Pepenasi de iulie-august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Diana ce bine e sa te citeasca omu'. O incantare! Imi pare rau pentru DA dar sper sa va treaca repede si fara complicatii. Noi vom merge la dermatolog sapt asta pt ca e urata bine. Cu dintisorii, ih, si noi o sa luam fluor de pe 1 dec. Si cu igiena cam asa facem de la inceput, cum ai explicat tu. Iar acum de cand avem coltzani (care sunt miiiici si abia vizibili acolo) o frec da cu "periutza" aia degetar si-i place! Mai, nu stiu, cand apari tu se insenineaza atmosfera...emani caldura, serios! Radetu mieu (ahhh si nu te mai mira de mesajul cela, era o recunoastere publica a haremului meu format din 5 mega bunaciuni si a dragostei profunde (doamne) ce le-o port:)) )

Narcisu si zici ca se intoarsa Biri? Iupiiiii, veni nevasta acasa si ma gaseste cu 5 amante!:) Pupam Anaisul!

Boti frumosi ochisori aveti!

Ileana atunci esti singura sociopata care-mi place si-mi spune ceva, nah! Ca nu vreau sa te contrazic, ca io stiu ce accese ai?:)) Mie-mi place freza lu' fii-tu, zici ca e un taifun:)) (io-s geloasa pe toti frezatii pen'ca noi estem chele). Si multu' de aprecieri dar cred ca e manechina cea mai obedienta...saraca, ce sa faca? Ma scuipa ea cand o creste:))

Irda sanatate fete dragi!

Siby va tinem pumnii astazi sa veniti cu vesti bune!

La multe lunite sarbatoritilor!

O zi faina sa aveti!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu am limbaritza pt ca in sfarshit stau acasa!!!!!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anaxena daca tot ai limbaritza poate imi dai si mie parola de la pepenasi, sau n-am voie?

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

avanpremiera

Dedicatie speciala pentru mireasa mea Maria!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flo e SUUUPERRB! Absolut Superb! Minunati copii ai tu!
Ana ai un ginereeeeee....

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Flo.......o minune de barbatel ai tu acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sa-mi traiasca ginerica
ca el n-are pic de frica
pe mos craciun l-a linshat
hainele i le-a furat
si-a pozat asha falos
manca-lash eu de frumos
Maria s-a gudurat
ecranu a imbratzishat
Cravata la locul ei
sa agatze pe fomei
dar Mariei nu ii pasa
shtie ca ea e aleasa
de-a lui mama pe vecie
si mi-a convenit si mie
asha ca pan' la majorat
sa n'aibe de comentat!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salutare fetele
Am fost la oftalmolog, super clinica, specilaizata pe oftalmologie pediatrica.... Infosan se numeste daca are cineva nevoie...o gasiti si pe net.
Din fericire nu avem strabism... dar... la ochisorul stang dioptria este putin mai mare decat la dreptul.. cica ochiul stanga e putin mai lenes... ceea ce nu este o problema pt ca se corecteaza in timp.
A fost foarte cuminte Dariuta.
Multumim ca nu ne ati uitat si ca v ati gandit la noi.... pupam toate fetele si baietei.... imi pare rau ca nu pot sa intru mai des....
Am inceput sa bagam si noi in laptic cereale si ii place Dariei. La fel si suculetul de morcov... dar nu mai spun ce mozoleala e pe noi....uuufff.
De azi sunt la dieta.... sper sa nu pierd laptele. Sa mi tineti pumnii la dat jos kg.
Pupici......... ca s a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flooooooooooooo, cat de frumoooss!!!!!
de unde ai luat costumul de mos?

sursula, parca tu intrebai de suculetul de mar. eu ii fac din ionatan sau botul iepurelui ca sunt mai dulci. eu i-am dat prima data 30ml si adaugam cate inca 10 in fiecare zi. acum papam 80ml. tot asa si cu morcov. portocala nu prea i-a priit si mai amanam sau o sa-i adaug cate o lingurita in cel de mar...dar mai incolo...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Multumesc fetelor de raspun cu linkul spre poze de la picasa,desi sincer nu eu am intrebat .
Mi se pare mie,sau avem din nou reclama buclucasa?

Am vazut poze frumoase cu scumpa Antonia de Irda,dragalasa bulanoasa Nancy de Boti,si Rayan de Alina.Sa va traiasca sanatosi,sunt tare frumosi!

fug la mixuit papa de bebe

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput