Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!
tzitzi Ti-ai amintit??Btw m-am tooot uitat dupa poze cu David si nici una,pune si tu macar una sa-l vad,please

Moni esti totala..eu zic ca te apropii cu pasi repezi de cele doua liniute,deja ai simptome

ratonelu tin pumnii sa fie totul bine cu Sasha...si sa stii ca tot raul spre bine,vei gasi un dr mai bun care se va ocupa cum trebuie de puiutz

Ankussa nici la mine nu e mai roz situatia ..oricat as face tot nu e cum era

Feli hai ca m-ai omorat..de unde atata energie??Si ca tot vorbisi de mancare...ciuperci umplute cu ce?

Boo multumim de exercitii

Babytza cum a trecut noaptea??Sper ca bine

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andreea_and – multi pt voi. Dupa ce s-a nascut flacaul mama s-a indragostit toata de el si am lasat si eu de la mine si acum ne e bine. Limitam totusi vizitele la cateva ore in week-end (e suficient, ca ce e prea mult strica ) si e bine acum. AM vazut pozele cu Mina – mi-au placut buzitele, ochisorii, nasucul, falcutele.. e superba toata!!!

Piolica – multi si pt fetele frumoase. Sa stii ca pe burta lui tati e cel mai fericit. Poate sa doarma ore intregi sau sa stea sa gangureasca…

CosmyB – o scumpa ca intotdeaua. Pupici pt voi . Am vazut ca va curteaza David de Babytza ..sa fie cu noroc Pe noi ne-a ochit draga de Karinuta

Eva – asa fac si eu cu Edwinas toata ziua – dragaleli, pupaceli.. tati ne-a zis ca o sa devenim 2 in 1.Mi-a zis ca o sa apar eu si hop si el ascuns dupa piciorul meu . Dar cum am putea oare sa le refuzam toata dragostea pe care ne-o ofera??
Ratonelu – multa sanatate lui Sasha si tie mamico rabdare si o sa fie bine
Andy_ppt voi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Copilul meu doarme asa frumos.. saracutul, e asa cuminte si eu il duc peste 3 ore sa-l intepe .. sper sa fie bine si sa nu avem probleme.
Mai facea azi cineva vaccinul:CosmyB parca?? Sa fie usor si la voi si fara probleme.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

denisa baietel curajos si mamica lui ,tin pumnii sa treceti cu bine

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si de la noi.

Scriu pe fuga, la 14.30 mergem la eco de sold, sunt extrem de stresata Doamne ajuta sa fie totul bine

4 poze noi de la intalnirea piticilor de ieri:

4 pici
Wath's up?
Si ce daca sunt cea mai mica?
Hmmmm, foarte interesant

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata mamici. HAideti la o decofenizata

RAportez si eu ca am avut o noapte linistita..culcat la 10.30. trezit la 4 -papat..apoi la 7.papat..iar la 8 gata e ora cand pleaca tati la servici si el tre sa fie in picioare.
Insa ziua...e teroare... Irina am vazut ca tu scriai..si al meu la fel..nu sta mai mult de 10 min linistit si trebuie sa planga..si metoda mea e la fel..toata ziua ma plimb cu el in brate prin casa....seara e si mai agitat..plangem si cand ne e somn..ca ne plimbe mami in brate pana adormim. PArca copii mici trebuai doar sa manance si sa doarma...de unde...uneori stau si ma gandesc poate n-au trecut colicile..dar de burtica nu se strange...nush ce sa mai fac..plimbatul asta in brate imi ocupa toata ziua..nu pot face nimic..nu ma pot dezlipii de el ..offf

denisa.g sa nu simta nimic puiul la vaccin

Carla ma bucur ca ai intrat..tinem pumnii sa fie totul bine si puiutul Sasha sa fie sanatos ..iar doctorul ala..

MOnica
citesc postarile tale cu multa placere..si-mi place ca esti optimista si....pusa pe treaba Te admir mult

Sunt prin zona cu oracaitorul la purtator..va citesc si scriu cand pot

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy, am pus si noi cateva poze.Mi-am adus aminte ce vroiam sa zic:mai tii minte cand ziceam sa nu nasc pana nu termin cele 7 volume Harry Potter?.Ieri am terminat ultima carte.....cam tarziu

Bebeii cu vaccinuri sa fiti cumintei si sa nu doara

Anca, tinem pumnii sa fie totul super bine!

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Tzitziri, multumim

Felicic, ma dai gata, pe cuvantul meu. Esti o super mamica daca si lucrezi, ai si grija de baietii tai si faci si papa - si inca ce papa . Ma inclin in fata ta

Piolica, ce mult ma bucur ca sunteti bine! Ma declar iremediabil indragostita de mutrita dulce a pustoaicei tale . Seamana cu tine.

Andreea_and

Giulianna, tetinele de la Dr. Brown's sunt normale, nu ortodontice. Edisor este pe zi ce trece mai frumos

Monicule, tin pumnii sa va ajute DD ca bebele sa vina cat mai curand. Nu-l lasa pe injiner sa scape

Eva, frumoase pozele cu Luca, pe zi ce trece e tot mai expresiv.

Ratonelu, multa sanatate pustiului tau!

Cosmy

Denisa, tinem pumnii sa nu-l doara pe Edwin vaccinul. Bafta si celorlalte mamici la vaccinurile de azi

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca tinem pumnii pentru Carla

Piolica uite ce avem noi pe usa http://good-times.webshots.com/photo/2273463800103110697obXEOq

Eva ce dragut e Luca !!! Sincer nu stiu ce sa zic daca faci sau nu bine cu tinutul asa lipit de tine. Eu una incerc pe cat posibil sa il las din brate. Cateodata merge, cateodata nu. Cel putin zilele astea cat am fost racita (si inca sunt) incerc sa-i gasesc ocupatii, il mut dintr-un loc in altul, numai sa nu il tin in brate. dar cel mai greu e seara cand nu mai are chef de nimic, dar noroc ca ma salveaza tatal copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata!
anca ce faini sunt picii cum stau ei acolo pe burtica! bafta mare la eco, sper sa fie totul in regula cu Carla
denisa succes la vaccin...pupam baiatul sa nu-l doara tare
eva ce expresiv e luca ...imi place mult

O zi buna si pupici tuturor!!!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput