Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am uitat ceva. Pentru cele care spuneti ca bebeii nu stau pe burta (ma inscriu si eu aici). Mi-a spus ca e important si un minut sa stea, de mai multe ori pe zi. Pana se enerveaza.

AAaa, si mi-a mai aratat cum sa-l stimulez sa apuce. Sa ii plimb asa o jucarie pe langa mana, sa o ridic pe urma mai sus si iar la mana si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ratonelu . Sa sti ca am gandesc mereu la voi si imi pot inchipui f bine ce este in sufletelele voastre. Daca vreodata te pot ajuta cu ceva, te rog nu ezita sa imi spui. Eu sunt convinsa ca Sasha va fi bine si o sa creasca frumos si o sa fie ca toti baieteii de varsta lui.

Primiti si femei fara carucioare la intalnelile voatsre

babytza, cred io ca a trecut perioada de . I-am zis lu injineru', (care intre noi fie vorba m-a refuzat intr-o seara) ca daca vrea bebe, facem cand vreau io, nu cand vrea el Si s-a conformat saracutul. Fac armata cu el.
acum sa nu va inchipuiti ca sunt vreo paranoia Nu-mi fac un scop din asta ci doar o placere

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Primiti si femei fara carucioare la intalnelile voatsre

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Visand la o minune
Ticker2

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Boo nici Maya nu vrea sa stea deloc pe burtica, am mai pacalit-o cate putin, dar tot nu-i place se enerveaza si plange, mi-e mila sa o chinui. deja sotul cand vine acasa primul lucru ne intreaba: azi ati stat pe burtica? daca nu imediat maya e pe burtik si tati o stimuleaza cu jucarii si o incurajeaza. pediatra ne-a zis sa o ajutam putin, sa-i pozitionam mainile si sa incepem tinand-o mai intai pe piept ca asa e mai usor pt ea. pe pieptul meu isi tine f bine caputul si ii place, dar cand o pun pe burtik ei, nici vb.

babytza gata? facem intelegerea!
sa treceti cu bine peste noapte

Beau un ceai si la somnic ca maine e o zi mare!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni hai ca m-ai facut sa rad. Pai ce sa zic succese. Da-i o vitamina, o bomboana, o maslina sotului sa reziste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Iaca si eu la ore mici, barbateii mei dorm si eu citesc sa vad ce fac fetele!

Fi-miu tot asa "dragaleste-ma, nu ma lasa!" si eu nu ma las si da-i, si pupa, si da-i si iubeste zi lumina! Suntem nedezlipiti, oi face bine ce fac? Ca nu pot sa il las neam, si el devine addicted rau de mine!

Boo, multumim de sfaturile de la kineto, fff utile!!

Ratonelu
, m-a socat doctorul acela! Efectiv! Nu degeaba se spune "multi chemati, putini alesi", asta nu are ce cauta in pediatrie! Vai de el! Bine ca nu v-ati inscris la asa om! Multa sanatate puiului!

Babytza, m-a impresionat tare poza cu Tina si David, fff frumosi copii ai tu! E o candoare curata poza asta, merita inramata!

Monica, sunt speechless de bucurie! Asteptam vesti bune de la tine, esti o fata de nota 10!

Andreea_and, bine ai revenit cu vesti bune! E superba fata ta! Ce gropitze are si ce ochi, ce gura, e o ...senzuala!

Piolica, welcome back! Cum te-ai acomodat in Fr? Ce frumoasa e Elsa! Mie sa stii ca mi se pare ca seamana leit cu tine!

Vazut si bebici scumpi scumpi de MaryB, Andy_galro, DenisaG si muuulti altii dar am uitat

Felicic, ma termini cu nervii cata energie ai...

Alina, ma bucur sa iti pot fi consolare, ne luam de manuta, vad ca si Andy_galro ne seamana, Andreea_and la fel, asa ca deschidem clubul mamicilor nedezlipite de pui!

Miruna, mi-a ramas in minte un sfat de-al tau, la un moment dat, cand am zis ca vreau bebe2 intr-un an, doi, si tu ai zis ca e bine sa fie minimum doi ani intre copii ca sa aiba primul bebe suficienta atentie! Sunt perfect de acord cu tine, eu as mai astepta inca 3-4 ani, daca stau sa ma gandesc, sa profit la maximum de Luca si el de mine pana la bb2, insa daca as avea vreo 25 de ani...eu am 31 si de aceea ma gandesc ca peste cel mult doi ani, daca vrea si Doamne Doamne, sa tin in brate inca un pui! Mai tarziu devine cam prea tarziu...Din pacate, oooffff!

Am pus si noi poze proaspete!
Uite aici

Noapte frumoasa!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Aaa, si hai sa va delectez cu una care se incadreaza in "d'ale gravideniei" ale feliciei desi n-am io darul ei de a povesti...

Ma hotarasc azi cu chiu cu vai sa pun de-o mancare. Vreau sa fac o supa de pui si un sufleu de conopida. N-am apa calda toata ziua pana dupa pranz si lenevesc. Dau astia drumul intr-un final si ma hotarasc sa ma apuc. Scot pieptul de pui, il pun la dezghetat, curat si spal conopida. In fine o pun la fiert, vreau sa pun si puiul si-mi dau seama ca nu am decat o singura oala inalta . Termin conopida, o prepar, bag la cuptor. Curat si legumele pt supa, pun pieptul la fiert. Vine injineru', ne cam ciondanim, sting supa de nervi, nu-i dau sa manance... in fine. Intr-un final ne impacam ii dau sa manance si pn si supa la loc. Pun si legumele si suna cumnatamea ca trece pe la noi. Ajung la noi, stam la palavre , ne jucam cu nepotelu. Cumnatu se baga la calculator ca lor nu le merge netu si stam si barfim si ne distram. Si cumnatu zice "da la voi miroase a ars". Io zic "la noi nu are de unde probabil fac iar taranii gratare in fata blocului". el zice"da nu miroase a friptura". Trecem peste momentul asta si ne vedem de .
Se hotaraste injineru' ca l-a obosit nepotu destul si vrea sa traga o. Cand deschide usa la bucatarie... ne gandeam cum sa sunam mai repede la pompieri... Supa mea aleluia cu tamaia. Praful si scrumul s-au ales de ea

Ori m-a parasit si neuronul singuratic... ori s-a implantat vreun bb

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Acum chiar plec la ca sunt obosita de la cata treaba am facut azi
O noapte usoara sa aveti cu vise placute

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hop si eu dimineata devreme sau noaptea tarziu da` acum terminai cat de cat cu treburile (si tot varza am in casa).

Khristin sar`mana de reprimire, o sa incerc sa pun si eu poze cu falcosul meu da` intai sa pot sa-mi fac si eu un cont pe webshots ca eu am unu` pe snapfish da` are si altele prin el. Problema e ca webshots-ul imi tot da eroare de cateva zile. Cum rezolv problema asta tehnica pun poze (promit). Aaaaaa, dar as avea nevoie si de parola si de numele userului comun ca nu le am.

Sar`mana Tzitziri ca ai modificat listuta .

Ratonelu` eu in locul tau eram cu dintii in carotida medicului si ma dezbracam de caracter si de cei 18 ani de studii si mi-l besteleam de nu se vedea. Nenorociti mai sunt unii "ucenici" ai lui Hipocrate, eu le-as face cate un examen de "omenie" din cand in cand.

Vazut poze cu Luca de Eva si Elsa de Piolica, frumosi bb-i aveti sa le dea Dumnezeu sanatate si voua asijderea sa puteti sa-i cresteti.

Monica e asa o incantare pt mine sa-ti citesc postarile si sa-ti simt optimismul, sa-ti dea Doamne Doamne un bb sanatos si frumos.(poate de Craciun, asa ca pe un dar sfant)

Felicic tu ma bagi pe mine in boale, eu abia am timp sa gatesc cate o chestie super simpla gen aruncat totul in oala, lasat la fiert sau la cuptor si tu prepari numai delicatese, bravos mamica .

Fetele mai voiam sa zic unele, altele da` mi se inchid felinarele, ma duc sa trag o portie de nani langa falcos (fiecare in patul lui, normal).

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!!!!

Monica, ma bucur mult ca totul e bine.Sarbatorile care vin sper sa va gaseasca bine pe amandoi si sa primiti un cadou mult asteptat

Piolica, scumpica foc Elsa...ma bucur ca v-ati stabilit, ca e 'acasa' si ca toate sunt bine cu voi....mai putin partea cu intorsul la munca

ratonelu,sper sa fie totul bine cu Sasha si sa fie numai alarme false.In privinta doctorului de familie...si eu am avut surpize neplacute pana sa ajung la cel de acum, dar acum sunt convinsa ca e totul bine!Pana la urma ma bucur ca nu l-a acceptat doctorita mea de familie din comoditate!

mami de Alexa si de Cipri, mi-am adus aminte ca ziceai de nasi la un moment dat.Pana la urma sunt sigura ca o sa gasesti nasii potriviti pentru Cipri....la noi e nasa prietena mea rezidenta de la Giulesti, care a si asistat la nastere si care l-a vazut din primul minut...deci legatura e trainica.Acum sa gasesti si tu nasi care chiar sa fie legati de Cipri, nu doar cu 'titulatura'

Cred ca mai vroiam sa zic ceva dar am uitat...cum imi reamintesc ma intorc.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput