Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andreea_and, multumim mult de aprecieri si minunea ta e o dulce

Piolica, welcome back ...chiar ma intrebam cand iti faci aparitia...ce frumos se uita Elsa dupa numele ei pe perete . Si are niste pulpanele Si daca tot e moda, poate venim cu Chris sa va petim in cativa ani, ce zici? Mai povesteste cum a fost acomodarea in Franta.

Babytza, super frumos ca fratii sa se iubeasca intre ei

Felicic, mesajul tau mi-a dat o stare brusca de bunadispozitie, practic mi-ai trimis electronic din fericirea ta . Daca vrei musai sa ai lapte dupa ce-l hranesti pe Falkone, iti spun ce m-au invatat pe mine asistentele de aici. Pompeaza-te dupa ce mananca micutul la san, astfel organismul tau e pacalit ca trebuie sa produca mai mult lapte, si asa folosesti si milk bags-urile. Bineinteles ca e mult mai multa bataie de cap asa decat cu formula, dar poti incerca...si ia spune tu, cum faci salata aia de sfecla rosie?

MonycaC, tu iar ai disparut? Te asteptam sa revii.

Kid, tinem pumnii ca Maria sa aiba rabdare la tzitzi

Andy_galro, zici ca la voi a functionat bine Gripe Water? Se gaseste si aici si chiar ma batea gandul sa o iau si eu.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Monica eu de Sf Ion am aflat ca sunt gravida si iti doresc din suflet sa afli si tu tot atunci sau poate chiar de craciun sub brad sa ai un test pozitiv!

Mi-au dat lacrimile...Monica iti doresc din tot sufletul sa afli cat mai curand ca ai un samburel mic acolo si la anu pe vremea asta sa il tii in brate

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Iepurica - si fi'mea se comporta la fel ziua, numai ca cearta cu tavanul dureaza aproximativ 2 secunde dupa care se lasa cu urlete de zici ca a omorat-o cineva. Dar nu iti zic ce fac eu sa se calmeze ca ... nu cred ca e solutia cea mai buna. Eu o iau in brate si o plimb prin casa, piti sta in brate aproape non stop.

Alexa - eu ii dau laptik fara lactoza cica asa si mai degraba nu se lasa de laptik-ul de la mine (cred ca e rau tare la gust) dar cu tetina de lapte, nu din aia de ceai. Si inca se bucura la fel de mult fie ca e tzitzi fie ca e biberon.

Felicic - of, iar ma faci sa salivez cu bucatele tale mestesugite. Si piti rade in hohote cand e pe masa de insafat, asa ca daca chiar e dezastru o pun acolo. Iar cand o imbrac cu cate ceva chiar daca iesim sau nu iesim afara e tot un zambet. Cred ca stiu dragii de ei cand e de iesit afara.

Babytza - si tu cu mancarea?

Kristin - mai asteptam tips-uri. (am tras si eu cu ochiul la mesajul pentru felicic)

A venit maica'mea si in urmatoarele 5 minute piti era iar sarmalutza. Saracutza, cred ca a si uitat cum e sa fii sarmalutza.
Piti era imbracata regulamentar, adica overall si caciulitza (nu dati cu rosii, dar daca nu avea caciulita iar iesea cu scandal. Dar tot si-a mai capatat o paturica, deh, are picioarele reci.
Saraca piti, cred ca o sa fie traumatizant botezul asta. Numai pentru ca o sa fie o gramada de lume in jurul ei si toti vor incerca sa o cocoloseasca si sa o infofoleasca.
O sa fie distractiv maine, piti nu doarme aproape deloc ziua si maica'mea o sa o tot puna sa doarma.
Singurul lucru care ma enerveaza e ca mi-o ia din brate, asta nu suport. Ok, daca iti dau eu copilul sa il tii, il tii. Si nu sunt absurda, o las cu placere si la altcineva in brate pentru ca vreau sa nu am un copil salbatic. Dar nu o lua tu de la mine din brate ca te sfasai. Ca o tigroaica.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
L-am alaptat(si vad ca inca doarme, s-a saturat), l-am pupat, l-am adormit si apoi m-am ocupat si de bebe mare: am pe foc o supa de vita cu galuste si o sfecla rosie la fiert ptr salata, in cuptor o friptura de purcel cu cartofi si am mai umplut si niste ciuperci, si mai stau si cu voi pe net si il ascult si pe Maruta

Fata, ai mila de doi parinti singuri la copil si nu mai pomeni de cele sfinte, ca las dire prin casa. Noi de trei zile mincam sarmaleeee, si ca sa le facem a fost nevoie de o adevarata desfasurare logistica.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Kid, Musette, multumim de invitatie, saptamina viitoare ne prezentam. Scoatem fata in lume.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Monica, asa ma bucur cind te mai aud pe-aici. De-abia astept sa ne dai vestea cea mare.

Nausica si Ania
poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Hmmm, vad ca se mareste gashca de bbi scosi la resto din fasha Va asteptam cu drag nausica si felicic. E atre fain, mai iesiti din cotidian si face bine la pisic

Roxana sper ca sapt viitoare nu mai trageti chiulul! barbatel curajos!

Felicic mama, ma inhibi cu atata energie la primul copil. Auzi tu la ea serviciu+bucatareala+net+TV pe langa bb. Ne dai si noua lectii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Giulianna pe langa lista ceruta , mi-am permis si ti-am pus si o portie de paste cu somon. Sunt gata , fierbinti ,si au iesit delicioase Sper sa nu te superi

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Nu ca tu vrei sa mor de tot! Dupa ce ca m-ai lasat pe jumatate lesinata si ai plecat....acum ce-mi faaaaaaaaci?
N-a ajuns nicio pasta la mine! Cred ca mi-ai pus numai ambalajul :(((

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

giuliana: ai un flacau pe cinste si are si niste prieteni mishto

L-am alaptat(si vad ca inca doarme, s-a saturat), l-am pupat, l-am adormit si apoi m-am ocupat si de bebe mare: am pe foc o supa de vita cu galuste si o sfecla rosie la fiert ptr salata, in cuptor o friptura de purcel cu cartofi si am mai umplut si niste ciuperci, si mai stau si cu voi pe net si il ascult si pe Maruta

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Si tu esti killaritza :((((
Pai bine ma....la ore d-astea voi vorbiti de mancare???
Ups...de fapt..eu acum citesc...hai ca va iert

PS: multumim de aprecieri!

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

giulianna eu am povestit de exercitiile pentru spate si de stat pe burta. ce m-a invatat kineto-terapeuta. daca vrei iti mai povestesc o data.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Pls daca vrei sa repeti...nu stiu cum de n-am citit.
Probabil era weekend si-mi faceam de cap cu sotul

Mergi la inceput