Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

moni or , asa mey fata, vin-o si stai cu noi,spune ce ai pe suflet, nimeni nu e perfect.
Te inteleg ca esti in starea in care esti.
Eu una nu mai zic nimic de mine, ca si eu am momente cand car in spate un pui de depresie, singura aici in tara asta, nimeni nu vrea sa stea cu Matei, ca le este teama sa nu faca vreun episod si sa fie trasi la raspundere.
Efectiv sunt fica ploii aici, doar eu cu sotul.
Si eu ca si tine, viata mea s-a dat peste cap, cu toate ca ne-am chinuit ani intregi cu tratamente de fertilitate sa-l avem pe Matei.
S-au dus naibii concediile, golf, mers la restaurant si la 1 am, intalniri cu prietenii, totul e cu curul in sus.
Da m-am scuturat si am facut ordine in viata, ce este cel mai important acum la momentul asta.......si e Matei.
Vorba sotului ai sa mai fii libera peste 18 ani.
Asa ca atunci cand te mai simti ca iti da tarcoale vreun pui de depresie, scrie ca te bagi in butoi, iti dam voie o zi sa stai acolo si apoi iesi la interval.
Numai bine iti doresc!

laremi, pup fata, nici nu m-am uitat atent sa vad daca ai poze la semnatura, sa-ti vad comoara.

diarux, calatorie placuta pana in irlandezia, nu lua vaporul pana in japonik ca ai sa apuci prima pensie la intoarcerea acasa.

dia_filipas, nu o tund ca ar arata precum pisica aia fara par(nu stiu ce denumire are).
Da sincer, asa as face-o cand vad cat par e in casa si cat par iese la periat.

ariadnabr, reusiti copii ai, pup pudding dragut.

didi81, am incercat si eu sa dau din cap ca rokerita si in sfarsit mi-a ras Matei in hohote si zgomotos.
Ia mai experimenteaza si ne mai spune si noua, uite asa are sa rada si Matei.
Pup Aida frumoasa.

Am plecat sa fac niste chocolate mousse.

Toate cele bune va doresc!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

grrrrr *********** reclama afurisita!!!!
Moni, welcome back!!! Care zicea ca sparge butoiu? Ei aku-i momentu pana nu intra alta-n el!
Cristina, daaaa, eu numa la ore de-alea am vreme de scris, ca pe parcursu zilei sunt prinsa cu alte trebi. Si am noroc ca Nicholas se trezeste abia pe la 5 dimi sa pape, si apoi dormim inapoi pana la 10-11, de-aia rezist sa stau la ore tarzii. Fa un salam de biscuiti! trebuie pus pe foc putin dar se face f repede!
Sun, si asa-i zice si in romaneste, cardamom?
Marinaaa, ma omori cu papicile taleee...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni_or bine ai revenit!!!!

Kamelya poti merge la vaccin daca nu are febra, cel putin noua asa ni s-a zis.

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sa va spun ce draci am acum. De ma ibine de o luna am dus una dintre masini la service ca facea un zgmonot la relanti pin acin dincepea motorul sa se incalzeasca. Le-am dat toate detaliile inclusiv sfaturi de cum e mai bine sa o testeze sa se asigure ca au remediat problema. Pina acum am fodst de 3 ori la service, chemata fiind, sa imi aiu amsina reparata . Dar bineinteles ca de fiecare data acel zgomot era prezent...Mi-ai explicat ca au schimbat intinzatorul de la alternator, ca au schimbat alternatorul si ca schimba si cureaua si nu ar mai trebui sa scoata nici un zgomot. Cind ma pregateam sa ma duc peste ei sa ii iau prin surprindere, primesc telefon si imi spun ca masina mea cu toate alea schimbate face la fel...Cred ca le dau telefon si le zic ca mai au la dispor=zitie o saptamina si pe urma ma duc la protectia consumatorului...Am comandat prin ei un set de cauciucuri cu jante pentru masina pe care o conduc acum...nici pe alea nu au fost in stare sa le asambleze ca sa pot sa ma duc sa mi le monteze pe masina....si sunt tare suparata pe chestia asta, mai ales ca costa si un amar de bani si cauciucurile si jantele si senzorii de presiue si mai cer si un purcoi de =bani sa le asambleze...si eu care sunt dispusa sa platesc sume astronomice...si pe ei ii doare in cur.

Na ca mi-am varsat amarul. Nu trebuie sa cititi ce am scris...dar m-am racorit...PLec la posta sa cumpar o cutie.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Bun venit noilor mamici si sa nu faceti ca subsemnata!

Dianami, imi pare rau pt. Andreiutz, dar ma bucur ca ti-a revenit laptele! Cine stie ce o fi fost? Chiar asa, nicio picatura...

Ariadna, ce frumuseti ai tu acolo... Da ala e costum cu burta la pitica? Sau ce e asa umflatica?

Fetelor, cand mai aveti zile din astea grele cu bebeii, detaliati si voi va rog cand aveti timp. Ca sa nu cred cand eu cand sotul meu ca avem cel mai agitat copil din lume... Si apropo. Bebeii vostri stau singurei? Adica sa nu trebuiasca sa stea cineva la 1 metru de ei sau sa vorbeasca mereu cu ei. Ca noi avem living din ala care n-are usa spre bucatarie, da Luca desi ne vede si ne aude nu sta frate singur, trebuie sa stea cineva tot timpul langa el si sa i se adreseze ca altfel e jale. De aia nu apuc eu sa mestec mancarea sau sa o mananc o data calda...

Ooka, imi pare rau pt. durerile micutei... Dragii de ei, cand te gandesti ce greu e sa te faci om... Si cand mai are bebelul si o mama denaturata ca mine fara pic de rabdare, e nasol rau.

Ana_a, ce simpatic Stefan al tau cu hou-hou-ul lui... Da in ce oras stai tu de ai zapada? Ca la noi n-a nins inca. Acuma am vazut ca la Bistrita, ok, m-am lamurit. Nu e asa departe de noi, sper sa vina si pe la noi ninsoarea. Ce mai face cumnata ta?

Sibylle si sa iasa soarele pe strada voastra!

Irda, la voi nu au o taxa fixa doctorii? Dai cat vrei? La a noastra e 80 ron. Eu zic ca mai bine sa intrebi.

Mitzi N-am cuvinte, imi dau seama ca sunt o nesi ca ma plang cu unul singur...

Nati un mare si tie si lui Matei! Recunosc ca nu stiu ce are puisorul, Sun spunea ca a fost operat, dar cand am timp ma uit in spate si ma documentez. Multa sanatate!

WOW, am apucat sa citesc tot capitolul asta si inca nu s-a trezit Luca... Gata, ma duc sa vad ce mai apuc sa fac pana se trezeste si dupa aia sa-i scot nasucul la aer.

O zi buna tuturor!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

cristina 26, fa niste chocolate mousse, se face rapid teoretic, si nici nu trebui sa bagi la cuptor, doar la frigider pt cel putin 3-4 ore si gata desertul.

pica1, nasol tare cu service-urile.
Veniti in Japonik sa locuiti, bagi masina in servise doar si pt cateva ore si iti dau ei masina pana ti-o repara pe a ta, sau eu stiu ce ii face.

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

oricum o sa-i spun dr ca tuseste si ii curge nasul, dar parca vroiam sa mai aud niste pareri sa fiu eu mai sigura

offf se pare ca nu vrea neam sa doarma

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - ia uite dom'le oita ratacita Velcom beck Ma gandeam sa zic "stai sa vezi cum o sa fie cand or fi doi" dar m-a "luat" Mitzi, cu trei...

Bey PICO - ma gandeam.... Sa te invidiez pentru rozmarinu' din curte? Sau sa fiu geloasa ca te dai la Jamie??? Apoi am citit ca esti suparata cu masina La ce service ai dus-o soro?
Sa vezi ce problema am eu la a mea ma! Baga frig pe la picioarele soferului!!! Ma frate, peste tot baga cald, si pe aerul conditionat si pe ventilatie normala, la sofer baga frig!
Ce filtre, ce aspirat, ce furtune... asa baga ea ma de o vreme, rece...

Revin ca fie-mea vrea sa stau la mai putin de un metru de ea si sa ii vorbesc, aviz lu' Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumim pentru aprecieri, nu nominalizez pentru ca am intrat scurt doar sa las mesajul asta!

costumasul e cu burta, e budinca doar...

Pe mine sa ma iertati zilele astea, sunt extrem de obosita, si voi lua o pauza, o sa va citesc poate...nu stiu!

V-am pupat,

zile senine sa aveti!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Siby, un mare pusi si de la mine. Stiu ca e greu, tare greu, dar o sa fie bine, ai sa vezi. Sunt o gramada de oameni care pot sa va ajute (kine, psiho, ortofonisti), si o sa vezi ca o sa se recupereze la 100%, sunt sigura. POate nu ar fi rau sa il dai la o scoala particulara ..., ca sunt mai putini copii in clasa, mai mult personal.

Apa plata : Folosesc Evian pentru ceai sau pur si simplu ii dau asa, si nu am fiert-o niciodata. DAr, eu nu am fiert nimic, decat prima data dupa cumparare. LA spital ni s-a zis sa le dau sau apa plata, sau de la robinet fiarta si racita.

vitamine : hehe acu' sa vedeti. Eu pe langa vit d, ii mai dau si vit K o data pe saptamana, pana termin alaptatul.

pica, da Maya sta si singura, nu foarte mult, dar sta. La inceput eu eram calare pe ea la 100%, ma geandeam ca asa trebuie sa faca o mama buna. Dar mama mea, care este o mama extraordinara, mi-a explicat ca trebuie sa o las sa respire, sa invete sa se cunoasca, sa se ocupe si singura, se descopere. Chiar acum e la ea in patutz, inconjurata de jucarii si vorbeste de zor cu ele. Dar are si momente cand nu sta fara sa ma vada.

despre somn: sa vedeti ce am descoerit la Maya (care nu adoarme singura niciodata). Mama denaturata a venit acasa pe la 1 de la reuniunea de gagici. Tatal naturat ramasese cu plodu. Buuun, vin acasa, sanii plini, trebuia sa ma mulg. Merg la Maya in camera sa iau pompa si ce vad, fata mea era treaza, se foia. S-a foit un pic si apoi a adormit. Eu habar nu aveam ca se trezeste noaptea si apoi adoarme singura. Atunci mi-am adus aminte ca prin carti scrie ca trebuie invatati copiii sa adoarma singuri, ca altfel cand termina un ciclu de somn, si se trezesc, nu vor fi capabili sa adoarma singuri si incep sa planga. Eu am noroc, ca macar noaptea adoarme singura. DEci concluzia este ca bebeii care se trezesc, nu se trezesc intot deauna de foame ....

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput