Pepenasi de iulie-august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Caprioara spune:
Vazut si io pozici noi si minunate cu Maria lu Xena care pleca in lume
, Aida de Didi care rade cand scutura mami parul
(si Ilinca face la fel), si Thea de Sun, care e o duamna bestiala cu palaria rosie
.
Cuscra, ce ginere zdravan am nene
! 8 kg la 4 luni
! Pai e de doo ori cat nor-ta
! Da mai, nu l-am trisat pe Tudor, ca suntem fete serioase
. Felicitari pentru intoarcere si pentru baietu vorbarici
! Clar e un puseu la 4 luni, ca prea l-am raportat toate. Bine ca l-ati depasit. Va iubim tare
.
Mah, iar plange. Vrea sa-i dau toata atentzia, nu asa, cu un ochi in calculator.
pup you all,
Revin.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
am fost si eu un pic plecata si atzi umplut pagini la mirese,carmenela imi pare rau pt cartonash!!!
,v-am rugat sa nu va bagatzi ca ma gandeam eu ca asha or sa actzioneze..citesc si revin
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
iaca am revenit ![]()
ariadno dedicatia mea muzicala nu ti-a placut... ![]()
carmenelo esti tare 
camy have fuuuun
![]()
dia di ci 2 ore mama? eu ii fierb cat sa fie moi si sa pot baga furculita in ei cum zice si anka
am vazut bebei dragalasi foc
toti!
azi am avut zi de cumparaturi cu maica-mea si cu sor-mea si cu baby a stat tati. i-a dat sa pape cu lingurita, i-a dat bibe, a jucat-o, a cantat-o, a adormit-o...ce mai...super tati 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ariadnabr spune:
Maitreyi, mi-a placut fata, mi-a placut
mi-a facut ziua cumpleta, dedicatia ta si-a lu' frate-miu...lol www.efelicitari.org/postcards.php?postcard_id=10886442ad0b374fc415205456978a26" target="_blank">aici
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ooka spune:
salut
am vazut si eu poze cu Aida, Thea si Maria, niste frumuseti haioase si comentarii fun la poze, am vazut si filmuletele cu Maria - iar in opinia mea de mamica de mormoloc de 3 luni jumate nu pot decit sa spun ca impresionant - foare misto e dezvoltata Maria 
bon, si acu pentru cine e interesat si are timp am si eu un link interesant in opinia mea cu Gimnastica pentru bebelusi
seara buna sa aveti
mami de Sofi
ankalaura spune:
ANDREEA - vad ca pe sticla asa scrie, pana la 10 kile se dau 10 ml, impartit in doua... Si mie mi s-a parut mult,... Ca sa nu mai spun ca nici la Eliza nu a avut nici un efect Eurespalul, dar chiar habar n-am ce pot sa ii dau altceva. Eurespalul il aveam in casa ca ni l-a pus doctorita pe o reteta a Erikai, cica sa avem. Ma gandesc ca daca ar fi fost alta varianta, mi-ar fi zis... Pana una alta ma lupt si cu astea, ca se stramba ceva de spaima...
MINA - citeam in cartea asta pe care o citesc eu acuma ca abia dupa 6 luni ii "prezinti" bebelusului oameni si te poti astepta sa ii inspecteze cu curiozitate.
Totusi, la orice varsta, daca bunica / matusa / cumnata se repede frumos la bebelus "Vaaaaiiiii ce dragut e si ce ochisori are" cu pitigaieli si euforie, copilul se sperie. Atentiune, nu trebuie sa ti se para tie ca entuziasmul e insotit de pitigaieli si chestiuni stridente... Copilului insa i se va parea.
Si noi am patit-o cand a venit maica-mea la noi ultima data. Erika nu o vazuse de 3 saptamani. Nu mi s-a parut ca s-a repezit la ea, dar repertoriul cu "vaaaai ce mare s-a facut!" a fost prezent. Probabil copilul "citeste" uimirea asta, minunarea omului, si se sperie, ca si a mea s-a pus pe un urlet cu sughituri de nu o mai potoleam.
Am mai patit-o si cu directoarea de la scoala de balet a Elizei care e topita dupa bebelusi si mi-a saltat-o din brate HOP, iar Erika iar s-a pus pe plans, desi tura de dinainte cand o luase (avea 2 luni) nu a avut nimic de comentat.
Dupa cum scrie in carte, persoana "straina" - iar pentru bebelus, "strain" esti si dupa o pauza de o saptamana... - trebuie sa intre in casa, sa stea la distanta, sa ii dea bebelusului timp sa observe, sa ii vorbeasca putin de la distanta si nu sa i se bage in suflet sau sa se repeada sa il ia in brate...
anaxena spune:
multzumim admiratoarele de pozici
fetelor voi sa nu facetzi ca mine ,referitor la premergator!!!eu sunt mai inconshtienta si dc cupilul vrea in picioare eu o las,dar nu e bine si Maria are musculatura dezvoltata,deci nu va luatzi dupa filmuletzele mele
raportez primul kk care arata a kk,statea cuibairt de funduletzul ei ca un carnat
apropo,i-am dat ieri avocado,bey sa vomit cand i-l faceam
puteam sa jur ca nu se atinge,cand colo a mancat cu o pofta!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Carmenela spune:
Beeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii, ia nu mai baliti la cercelusul meu, ca ma supar si il iau acasa!!!

Io am muncit pentru el, daaaa???

Mi se pare sa imi sta asaaaaa......shic cu el, asa-i?![]()
Ileanno...pune-ti fata, pofta in cui, ca numa' io am rosu, da? Io nu ma incurc cu jumatati de masura... Cand scriu un post.......vi se incruciseaza ochii pana ii dati de capat...cand ma cert...apoi.....na, nu-mi ridic fustele, dar imi arat coltii de pittbull. Ce nu stia fata aia e ca io mor dupa caini, de toate rasele(macar ca pitbullul nu e o rasa), formele si culorile, asa ca....greshka...
Fetelor, multam mult de aprecieri pentru gandurile mele. Sincer, ma bucur ca am cu cine sa le vorbesc...Norocul vostru ca nu ma apuca des...

Truli luli...cand gasesti solutia pentru gandurile tale....sa mi-o zici si mie...![]()

No fetelor, hai ca m-am distrat..... Si na, ca s-a trezit bebele asa ca........fuse placuta pauza de 5 minute.
Pup fetele toate, sormia, irlandeaza, sun, dianami, capri, dana, tecky, gini, mada, sursula, dia-filipas, moni-or, si mai recitesc, sa vad cine, sa nu cumva sa uit fro fata, ca na.....nu-i frumos.
Uf, ce plange......unde o fi mama ei??![]()
Pup u
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
maitreyi spune:
ano parerea mea e sa nu-i dai des avocado ca e gras si solicita ficatul 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Carmenela spune:
Xeno...si tie iti pare rau pentru cartonas pentru ca......?????You lost me... Adica nu imi pare mie rau si iti pare tie? Fata...revino-ti! Io sunt mai cu motz in clubul asta, na! Oi fi tu frumoasa, dar nu ai cercelus ca al meu, asa ca tot degeaba... Si daca am chef, mai scriu ceva (nu-mi fac probleme, ca gasesc un subiect de circ pe forumul asta) si imi iau si unul cu picatzele...Si dup-aia imi fac o tunsoare d'aia cool...si se potrivesc si cercelusii....

Pup fetele
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela