Pepenasi de iulie - august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
diarux spune:
ahaaaaaaaaaaaaaa, deci esti IRLANDEZIAAAAAAAAA!undi iesti???am vazut ca m-ai pus si pe mine asa ciufulita langa bebeii astia frumosi ai nostri!!!Cata rabdare ai! 

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
bubuleana spune:
Madalina: multumim, e super frumos!!! 
am aflat ca marsupiul se poate folosi pana la 9 kg, dar m-am uitat la el si a inceput sa se descoasa
diarux spune:
IROLF 
SUN ssssst!!!nu mai vb prostii fata, ca eram imbracata ![]()
ce frumooos...plimbare in parc cu gaza....
bai gata, ma duc la traducerile mele. pup iu ol!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladymina77 Voi ce stiti pana la urma de iaurturile de la dano** se dau copiilor sau nu?La Bogdan ii dadeam da-NO-ni** si ii placea la nebunie,insa nu mai stiu din ce luna i-am dat.Am auzit ca cele de la Tnu** sunt cele mai indicate ca sunt 100% cika naturale si Napo****.PARERI? Mami de Andreea Maria 07.08.08 Mami de Bogdan 28.05.99 http://community.webshots.com/user/ladymina77 povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi |
Eu i-am dat lui Alex Dan... pe la 9 luni. Mai mananca si acum la aproape 3 ani.
Am consumat la greu si Tnu....si le mai schimbam din cand in cand....
Acum papa Activia tot sper sa-si regleze sistemul digestiv dar....
noi
un fulguletz
un pepenash
diarux spune:
aaaaa, uitasem....
MINA deci io astept curierul ala rapid cu de-ale gurii de la tine. si doamne feri sa nu ajunga.
I'm waaaaaaaaaitiiiiiing!!!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
the_andreea spune:
Mina,eu lui Theo i-am dat Dano de la 7 luni,si eu stiu ca Tn sunt naturale(am prieteni care au lucrat la ei),doar ca borcanele sunt cam mari pt cat mananca bb la inceput.
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
moni_or spune:
Ariadna, e suuuper ce ai facut... Pot sa-ti dau si eu o poza sa-mi faci si mie cand ai tu timp? Se poate asta? Mersi mult! 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ariadnabr spune:
Moni
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Tecky spune:
ariadna superbe felicitarile.Mi-ai facut o surpriza foarte placuta.Esti o fata deosebita si sufletista.
Multumesc.
Mitzi cand am citit ca boucerul te salveaza de la multe m-am regasit si eu in descrierea ta.![]()
SUN pofta buna la dulciuri!
Struluta foarte tare reclama.M-am prapadit de ras.