Pepenasi de iulie-august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
maitreyi spune:
la 21 pe b1tv e o emisiune pt sonia 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Carmenela spune:
Maireyi, te pup si pe tine..
Mai tarziu, dar mai cu foc.
Moni_or, eu nu sunt si nu am fost niciodata de acord cu tratamentele inainte de analize. Bun...ii dam calciu..ii vigantol , dar fierul chiar poate sa ii dea fel de fel de reactii...asa ca nu i l-as da decat daca analizele ar demonstra ca are nevoie. E drept ca as face analize la 2 luni poate, ca sa nu risc sa aiba vreo carenta mare. Evident, asta e parerea mea...nu pretind ca este cea mai buna.
Allegra mea e anemica, maine mergem la controlul de 3 luni si vaccin si o sa facem analize, pentru ca luam de o luna fier Haussman, 15 pic/zi. Ea a avut la inceput reactie, colici, insa in cateva zile si-a revenit. Pofta de mancare nu i s-a modificat. Pot avea atat diaree cat si constipatie...fiecare are reactia lui, unii nu au nici o reactie. Cel putin asa mi s-a spus la inceput, ca sa stiu la ce sa ma astept... MI s-a spus exact asa, cum ca poate avea: colici, diaree, constipatie, agitatie, miros de fier in kk, colorarea lui kk in negru... A avut colici si nu mai are, kk negru...still negru...si cu miros de fier. Dar papaaaaa de ruuupeeeeeee.....![]()
NO, va pup, ma retrag in cutiutza mea unde m-a trimis to'arasha moderatoare, ca nu am fost cuminte.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Tecky spune:
Ce trista este emisiunea de pe B1 dedicata Soniei.
Anaxena cat de frumoasa este Maria,are niste ochisori superbi si expresivi.La fel o tine si sotul meu pe Ralu cu capul in jos cum o tine si al tau.![]()
Didi ce zambareata este Aida in toate pozele.
ooka super informatiile despre gimnastica bebelusilor.
Maine ma duc la dr cu care am nascut sa-mi fac cateva analize pt ca am inceput sa am sangerari intre menstruatii si nu stiu cauza.Mi-e teama sa nu fie de la sterilet.
truli-luli spune:
Buna seara tutror!
carmenela sa iti fie de bine tuningul pe care ti l-ai tras
cat despre raspunsuri... eheee , still searching
Sun te imbratisez cu drag, sa treaca supararile iar necazuriel pe care le-ati avut sa se piarda in noianul de clipe fericite alaturi de galu a voastra. Cat despre bagatorii de seama ascunsi dupa pm-uri ... daca poti ignora, daca nu baga repede ceva dulce sa treaca gustul amar lasat de asemenea interventii. Un
mare pt Thea si unul pt zuza de maica-sa care ii face asemenea poze.
Xena e bestiala fiica-ta. Ma tot uit la ea si ma minunez cate face la varsta asta.
Sursula multumim pt ca ne-ai vizionat pozele. Si eu ti-am admirat mandretea de falcau si ne-am umplut de invidie cand am aflat cat de mare e el. Victor nu e roscat, sau nu inca
S-a nascut cu parul saten inchis care acum s-a deschis mult la culoare si are intr-adevar fire care lucesc spre roscat. Om vedea ce o iesi. Noi inca suntem surprinsi de ochii lui albastri ca doi parinti cu ochi caprui ce suntem.
Didi e mor-ta-la Aiduta cu rasul ei. E o adevarata relaxare sa o ascult. cred ca iti trece orice suparare cand o auzi asa.
Intreba cineva de administrarea de fier. Imi cer scuze ca nu mai stiu cine. Eu stiu ca Anei i-am dat Ferrum Haussman timp de 60 de zile. Stiu ca dr a insistat ca pt a avea rezultate trebuie administrat minim 60 de zile cu consecventa, nu pe sarite.
Fraternizez cu ideea de puseu de 4 luni cu precizarea ca la noi tine de la 3 luni si inca nu s-a terminat![]()
. De vreo 3 saptamani se trezeste noaptea deeeees si rar se linisteste altfel decat cu tzatza in gura. Pe de alta parte ziua mananca destul de prost. Cred ca ajungem ca Filipanul lui Bujo sa scoatem o masa de zi in loc de una de noapte
In afara de asta e un zambaret si jumatate. Daca ii vorbesti si zambesti te trezesti imediat ca are gura pana la urechi si chiuie de bucurie. Mie zambetul lui mi se pare o adevarata terapie, zau asa. A descoperit sunete noi si il apuca povestile tocmai cand e cu tzatza in gura. Jaba il invat eu ca nu-i frumos sa vorbeasca cu gura plina ca pana nu isi termina fraza nu se opreste
In seara asta am constatat ca deja are simt autocritic. Cum se vede in oglinda cum il umfla rasul
Asta ca sa il si laud pe langa nervii si plansul prestat cand nu e luat in brate, daca nu chiar ridicat in fundulet sau mai bine direct in picioare
prilej cu care primesc replici binevoitoare de la toata lumea de genul "vaaaai, ce copil rau, l-ai invatat in brate, ntz ntz". raspunsul meu e ca atata vreme cat eu imi cresc copilul si nu ma plang de el, altii nu vad de ce ar avea dreptul sa o faca asa ca sa isi vada de treaba lor ca nu le-am cerut ajutorul. (asta asa, ca sa ma si racoresc
)
Ok astea fura noutatile de la noi, va pup si va doresc o seara frumoasa!
poze Ana si Victor
varsta Anei
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi azi am fost la plimbare pana in oraselul vecin sa vedem ce mai e de Craciun prin magazine si am aflat ca pe 7 decembrie este targ de sarabtori cu brad, colinde, carusele din alea ca la parcurile de distractii plus lots of stuff pt sarabtori si oferte cat incape. Abia astept.
Aici am pus si poze cu ce am luat ieri la shopping.
Am citit din urma da asa pe sarite da Dia de ce zici ca m-am suparat? Ca nu is deloc suparata.
Narcisa, Gabriela nu e vb sa fiti cu gura pana la urechi da tare mi-ar place sa va vad zambind.
Camy imi pare rau pt faza cu apa sper sa rezolvati cat de curand si sa nu fie pb mari cu vecinii.
Va urez o sapt cat mai placuta si ne auzim maine dim ca sunt super obosita.
anaxena spune:
eu sunt pe frecventza si ma uit la emisiunea Soniei
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
narcisa.s spune:
Carmencita, f frumos cercelu...Mi-ar fi placut ciclam dar data viitoare poate castigi unul.Si vorbeste si cu Ileana cand ti se pune pata pe vreun avertsiment, doar vezi ca e invidioasa...Si referitor la subiectul inchis, e plina lumea de frustrate...
Ma uit la poze si eu dar extrem de greu.Ploua de rupe sunt inundatii mari pe aici...In fine
Xena iubita, felicitari pentru primul kk adevarat.Foarte plastica descrierea...Acusi imi spui ca arata ca pestisorul de aur...Heheheheee...
Si eu tocmai am mancat un avocado.Noi ii scoatem miezul, il dam prin sita, stoarcem o lamaie verde si ceva zahar...Un deliciu
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
narcisa.s spune:
Mada, n-are a face...Eu iti pun poza cu gura pana la urechi, na
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
anaxena spune:
cum DD mancatzi voi avocado ca mie mi-a venit sa-l vomit??il gatitzi??sau tre sa arate intr-un fel,de altfel nici nu shtiu cum tre sa arate un avocado copt,pt mine ziceai ca-i crud
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bujo spune:
Ma bucur c-au inchis astia subiectu la mirese inainte sa apuc sa scriu ca imi luam si io vreo culoare.
Deci...
M-am pripit cu Milchzukeru. A facut de 2 ori la 2 zile apoi iar la4 si i-am pus supozitor ca deja se chinuia saracu si a facut de 3 ori ieri. Acu daca zice Moni ca piticu ei s-a reglat dupa 2 sapt de Milchzuker mai am ceva sperante. Oricum sapt asta mergem si la dr ca sa facem vaccinu si o intrebam ce sa facem.
The_Andreea in Codul Civil gasesti scris ca spatiile comune (casa scarii, uscatorul, chiar si ghenele de instalatii si fatadele) nu pot fi folosite dupa bunul plac. N-ai voie nici macar sa-ti mai faci inca un hol de intrare in apartament prin amplasarea unei alte usi, cum am vazut la unii.
LA MULTI ANI MADA, LA MULTI ANI DRAGI PEPENASI 

Ca de obicei, apar si io la spartu targului sa fac urarile, iertati o biata fiica risipitoare.
Dianami si io m-am socat draguta cand am aflat ce varsta frageda ai, bravo tie pt cate ai facut pana acum.
Noi deja am inceput sa cautam cadouri de Craciun, de abia asteptam.
Camy 
bujo mami de Filip