Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
anaxena spune:
ce gatitzi azi pt bb-ei poate fac si eu
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Dianami spune:
Daca tot am dispozitie...va intoxic cu mesaje
.
Narcisa, n-am primit poza, inca o astept
. Masaj poti face de acum cu o compresa infasurata pe deget. Cere de aici pasta de dinti Nenedent baby, are un degetar de silicon numai bun pt. primii dintisori. Pasta nu are fluor si nu cauzeaza probleme daca e inghitita, deci o poti folosi cand aveti dinti suficienti (pana nu expira
). Pupacim finuta! 
Moni, cu placere
.
Anilansa, Irda, multa sanatate va dorim
.
Flori, poate fi alergie de la sampon. Ideal e sa testezi inainte. Eu folosesc la Andrei tot Nivea (gelul de spalat cu pompita), aveam si lapte de corp dar acum l-am inlocuit cu Trixera pt. ca nu vreau sa se intinda dermatita. F. multumita am fost de gama Klorane si Bubchen.
Apropo de cosmetice, e indicat sa dati bebeii cu crema inainte de a iesi afara, pe zonele expuse (fatza si maini). Noi folosim Trixera sau o crema de la Bubchen pt vant si vreme rea
.
Ileanna, pui apa in cada la temperatura potrivita, bagi bebe in cada si il sprijini de ceafa pt. spalatul pe burtica, fatza, etc. Vei vedea ca pluteste
. Apoi il intorci, il sprijini de torace si-l speli si pe spate. Il poti tine cu ambele maini sa stea in fundulet, pt. ca nu e solicitata coloana, apa preia din greutate. Dupa ce te obisnuiesti, poti face diverse miscari cu el.
La inceput sa pui putina apa si il bagi incetisor, sa nu se sperie
. Pe fundul cazii poti pune un prosop ca sa nu alunece.
Ana, bubitele mici si multe nu-s de la dermatita. A fost altceva.
Biotics se poate dizolva in orice lichid
. Daca nu accepta tetine (am si eu asa exemplar acasa
), dai cu seringa sau lingurita.
Marina, ai facut ca mine cand m-am dus sa vaccinez copilul, eram programata marti si m-am dus luni, ma uitam cu stupoare la cabinetul inchis si nu intelegeam de ce
. Ar fi bine sa mergi la spital sa n-ai vreo fisura, ceva. 
Camy, spor la curatenie! ![]()
Cristina, bine ai revenit. Sper sa treceti cu bine peste probleme, de orice natura ar fi ele. 
Mada, E45 nu avem aici, dar exista numeroase creme speciale, momentan incerc pe cele testate deja pe Iulia. O sa fac si poze, am mai luat si un set de carticele (mici, mici) din colectia lui Beatrix Potter, Iulia e incantata de ele. Felicitari pt. gradinita! 
Irda, multumim pt. dedicatie, merge de minune pt. asa zi posomorata
.
Sun,
. Poate apar mai des, ca e frig afara
. Auzi...harem, nevasta...dar sotul tau ce zice
?
Flo, superbe poze!
Superba si dedicatia cuscrei tale
.
Jjovana, ma bucur ca sunteti bine, Infosan ti-as fi recomandat si eu, dr. Ciubotaru e exceptionala.
Diana, mami de Iulia si Andrei
moni_or spune:
Cred ca m-am pripit totusi cand mi-am facut cont aici. Mai bine petrec mai mult timp cu copilul meu. Oricum, multumesc mult Anka pentru cartile trimise, multumesc mult Dianami pentru ca mi-ai lamurit toate dilemele si multumesc tuturor celorlalte fete care mi-au raspuns la intrebari. O sa mai intru din cand in cand sa va citesc, dar cred ca mai bine raman in umbra.
Sanatate si numai bine voua si copiilor vostri!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
dana81 spune:
Salutare!!!
Ce frumos e afara, am venit si noi de la plimbareala!!!!
Bai copilul meu nu mananca de la 5 dim, e vesel si jucaus dar nu vrea sa pape..
FLO ce mos frumos ai tu acolo, mmmm!!!
BOTI ce mare s-a facut Nancy, o frumusete!!!
MARINA Ana ta e mai mare decat Clara cu o zi, si tu ai inceput cu sucuri? Ce ii mai dai? Ca eu nu i-am dat nimik!!!MI-e rica de DIVERSIFICARE denaturata ce sunt, nu stiu cum sa incep

Alta pb ar fi ca fiicamea in loc sa faca pauza de masa noaptea si sa doarma ea mananca din 3 in 3 ore si dim de la 5-6 pana la 12-13 nu ai mananca...ce sa-i fac?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
narcisa.s spune:
Of mai Irda ca nu scapati si voi o data de virozele astea...Sanatate multa si tie si la printzese
Flori, unul dintre multii mei pitici e sa o spal pe Anais cu produse ce nu contin multe chimicale.Le cumpar de pe rangali.ro...Drept e ca sunt ceva mai scumpe dar nu le cumpar in fiecare luna.Am cumparat sampon de parsi corp de la Essential Care iar luna asta am luat de la Earth Friends, ceva de musetel.De acolo am luat si servetele umede fara parabeni si solutie pentru dermatita...
Ile, multumim...Cred ca fotografu vine doar cand are treaba la Ikea!Se stie fata cu pozele, nu??
Mai Marina mai, ce vis sinistru.Cum sa-si caute alta mamica??
Mada dar Ari asteapta sa mearga la gradi??Succes sa aveti si sa nimeriti la gradi la care vreti voi!!
Pai cum Mada, vreti bb 3????Pai in contract nu erau doar doi???Ce tareeee
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
Marina_1609 spune:
dana, eu ii dau doar formula si tocmai daia am inceput mai devreme....in plus era cam constipata, facea kk o data la 2-3 zile. de cand cu suculetul face o data pe zi![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
sursula spune:
Salutare!
De ieri avem si noi bona...vorba vine,ca deocamadata a facut-o mai mult pe-a menajera,ca si eu ca si madam Ileanna am o problema cand il vad pe Tudor la altcineva in brate!
Dar,vreau sa depasesc faza!Sunt in razboi cu mine insami deocamdata!ILEANNA-tu cum ai rezolvat ? E mai obine acum?Iar,daca tot vrei sa ma vezi in film,tocmai am avut premiera filmului lui Horatiu Malaele-Nunta Muta,unde ma poti vizona in toata splendoarea!
E de pe 21 in cinematografe.Si Vladut sta cu bona-hehehe
CAMY-
MAYTREI-felicitari pt bebelusii cei noi din familia ta!
ALINA-ma doare inima pt bebe Rayan.Multa sanatate!
DIA-pt cojite exista o lotiune speciala de la Avene-fix pt problema asta.E super!Din gama Avene Pediatril
ANILANSA-ce par mare are bebe!
IROLF-nici Tudor nu s-a impacat cu Nivea.S-a iritat.Acum am trecut pe Avene Pediatril si sunt f multumita.Dermatologul ne-a spus ca in general sunt preferabile lotiunile pe baza de apa termala,decat cele pe baza de plante ,care pot da alergii.
MADA-tinem pumnii pt gradi!
FLO-ce poze frumoase!!
MARINA-cum e kk dupa suc?Din cauza ca Tudor a inceput sa aiba probleme cu constipatia,ma gandesc sa intoroduc si eu,desi,tare as fi asteptat pana la 6 luni...In suc adaugi si apa sau ii dai simplu?Cat despre patania ta...cam nasol...Bine c-a trecut!
CAPRI-
ma tot straduiesc sa pun poze,dar azi sigur reusesc...ca am bona:)Sa vezi si noua culoare de par a cuscrei tale
-marca"vai di capu' meu!"
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
diarux spune:
MONI?????? ce ai fata?????ce s-a mai intamplat????
adik ti-am facut si poezie de bun venit si tu...pleci asa???
Io nu inteleg nimic. si aici nu e vb doar despre MONI_OR, ca am mai vazut, da am tacut, am zis ca nu e treaba mea.Nu stiu chiar de ce ma bag acuma...
Bun, am inteles , ceva sau cineva te supara. De ce nu spui tare cine sau ce, in loc sa spui ca pleci si gata, ca ti-ai gacut cont degeaba. Starnesti tot felul de ganduri. "Oare eu cer oi fi zis?". Plis ca s-ar putea sa fie neintelegeri la mijloc.
Din doua una, dati-mi voie (Io si Caragiale
): Vrei sa pleci si anunti asta pe forum, primesc, da zi si motivul, ca sa fie lucrurile clare. sau vrei sa pleci si pleci pur si simplu, discret,primesc, dar data tot nu vrei sa ne spui de ce, nu mai zice. Eu ma simt tare prost de cate ori pleaca cate cineva. Dar s-a dovedit nu o data, ca apar neintelegeri si pana la urma s-a rezolvat fara sa plece nimeni.
Deci, MONI??? Asteptam raportul. Sau o injuratura, dupa caz. (ma refeream strict la mine, bineinteles)
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Marina_1609 spune:
sursu, ziceam si mai sus:
facea kk o data la 2-3 zile. de cand cu suculetul face o data pe zi, , intro zi a facut chiar de 2 ori
nu pun nici un pic de apa dar il curat de coaja.... pana acum dadeam prin razaroare si il storceam cu un tifon apoi il mai strecuram o data sa fie mai limpede. ii faceam putin si nu ma incumetam sa murdaresc ditamai robotul pt un strop de suc. de maine il pun in functiune
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi