Pepenasi de iulie - august 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

mada_mxm mercy; ae pare ca si aseara a fost o seara odihnitoare

mada IrlandeAzia ce i-a crescut Juliei burtica printzesele

Sibylle

noi maine ar trebui sa facem vaccinul de 4 luni dar: buburuza tuseste si ii curge un pic nasul,mucisori sunt curati.NU a facut febra si NU are rosu in gat: in cazul asta pot sa-i fac VACCINUL?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

stai fara griza, faci vaccinul miine, si lui Darius ii curge nasucul ... si mai tuseste din cand in cand... dar la ascultat si nu e de la plamani. noua ni la facut. si am intrebat daca tuseste il mai face si mia zis ca DA deoare nasucul ii curge din cauza diferentelor de temperatura si tusea e din cauza mucisorilor.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sibbyle,

Atb, dar tu numai la ore dintr-astea imposibile postezi??? Nicholas cel strengarel...

Adina, bine ai revenit...Ce mai afce Victoras???

Alina, Darius cel viteaz!!!

Dati-mi si mie idee ce desert sa fac !!! Ceva simplu, sa nu trebuiasca bagat la cuptor...

trimit repede mesajul ..s-a trezit Mihaita..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Cristina multumim ptil dau cand se trezeste

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Buuun… A revenit nebuna, asta in caz ca rasuflati usurate ca ati scapat de mine (de data asta chiar glumesc, nu trebuie sa ma bateti pe spate si sa va justificati).

Imi cer scuze pentru mesajele dramatice de zilele trecute. Adevarul este ca am cam luat-o razna, incet dar sigur de la nasterea copilului. Am cam pierdut controlul asupra vietii mele si asta ma sperie ingrozitor, ma sperie pt. ca eu sunt o persoana care trebuie sa aiba planificat totul, sa stie pregatit totul din timp iar acum toate planurile mi s-au dus dracului, nu pot nici sa mananc o masa mestecata ca lumea. Imi iubesc enorm copilul dar sunt momente cand imi vine sa fug pe camp, spre rusinea mea. Forumul asta era pt. mine de ceva timp o evadare, un mijloc de a-mi ocupa mintea cu altceva decat copilul si totusi cu probleme legate de copil, un compromis pt. a nu ma simti vinovata ca fac cu totul altceva decat sa ma ocup de copilul meu. Si uite asa am dat in dependenta si uite asa cand mi-am facut cont aici voiam mai mult decat orice sa fiu acceptata si de aceea mi-a sarit tandara cand nu a picat nimeni pe spate la aparitia minunatei mele persoane. Mi-a sarit tandara pt. ca eu in loc sa ma ocup de copilul meu citeam absolut tot si raspundeam fiecareia si atunci mie de ce nu mi se raspundea la fel?

Sun, vorbeai de complexe, vrei sa ne luam la intrecere? Nu cred ca gasesc in lumea asta multi rivali pe masura mea cand e vorba de comparat complexe.

Asa ca ieri am avut o zi de terapie cu mine insami, o zi in care am stat departe de forum si m-am ocupat de copilul meu, o zi in care mi-am dat seama ca EU sunt cea care ii face rau copilului meu,mie insami,familiei mele prin faptul ca vreau sa fac 100 de lucruri deodata, desi cel mai important e Luca si in rest le dau toate dracului, ca s-a umplut cosul cu haine nespalate, ca n-am apucat sa ma epilez de nu stiu cand, ca mereu trebuie sa inghit fara sa mestec ca lumea mancarea pt. ca plange copilul. Mi-am dat seama ca daca ma linistesc eu putin in sinea mea va fi si copilul meu mai linistit si atunci voi avea timp si de restul, iar daca nu-mi ies planurile asta este, nu sunt nici prima nici ultima.

Mi-am dat seama ca DC este totusi o comunitate virtuala, ca oricat sunteti de dragute NU INSEAMNA ca trebuie sa-mi fiti cele mai bune prietene, ca DC NU suplineste viata reala si mi-am spus: “get a life!” Cum bine ati spus mai multe, suntem o comunitate virtuala de mamici care ne sprijinim reciproc asa cum putem, asa cum ne ramane timp dupa ce ne ocupam de cele mai importante lucruri din viata noastra. Mi-am dat seama ca numai eu pot sa ma scot din depresie si din butoiul cu melancolie, numai eu pot pune lucrurile in perspectiva, pt. ca de cate ori imi spunea altcineva lucrul asta ma suparam.

Asa ca am hotarat ca nu am sa mai fac pe suparata si sa parasesc comunitatea asta in care fiecare m-ati primit cum ati putut, am sa incerc sa-mi las complexele si depresia la usa si sa particip asa cum pot. Probabil n-am sa intru zilnic, probabil n-am sa apuc sa citesc chiar tot (culmea, chiar lucrurile de care v-am acuzat pana acum) dar asta este, ma acceptati bine, nu ma acceptati la fel de bine, nu incepe si nu se termina viata mea cu DC. Si promit sa stau deoparte cand ma mai napadeste cate o depresie pt. ca ma schimb prea tare in momentele alea si nu garantez ca nu ma voi simti iar oprimata si nedreptatita.

Deci, primiti nebuna inapoi? Incerc acum sa citesc din spate si sa raspund la ce stiu si cat timp pot, pana nu se trezeste Luca. Iar daca nu apuc sa mai scriu azi nu va fi un capat de lume. Promit sa fiu eu insami de acum si sa nu ma straduiesc cu orice chip sa fiu mereu draguta pentru a fi acceptata.

Hai ca am scris un roman si nu cred ca intereseaza pe toata lumea complexele si prostiile mele.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Asa mai vii de-acasa mai fata! Ia gandeste-te tu acuma cum ma simt eu cand vin si cupchii aia mari de la gradi si stau singura cu ei pana pe la 10 - 11 noaptea si fa-le baie si da-le papa si spune povesti si joaca-te cu ei si cate si mai cate! Sau daca sunt bolnavi? Stau cu trei mici in casa! Asta nu inseamna sa ma supar asa tare ca nu m-a bagat nu stiu cine in seama! Hai, bine ai revenit!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Multumesc fetelor ca ati intrebat de noi.
Irinuca e tot cu febra, mai tare noaptea. Ii dau Nurofen si Panadol si daca mai are si la noapte trecem la antibiotic. Eu sunt cam obosita, am pazit-o toata noaptea. In plus e destul de plangacioasa in perioada asta, sufera mititica. Dar trecem noi si peste asta.

Mada, iti multumesc de sfaturi. Tu ai mai scris si inainte ce sa faci in caz de febra si am bagat la cap, ca altfel stateam ca tuta si ma uitam la ea sau intram in panica rau.
Sursula, pana sa aiba febra noi ieseam in fiecare zi la plimbare. Probabil a prins-o curentul sau a intrat in contact cu cineva... Dupa ce trece poate ne vedem.
maitreyi, ciorba radauteana ...la rudele din Iasi am mancat.
Anka, fotocarte poti sa faci si aici, numai ca trebuie sa te duci sa o iei.
Bobitamica, chiar ma intrebam ce e cu tine.
Sybille

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Dati-mi si mie idee ce desert sa fac !!! Ceva simplu, sa nu trebuiasca bagat la cuptor...

Fugi la magazin ai ia o prajitura! Pe aia sigur nu tre sa o bagi la cuptor!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

moni primim " nebunica " inapoi

Alina mercy

fii-mea a invatat sa zica nu suzetei si iar ma chinui sa faca si ea nani un pic la pranz

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Hello,

M-am trezit azi cu gand bun sa merg la medic la controlul de 6 saptamani cika:) aka aprx. 4 luni.Oricum mai bine mai tarziu decat deloc.
Ms de raspunsuri la problema mea fetele.Sper sa nu se mai intample,deja am renuntat sa mananc lapte sa vedem cum o fi.

Cristina,fa o praji cu biscuiti,un strat de budinca si un strat de mere coapte cu scortisoara.Noua ne place f mult.Se poate si fara mere numai cu budinca de cacao iar deasupra presari nuca de cocos.O lasi vreo ora la rece sa se inmoaie putin biscuitii.Spor la treaba.
Mihata

Moni,bine ai revenit si succes sa nu mai pici in depresie.

Sybille,sparge si tu butoiul si iesi de acolo

Ana,felicitari pt diversificarea lui Matei

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Kamelya eu zic sa intrebi doctorul cel mai bine. El iti va spune daca o sa ii faca vaccinul sau nu. Mie mi-a zis ca o sa il faca saptamina viitoare (chiar daca nu are nimic l plamini), dar dupa ce il vede inainte. Eu doar iti spun ce mi s-a zis si mie ca nu sunt doctor

Monica imi pare bine ca ai revenit. Si eu eram ca si tine...bagata in priza si sa le fac oe toate. De ceva vreme am lasat-o mai moale, dar mai am excese din alea de zel si la ora 2:00 noaptea eu fac curat in bucatarie, chiar daca stiu ca "mai e si miine o zi". Si in legatura cu scrisul... mai bine spune ce mai face Luca?

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Kamelya un dulce pt fetita ta frumoasa, nepotica mea scumpica . La cum sta mititica in picioare cred ca tre sa te pregatesti sa cumperi premergator

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput