Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Neatza.
Azi m-am trezit cu
in sus ca
asa bine si m-a sunat maicamea
si nu va ganditi ca ardea pe undeva. Supa era stinsa
.
O zi frumoasa sa aveti desi e urat afara
LE: Mai stiti careva ceva de gargaritza si de July ?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
musettepink spune:
Anca bafta la eco!Superba poza cu toti 4 bebelusii aliniati!![]()
Boo de unde ai luat literele sa-i scri pe usa numele?sunt super,m-am tot uitata prin oras dupa asa ceva si nu am vazut.
Piolica pozele cu Luca sunt in albumul comun de bobocei,iti trimit pe pm linkul.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
andy.p spune:
tzitzi ce scump eee ,superb de-a dreptul
Imi place cum casca e atat de dragutz
anca tin pumnii sa fie bine 
musette unde sunt pozili de la intalneala????
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
aly_c20 spune:
neata!
am trecut si noi cu bine peste noapte.ieri am facut vaccinul.la intepatura cred ca a plans 30 sec, insa off-ul mare a venit dupa 4 ore.mititelu,asa ce a mai plans.il durea tare piciorul,nici nu l misca...dar bine ca a trecut...urmatorul la sf lui ian!
nici noi nu am avut voie sa alaptam dupa vaccin!doar formula, dupa min juma de ora!
Monica, ma bucur ca totul este in regula!Spor la "iubeala"!
Ratonelu
, fii tare in continuare pentru Sasha!
Anca
,si tinem pumnii pentru eco!Carla e o scumpica!
Piolica, bine ai revenit!
Sfaturi de la dr de fam:
- la 2 luni suc de morcov si de portocale
- la 3 luni supa de legume strecurata
- la 4 luni piure cu ficatel
- la 5 luni oua
- intre mese, neaparat ceai (de tei), indulcit cu zahar sau miere
Cam atat...dar in ritmul asta la 6 luni(cand am de gand sa incep diversificarea) ii pun direct pulpa de gaina sau carnatul de porc in mana![]()
e o draguta dr mea
...bine ca imi da retete compensate, trimiteri si concedii...pentru asta sunt inca inscrisa la ea![]()
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
anca81 spune:
Boo, Musette, Andy.p, Andy_galro, Aly
multumim.
Aly, miere!!! Goooood!!! Si celelalte sunt aberatii dar chestia cu mierea m-a dat gata.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
lala77 spune:
Neata!
Sper ca ne mai tineti minte.
Am vazut ca vorbeati de pusul bebeilor pe burtica. Nu stiu cat e de important, insa Alice ,fetita mea cea mare nu a stat pe burta ca nu i-a placut si n-am insistat. Motiv pt care a inceput sa mnearga de-a busilea f tarziu din cauza asta ca nu putea sa se lanseze. Vad ca Annei ii place sa stea pe burtica deocamdata.
Ratonelu, iti urez putere sa treceti peste toate incercarile. Pupici lui Sasha.
Noi crestem incet si sigur. Mi-e f greu sa nu fac comparatie cu Alice care in prima luna de viata a luat 180o grame; si cand fac bilant la Anna -730 gr in prima luna- mi se pare ca eceva in neregula, desi sunt constienta ca bat campii. Marti o sa facem si noi vaccinul de 2 luni. In rest e bine; mananca, doarme, se joaca ,rade. Am gasit ac si de cojocul colicilor cu o chestie care se cheama Dentinox si altceva care se numeste Colief, pe care le-a luat tati din Anglia. Sunt beton.N-a mai facut spectacol de vreo 2 saptamani.
Are cineva o metoda de dezvatat copilul de dormit cu mami? s-a invatat as de cand avea colici si acum nu ne putem dezobisnui. Parca e un arici in patut la ea.
_irina_ spune:
Buna dimineta si de la noi!
Eu incerc sa o fac pe fi'mea cat mai putin dependenta de mine. Dar nu merge, nu prea vrea ea. Si cand o ia altcineva in brate sau incearca sa stea cu ea imi dau seama ca e o fitzoasa...
Aseara am lasat-o cu maica'mea sa se bucure si ea de nepoata. I-am zis ca sa o tina in sus, piti cand sta in brate trebuie sa stea pe verticala, sa vada tot, altfel urla. I-am pus-o in brate asa cum trebuie, a stat piti ce a stat, la un moment dat aud urlete. Ma duc, ma uit, maica'mea incerca sa o tina la orizontala, sa o culce, ca e tarziu. I-am zis ca nu merge, apoi tot asa au tinut-o toata seara. Maica'mea insista sa o culce, piti insista sa inspecteze tot. Am ajuns la concluzia ca piti e mai incapatanata ca maica'mea.
Pana la urma a adormit la 11, spre disperarea maica'mii care a ajuns la concluzia ca "o doare burtica de aia e asa agitata" - eu tot incercam sa ii spun ca asta e programul andreei. Ne-am trezit la 3:30, papat, adormit, trezit, papat, adormit in sfarsit la 4:30, apoi trezit la 6:30 cand nu am mai rezistat si am luat-o la noi in pat, dormit pana la 10.
Acum ar trebui sa ies pe undeva si mi-e groaza sa o las cu maica'mea, sper sa se descurce ca pot sa ma intorc in minim jumatate de ora, nu mai repede.
fericita de
- Andreea
EvaF spune:
Neatza si de la noi!
Fi-miu doarme singurel in pouf! Wow!!Sa vedem cat il tine! Uneori imi vine sa imi tai o tzitzi si sa i-o fixez in guritza, poate asa se satura si el de
si o dormi mai mult ziua (adoarme doar la san, zici ca e somnifer)
Anca, bafta azi la medic!!!
Nausica, vroiam de mut sa iti raspund, eu lui Luca ii fac masaj numai inainte de baitza, ca noi nu folosim creme ci doar ulei vitaminizant, asa ca la baitza scapa de lipiceala, il imbrac si e fericit! Plus ca dupa baie el e haplea, insfaca sanul zici ca nu a mancat de un an, desi il hranesc si inainte de masaj ca sa stea calm, asa ca vazand ca ii sta capul numai la tzitzi dupa baitza si apoi la somn, greu l-as convinge cu masaj apoi!
Kid
, eu zic sa nu te ai stresezi cu lapticul, va fi bine, o sa vezi! Daca iti doresti din suflet sa alaptezi, daca stai calma cu printzesa la san vine el si lapticul! Sper ca nu te superi ca imi permit acest sfat, nu intentionez sa fiu condescendenta!
Aly_c, mda, noroc ca esti o mamica descuiata si nu iei de bun tot ce zice medicul ca altfel chiar ii dai copanele la 6 luni...cainii latra, caravana trece
Faza cu "nu alapta dupa vaccinare" e o negura pt mine, ce explicatie ti-a dat? Eu i-am dat san imediat ca sa se linisteasca si tztzi are cea mai mare calitate de calmant![]()
andy_g, Anca, Boo,multumim

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Iepurica - si fi'mea se comporta la fel ziua, numai ca cearta cu tavanul dureaza aproximativ 2 secunde dupa care se lasa cu urlete de zici ca a omorat-o cineva. Dar nu iti zic ce fac eu sa se calmeze ca ... nu cred ca e solutia cea mai buna. Eu o iau in brate si o plimb prin casa, piti sta in brate aproape non stop. fericita de - Andreea |
si eu o tin mult in brate. bine ca si in brate o apuca plansul. chiar in ultimele zile e foarte agitata. nu mai inteleg nimic. mananca agitat si regurgiteaza de ma intreb ce ii mai ramane in stomacel. nu doarme ziua. adoarme foarte greu noaptea. plange, chiar si prin somn uneori. oare ce o fi cu ea? ma puteti ajuta cu vreun sfat?
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.