mai fetelor da ce mai gatiti voi si deserturi, eu nuuuuuuuuuuuuuu am timp . Noroc cu mama mea care ne gateste.
Am fost la plimbare cu pitica si a dormit cred ca doborat-o aerul rece si am facut si eu desert azi ,am fost la cofetarie si am cumparat prajituri cate una din fiecare sa ma laud la sot diseara ce am fcaut eu ,stie el ......
Moni_or bine ai revenit.Si Denisa este mai agitata uneori ziua sau noaptea dar asta e iitrece ,ne jucam o pacalim noi cu ceva ii distragem atentia.
Irolf nu am mai fost si acolo, m-am lecuit pentru moment.
Mada max tu ce ii scoti mucisorii? eu ii pun sterimar o las sa stranute si apoi bag batista belusului din aia care se trage cu gura zilnic dimineata si trag fix 2 bucati albe. scuza-ma dar asa sunt e normal?
Pica succes si rabdare poate iti termina aia masina la timp .
Nu stiu cine intreba dar eu o las singura pe salteluta ei cu jucarii tiny love si sta , tipa la alea acolo , le baga in sedinta mereu.O mai pun si o las singura in balansoar. Si a mea se uita spre usa pe unde am iesit sa vada cand vin.Dar per total e cuminte.
CAPRI ce faci ?? Ilinca cum mai este ??
Anka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Asa, gata, am culat fata si sper sa apuc sa va spun cum a decurs vaccinul. Acum cica s-a schimbat, nu i-a mai dat picaturi pe gura afost totul intr-o intepatura, a fost o curajoasa plans numai putin, a trecut noaptea normal, fara febra. Are 7500g si 66 cm, despre bubite nu mi-a spus multe pt ca nici nu mai avea ca nu am mai spalat-o cu nivea, de fapt nu i-am mai dat cu nimic se pare ca de acolo era. Cu diversificarea a zis ca putem sa mai asteptam spre 5 luni. O sa vad, mai citesc si voi decide cu ce sa incep.
Daca tot am ajuns la dr si cum noi mergem in formatie completa l-a vazut si pe Alex la unghii ca parea sa aiba o ciuperca la degetele mari de la picior, asa ca am fost la dermatolog dar nu are nimic sunt asa de la lovituri, ca a umblat in papuci asta vara princurte. Ne-a dat o crema de reconructie a unghiilor.
As fi scris aseara dar eram obosita, am facut 2 ore din piata Victoriei pana in Berceni se circula groaznic, sotul a plecat la Constanta aseara si chiar n-am mai avut putere sa scriu, nicimacar sa citesc. Am recuperat acum.

Monima bucur ca ai revenit si astept raspunul la pm

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

idee buna cu salamul de biscuiti...

Dara, eu imi impart treburile, sunt zile in care gatesc , zile in care lenevesc( adica stau numai si numai cu Mihaita), zile in care dau cu aspiratoru, sterg prafu , zile in care spal si tot asa...Eu nu suport sa vina sa imi faca cineva curat in casa, am eu piticii mei!!!...

Flori... piciorusul bebelinei vaccinat..

Mada, as fi facut eu si tort ca suna tare bine, dar nu am blat si mi-e lene sa merg sa cumpar... printesele...

Vicky, eu de multe ori il las pe Mihaita sa se joace si cand ma duc la el sa vad ce mai face , il gasesc dormind. SI mie mi s-a intamplat sa ma mai trezesc noaptea , sa ma ducsa vad ce face si el sa fie treaz si sa adoarma singurel la loc...

Moni_or, bine ai revenit!!! FIecare avem momente mai grele!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput