Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Boo de unde ai luat literele sa-i scri pe usa numele?sunt super,m-am tot uitata prin oras dupa asa ceva si nu am vazut.

le-am primit la botez de la o prietena, dar parca mi-a zis ceva de Carrefour .. o intreb daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

andy_p , baby_boy, tzitziri, anca, andy_garlo - multumim frumos pt urari. Sper si eu sa trecem cu bine fara dureri .

Anca – sa vii cu vesti bune de la dr. Sa fie ceva ce se remediaza usor, fara complicatii

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

va pup si eu
de doua ore stau si citesc,dar n-am reusit sa citesc tot
n-am mai intrat de f mult timp pt ca nu prea mai am timp de nimic...
pe scurt:tot mergem pe la doctori....multe "presupuneri',nimic concret...acum ni s-a mai pus un presupus diagnostic...dar speram s anu fie asa.
azi trebuia sa mergem la spit 9,la sanda magureanu care cica e nr 1 pe tara,dar sasha a facut putina febra dupa vaccin si nu ne-am mai dus.
am facut rost de nr de telef al doct si a spus ca pleaca si abia pe 15 dec ne poate primi...dar sa stam linistiti ca oricum un diagn corect se pune dupa 3 luni.
oricum,in paralel facem kinetoterapie...am ajuns deja la a3-a transfontanelara...si tot asa.
in rest....mama lor de colici....in fiecare seara de la 6 la 9 ....avem planset isteric.
ieri m-a enervat f tare...pana la lacrimi..un nenorocit de doctor de familie...
am fost la el pe la o luna sa ne inscriem....nu era atunic ca era bolnav si ii tinea locul sora-sa...si ea doct pedoatru...si ne-a cerut nr de telef,...ca o sa ne sune cand vine dom doftor...ca nu ni-l poate inscrie fara sa-l vada el.
ne-a sunat din parti....si nici noi nu ne-am mai dus...mai ales ca de 3 sapt umblam ca bezmeticii...si ne-am dus ieri.
f ofuscat dom dofotr,,,ca de ce nu ne-am mai dus...etc...i-am explicat ce vorbisem cu sorsa...si apoi i-am spus ca,am tot fost pe la doctori...etc....c-ar avea probleme neurologice,,,etc....i-am pov ce si cum....crezand ca d-aia e medic de familie....ca tre sa stie tot istoricul....si ce credeti/?cum a auzit de probl neurologice....cum ca nu-l primeste...am ramas masca...pe cuv...ca nu-l primeste ca acum la 2 luni nu vrea sa-l primeasca ....de fapt e vorba de ce ii povestisem...mentionez ca eram in cabinet...cu copil cu tot si cu sot....am crezut ca sar la gatul lui....m-a calmat soata...si-am plecat ..ce lume nenorocita....
o sa mai revin.
va multumesc si va pup pe toate.am vazut ca azi v-ati intalnit.cat as fi vrut sa vin si eu.
multumesc mult,babytza.
somn usor/
pup

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Te pup si te imbratisez. ma rog la bunul Dumnezeu ca toate pronosticurile sa nu se adevereasca. Sa ai putere. pup si putoiul drag.
Cat despre dl doftor.....no coment

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

piti cand sta in brate trebuie sa stea pe verticala, sa vada tot, altfel urla. Ne-am trezit la 3:30, papat, adormit, trezit, papat, adormit in sfarsit la 4:30, apoi trezit la 6:30 cand nu am mai rezistat si am luat-o la noi in pat, dormit pana la 10.

LA fel si RAducu...numai pe verticala il linistesc..si asa ii place sa stea..eu nu reusesc cu plimbatul in brate..asa ne petrecem toata ziua ....parca ar fii trasi la indigo...iar programul de noapte e la fel .offf copii astia

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Denisa, o sa fie bine! Doar piscatura e nesuferita dar dureaza cateva secunde! sa nu fie reactii adverse!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Anca - cat sunt de scumpi asa aliniati !!!!!!! Parca sunt niste papusele. Mi-a placut muuult de tot cum sta Carla in fundulet. E superba.

de Edwin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Denisa, o sa fie bine! Doar piscatura e nesuferita dar dureaza cateva secunde! sa nu fie reactii adverse!

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

mamica si baietel scump foc.
E tare dragut cum sta in fundulet!!!
Eu nu l-am pus niciodata sa stea in fundulet; voi ii mai puneti sa stea si asa din cand in cand??

de Edwin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare mamici!

mi-e si rusine ca trec asa rar pe aici dar e f greu cu bb care vrea atentie toata ziua si numai in brate

asa....

am facut vaccinul marti seara a plans un pic am pus supozitor n-a facut febra in schimb toata noaptea a fost sclifosit si a vrut leganat pupat sa--i cant(apropo stiu deja vreo 5 cantecele) si eu n-am dormit deloc

dimineata locul unde l-a intepat era un pic rosu si facuse o galma nici desteapta de dr n-a zis sa=i pun comprese reci eu n-am stiut si abia azi i-a mai trecut roseata cu comprese si cartofi

ma rog de acum am cam scapat de vaccin

ieri am fost la pediatru suntem binisor avem nasucul un pic sfarnait de la aerul uscat din casa dar am rezolvat am luat umidificator si deja se simte diferenta, avem 5200 si 56cm ceea ce zice dr e f bine si sincer si eu sunt multumita

mergem pe completare am zile cand ii dau 100ml completare si zile cand nu vrea deloc

asa multe vroiam sa va zic si acu nu-mi mai aduc aminte nimic

aaa....am terminat cu colicii dar doar datorita faptului ca am inceput sa-i dam debridat de vineri seara ca era jale deja isi marise intervalul de plans de seara de la 3 ore la 5-6 si nici nu mai lua bine in greutate ca nu papa si urla continuu asa ca acum doarme f bine se mai scanceste el seara si mai maraie cate o ora dar e cu totul altceva

vroiam sa-i trimit un pupic special lui kid2003 nu te mai stresa mamico ca maria papa ea cat ii trebuie sincer si eu am paranoia si cand citesc pe forum si vad ca fetele zic ca papa bbii lor cate 150-200 ml imi vine s-o iau razna al meu cel mai mult la o masa papa 110...si dr mi-a zis ca atat vrea el atat ii trebuie si daca creste cu atat e numai bine...pupici inca o data

vazut poze cu bobocei frumosi de andrea_and o frumoasa mina, sincer un copil f reusit, de piolica falcoasa si okioasa si smecherelul evei care deja e mare !!!

aaahh uitam de frumosul giulianei , edi care m-a termina ce frumos sta el la pozat si ce frumusel s-a facut

asa vroiam sa va zic de somnic ziua ...al meu are 2 reprize pe zi a cate 2-3 ore dar doar daca dorm langa el sau ma rog sa fiu acolo sa ma simta sa-mi simta respiratia...daca am plecat mai doarme max 15min si tipa...deci nu pot sa fac nik ca stau langa bb tot aia e...oricum dorm si eu cu el cand pot chiar nu ma pot plange de oboseala....asa dupa somnicul de zi seara pica lat in jur de 10-11 si doarme pana dim la 7-8 cu 2-3 reprize de papa...eu zic ca e bine

andy galro vroiam sa-ti zic sa stai linistita ca nu esti singura care nu apuca sa faca nik in casa dupa cum vezi nici eu nu apuc dar nici nu ma plang ador sa stau cu bb sa-i simt carnita moale si pielicica fina, mirosul ,....tot cateodata ii zic sotului ca imi place cum miroase si kk de la bb si el zice ok,bine ca-ti plaace atunci schimbi numai tu pampersi

ratonelu pt micutul sasha si multa sanatate, iar cu colicii ce sa zic, mult arabdare eu stiu f bine cum e aproape 2 luni a plans seara de seara

mai revin cand imi mai aduc aminte

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Spuneti-mi si mie va rog e normal sa vomite bb si la o ora ,doua dupa ce mananca?al meu mananca din 2 in 2 ore daca e treaz cere sa-i dau.Mancam formula 120ml,cateodata mai putin cateodata mai mult.
Si as mai avea o intrebare ca nu imi dau seama daca e tusa sau se ineaca si de aia tuseste si vreau sa va intreb daca voi a-ti auzit bbi vostri ca face "ehe" referitor la tusa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Luca se face mare!!!

mamica si baietel scump foc.
E tare dragut cum sta in fundulet!!!
Eu nu l-am pus niciodata sa stea in fundulet; voi ii mai puneti sa stea si asa din cand in cand??

de Edwin

daaa, in funduletz, pe burta, plus ca se ridica in picioare precum vezi in poze, se sustine de spatarul canapelei, de masa, la inceput sustinut apoi retragem mainile!
Daca ar putea sta numai la verticala ar fi f bine!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput