Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica marim gasca de mamici ! Super ! Abea astept saptamana viitoare

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Monica, m-am bucurat foaret tare sa te vad pe forum. Tinem pumnii strinsi, strinsi sa vina Mosul cu darul cel mare.

Am vazut si eu niste poze cu pitici voinici, sint numai copii frumosi aici. Nici nu ma asteptam la altceva. Hai sa incerc sa va iau asa pe rind.
Denisa, baietelul tau e un scump, mi-au placut toate pozele, insa cele din baita si cele pe burta lui tati m-au dat gata. Aaaaaa, si inca ceva, are un par foarte, foarte frumos !
Iepurila, tzitziri, pozele voastre unde sint ? vreau sa va vad ingerasii.
Claudinna si eu ma bucur ca m-am 'intors', a fost greu fara internet acasa. Ma mai duceam eu la arabul din colt sa trimit un e-mail scurt, insa nu puteam sa stau acolo la greu, toti magrebinii veneau sa o vada pe Elsa si sa-si dea cu parerea… erau super simpatici, oricum. L-am vazut si eu pe Florin, e foarte mare déjà… nu-mi vine sa cred. Si e dulce foc. Are niste ochi, ai senzatia ca te maninca din ochisori.
Babytza, ce baiat curajos ai ! am vazut si pozele tale, mi-a placut mult poza cu David si cu Tina. Este un moment de complicitate intre ei doi, greu de descris in cuvinte.
Nikolici, ne-am mutat la Saint Etienne, e un oras de vreo 200.000 de locuitori la sud de Lyon. Imi place foarte mult aici, dar trebuie sa ma obisnuiesc, viata de aici e diferita fata de cea de la Budapesta. Aici sintem ‘acasa’, nu mai sintem expatriati ca la Budapesta.
Am vazut si pozele tale, Karina e foarte dragutza, la fel ca si numele de altfel. In una din poze voi doua sinteti in patutul Karinei ? sau nu am vazut eu bine ?
Andreea_and, am vazut-o si pe printesa ta. Este atit de frumoasaaaaa !!!
Maryb, l-am vazut si pe voinicul tau. Are niste falcute numai bune de rontait. E un dulce, un scump.
Alina, unde sint pozele cu Cipri ? Nu le vad la semnatura, le-ai pus in vreun album comun ? eu ma uit numai la semnaturi, la toate fetele care au scris in ultimul timp. Daca exista un album, dati-mi si mie detaliile, asa o sa-mi vina mai usor sa va vad ingerasii.
Kid, si eu ma bucur tare sa va citesc, imi sinteti toate tare dragi. Ce mi-ar fi placut si mie sa vin la intilneala… aicxi nu vad nici o mamica cu carucior, frantuzoaicele se intorc la munca dupa 3 luni… oricum, imi pare bine ca va am pe voi din nou, chiar daca e numai virtual. Acum sint ahtiata sa vad pozele cu ingerasii vostri, banuiesc ca pozele bebelinei tale sint intr-un album comun, nu ?
Felicic, m-ai dat gata cu falcone ! poza din cadita e geniala, zici ca e la bar cu o tigara intr-o mina si cu un whisky in alta. Iar cea in costumasul verde de aviator e si mai si. Sa-i zici copilului tatal nostru in seara asta, ca mi-e teama ca ti l-am deocheat. Are niste ochi, sa-i maninci, si nu alta. Ziceai ca e dat ??? Hmmmm….

Andy_galro, l-am vazut si pe Andrei, este un scump, scump, scump. Iar tu radiezi de fericire.
Freshanana, si eu sper sa nu mai fie nevoie sa-i schimb lapticul… a fost o adevarata nebunie pina acum. Pozele tale unde sint ?
Boo, nici eu nu am mai vazut un virtej din asta pina acum, nici nu stiu cum o sa o tund cind se va face mai mare.. hmmmm… am vazut pozele de la botezul lui Alex, ce copil frumos ai, iar tu radiezi de fericire. Pe Alex il stiam déjà, vazusem citeva poze cu el de la nastere, cind inca eu mai eram gravida. Iti dai seama ca Alex si Elsa au aceleasi dormitoare. Cind o pun pe Elsa in pat, ma gindesc la tine, mi te inchipui cum il pui tu pe Alex in acelasi patut.
Musette, merci de primire ! Unde sint pozele lui Luca, albumul este gol… Vreau sa-l vad pe Luca cel frumos.
Kristin, l-am vazut si pe Chris. Este un frumos, iar pozele cu surioara lui cea mare sint de-a dreptul geniale. Te asteptam cu drag la petit in citiva ani.
Eu incerc sa ma acomodez aici, spuneam mai devreme ca e alta viata, e ciudat sa inteleg tot in jurul meu, sa simt Franta ca si tara mea, sa mi se spuna Madame… Totul e diferit acum, o avem pe Elsa, ne-am mutat.. e ca si cum am incepe o viata noua. Sper sa-mi placa aici, pina acum nu am fost dezamagita.
Nausica, am vazut-o si pe Ania, are niste ochi superbi. Si o gurita ca de papusica. Camera ei este foarte frumoasa si foarte colorata, imi place foarte mult.

mai sint multe poze de vazut, cum va prind ca scrieti o sa ma uit la semnatura sa va gasesc pozele.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Piolica eu cand am ajuns in franta am avut sentimentul ca sunt "acasa", un sentiment tare ciudat, nu am mai patit nicaieri asta. Oriunde altundeva am fost am fost pur si simplu vizitator, si chiar daca mi-a placut enorm ce am vazut acolo tot muream de dor sa ma intorc acasa.

Giulianna acum tu vorbesti de lucruri din alea ilegale, imorale sau care ingrasa...? In traducere

Parca incep sa devin mai convingatoare cu maica'mea, trebuie sa mai lucrez la intonatie. Oricum am o saptamana sa o conving ca nu mai am 3 ani.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu m-am indragostit iremediabil!!!
ELSA . Este o superbitate de copil. Dar cum putea fi altfel cu asa o mamica (Stiam eu de ce o vreau ca nora )
Piolica multi . Mi-era tare, tare dor de tine.

Vazut si bebel frumusel foc de mary

si mi-au venit rezultatele la screening de secretie si pap. Nici macar candida, nici un crocobaur, nika
Doamne Doamne ma iubeste totusi si pe mine nitzel acolo.

Merci mult fetele de incurajare si de mesajele voastre frumoase.
D'aia va io pe voi
Si promit ca o sa aflati primele cand apar cele doua linii

Doamne ce m-am linistit...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Noi am terminat cu baia, azi am avut o zi tare agitata, a fost si ziua cu kk si maine cea cu intepatul Oricum e si tati acasa, ramane pt suport moral
Ma tot intreb cum de aveti voi atata timp? Ha? ca eu si cand doarme piti mai dorm si eu sau gatesc, sau fac curatenie, dupa-amiaza sunt mai libera ca ajunge si tati acasa

Am vazut si eu poze, ca tot ca si piolica sunt atenta la semnaturi, sa gasim si noi un ginerel, dar se pare ca toti sunt dati

piolica am vazut-o pe printesica ta are vartej! chiar n-am mai vazut asa ceva!

Eva ce frumos vb tu de ingerasul tau!

denisa sunt tot cu ochii pe voi nu pierd nici o postare de-a ta sa-l vad pe frumosul tau

giuliana l-am admirat si pe bebelul tau si pe davidut si frumoasa tina de babitza

am vazut-o si pe pe Ania de nausica

Anca si Carla

Nici acum nu am reusit sa vad toti boboceii
Tinem pumnii maine pt toti bebeii care se vaccineaza sa nu doara si sa fie totul bine!

moni dicut tinem si noi pumnii pt tine! Sunt sigura ca o sa vina si la tine cele doua liniute si sa ai un ingeras in brate! Esti un model pt noi toate!
Inca nu reusesc sa va tin minte pe toate sunteti multeee mamici

Plecam la somic! Noapte buna la toate!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Monica sa stii ca ai gandurile noastre cele mai sincere, suntem alaturi de tine si speram sa ti se indeplineasca dorintele. Meriti pentru ca esti o persoana asa de pozitiva.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup si eu
de doua ore stau si citesc,dar n-am reusit sa citesc tot
n-am mai intrat de f mult timp pt ca nu prea mai am timp de nimic...
pe scurt:tot mergem pe la doctori....multe "presupuneri',nimic concret...acum ni s-a mai pus un presupus diagnostic...dar speram s anu fie asa.
azi trebuia sa mergem la spit 9,la sanda magureanu care cica e nr 1 pe tara,dar sasha a facut putina febra dupa vaccin si nu ne-am mai dus.
am facut rost de nr de telef al doct si a spus ca pleaca si abia pe 15 dec ne poate primi...dar sa stam linistiti ca oricum un diagn corect se pune dupa 3 luni.
oricum,in paralel facem kinetoterapie...am ajuns deja la a3-a transfontanelara...si tot asa.
in rest....mama lor de colici....in fiecare seara de la 6 la 9 ....avem planset isteric.
ieri m-a enervat f tare...pana la lacrimi..un nenorocit de doctor de familie...
am fost la el pe la o luna sa ne inscriem....nu era atunic ca era bolnav si ii tinea locul sora-sa...si ea doct pedoatru...si ne-a cerut nr de telef,...ca o sa ne sune cand vine dom doftor...ca nu ni-l poate inscrie fara sa-l vada el.
ne-a sunat din parti....si nici noi nu ne-am mai dus...mai ales ca de 3 sapt umblam ca bezmeticii...si ne-am dus ieri.
f ofuscat dom dofotr,,,ca de ce nu ne-am mai dus...etc...i-am explicat ce vorbisem cu sorsa...si apoi i-am spus ca,am tot fost pe la doctori...etc....c-ar avea probleme neurologice,,,etc....i-am pov ce si cum....crezand ca d-aia e medic de familie....ca tre sa stie tot istoricul....si ce credeti/?cum a auzit de probl neurologice....cum ca nu-l primeste...am ramas masca...pe cuv...ca nu-l primeste ca acum la 2 luni nu vrea sa-l primeasca ....de fapt e vorba de ce ii povestisem...mentionez ca eram in cabinet...cu copil cu tot si cu sot....am crezut ca sar la gatul lui....m-a calmat soata...si-am plecat ..ce lume nenorocita....
o sa mai revin.
va multumesc si va pup pe toate.am vazut ca azi v-ati intalnit.cat as fi vrut sa vin si eu.
multumesc mult,babytza.
somn usor/
pup

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Monica ma bucur ca esti bine Sa te apuci de treaba cat mai repede. Te asteptam la impins carutul prin parc.

Piolica esti tare draguta !! Alex acum doarme singur in camera in patul mare, dar la inceput l-am luat cu noi in camera intr-un pat mai mic. Acum deja doarme toata noaptea si nu mai sunt probleme cu trezitul. Eu sunt foarte incantata de mobila nostra, tu ?

giulianna ziceam de cateva exercitii care trebuie facute zilnic, de 2 ori pe zi eventual, cate 10 repetari din fiecare. Ca la sala :
1. stat pe spate, la marginea unui scaun sau mese, cu picioarele afara de la genunchi in jos. ii fixezi picioarele cu ale tale si il ridici usor de manute la 45%, nu 90 ca e prea mult. sa faca "abdomene"
2. stat pe burta cu un prosop sub brate. uite asa: http://good-times.webshots.com/photo/2405616610103110697uvfJzS
3. stat pe burta, il ridici usor de manute, dar nu foarte mult ca sa nu i se curbeze spatele prea tare.

pentru pozitia 2 vad ca la noi merge foarte bine asa: http://good-times.webshots.com/photo/2769335550103110697goTAki Altfel n-ar sta nici picat cu ceara pe burta. Asa sta cateva minute ca se joaca cu oglinda care cum o loveste incepe si canta si ii place tare mult, rade la ea cand o vede si da cu manuta sa cante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni iti tin pumnii din tot sufletul sa reusesti cat mai repede si sa iti tii puiul in brate.

ratonelu sanatate multa va doresc.

As zice ca vin si eu la intalnire miercuri dar cine stie ce neprevazute mai apar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ratonelu Ce dr idiot ! Asta e pentru el si toti cei care nu au suflet

Monica ce vesti bune !!!! Lasa net-ul si treci la treaba ! Intai apoi sau direct

Cosmy noi nu suntem dati ... Ne placi ? Sa va facem curte ? Incepem cu o

Va urez noapte buna !!! Noi suntem de garda in noaptea asta. O sa verific puiul sa nu faca febra mare... pupici la mamici

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput