Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - bafta la gasit doctorul potrivit! Cu diversificarea eu m-am linistit... Vad ce ziceti voi, mai citesc pe ici pe colo, si o sa fac asa cum ma taie capul si cum imi amintesc (vag) de la Eliza.

DIA - Cu morcovul - pai ce mai ramane din el daca il fierbi doua ore coana??? N-ai steamer? Daca nu ai, poate consideri sa iei unul, este minunat! Nici nu e scump, exista modele Tefal si cu un milion si un pic. Eu o sa fac legumele la steamer. Daca pentru moment fiebri leguma in apa, fierbe-o pana cand... e fiarta, cat sa bagi furculita usor in ea, ca la orice leguma.

Cu fierul - asa si noua, cica sa incepem de la 5 luni, asa, la misto... preventiv, profilactic... Nu stiu daca o sa ii dau. I-am dat si Elizei cand avea vreun an si s-a constipat de numa' si am renuntat. Desigur, ambele experiente fara analize... adica nici la Eliza si nici acum la Erika.
Prefer sa ii dau spanac si ce-o mai fi de contine fier.
Pentru moment ne-a zis cand sa incepem, dar nu cand ne-am opri

Intrebare : daca e mucioasa tare, tare de se ineaca si doarme prost, plus ca mai si tuseste, ce sa ii dau?
Am inceput de ieri sa ii dau Nurofen cate 2,5 ml * 3 pe zi si Eurespal cate 5 ml * 2 pe zi. In plus o aspir cat pot de des (desi e o mare tragedie cand vede sonda aia...)
Aveti alte idei mai bune?

Doctorita noastra maiastra era abia maine dupa-amiaza si m-am gandit sa nu o las asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

va multumim mult pentru urari!!!

scuze, nu reusesc sa modific profilul...

SI TOT SCUZE PENTRU CA NU REUSESC NICIODATA SA NOMINALIZEZ, insa va transmitem toate gindurile noatre bune.

"La multi ani!" tuturor bebelushilor serbati astazi.

sursula, m-am linistit putin dupa ce am citit ca si bebele tau e agitat.Nu stiam de puseu la 4 luni, insa se manifesta puternic...

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ankalaura mi se pare mult 5 ml de eurespal Adica chiar e mult. Eu abia la 1 an jumate i-am dat Biancai 5 ml.
parca 1,5-2 ml e suficient. Oricum, la noi n-a avut efect eurespalul. Mi se pare apa de ploaie. Iti trebuie ceva expectorant, dar sincer, nu stiu ce. La Bianca merge foarte bine Rinathiol, dar asta se da numai peste 1 an. Si ii mai dau plantusin. Dar, tot asa, nu credca merge sub 1 an. Eu zic sa ii dai numai nurofenul. Si eventual 1,5-2 ml de eurespal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

DIA ia sa mai cercetam noi ceai trimis pa mail, sa adunam info cat mai multe. Si daca tot veni vorba...am i intrebare foarte serioasa: de ce u mai este mailul acela pus de DIANAM cu diversificarea si vaccinurile???Unde a disparut? cine l-a sters? si mai ales de ce??????. Ca io l-am salvat dqa nu il mai gasesc si il mai vreaqu o data. DIANAM nu e pe mess sa mi-l dea, MADA nici ea...deci...????Talk to me!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

daca ai mailul trimis de Diana vreau si io pls ca eu nu l-am apucat. am intrebat si eu odata de el.

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN am vazut pozele cu Thea.Superbe si mi-au placut si comentariile haioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

moni trimis mail cu ce-am avut

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna seara cu fulgi de zapada si frig de la noi,
Intram sa uram un sincer "La multi ani" sarbatoritilor si sarbatoritelor si tot ce va doriti sa vi=i se implineasca.
Am vazut pozele noi care sunt delicioaseee mai ceva decat prajitura mea pe care au devorat=o baietii si musafirii.
Am si io o intrebare care musai vrea raspuns ca-mi vine sa plang. Mamaruta mea plange cand vede oameni straini langa ea de parca o tai bucati bucatele.Asa am patit sapt trecuta cand am fost la ai mei,asa si azi cand au venit la noi si cumnata mea s-a apropiat de ea sa o ridice in brate.Dar planssssssssss ,plansss nu gluma.Asa am mai patit cu Bogdan de vreo 2 -3 ori cand a fost 100% deocheat.Voi ati experimentat asa ceva ?si ce sa fac nene cu ea?S-o scot s-o las in strada intre oameni?

Fug ca maraie...
O seara magica va doresc si in special tie Camy !

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am intrat sa urez si eu multe lunite sarbatoritilor de azi!

Am vazut poze delicioase cu Thea si Maria de Anaxena

Si am mai pus iar poze; azi am fost in parc si am constatat ca eram singurii nebuni cu caruciorul pe gerul asta . Desii nu inteleg de ce, ca doar a fost soare si frumos.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bai, rokerita se face fiica-mea , acum am mai gasit inca o chestie care o distreaza la culme: cand dau din cap si imi scutur parul . Am tot dat din cap acuma pana nu am mai putut si am si ametit, iar ea se tavalea de ras , e dementiala

A, Nati, ma bucur ca l-a facut Aida sa rada pe Matei; ea are fel de fel de chestii care o distreaza, in schimb nu se gadila deloc (seamana cu taica-su)

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

ma duc sa hranesc piticu', bag un ochi la poze si revin

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput