Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Finally am reusit sa va prind din urma, noroc cu weekend-urile, ca atunci scrieti mai putin, ca altfel, nu as fi cu cititul la zi niciodata!
Noi suntem iar raciti , nu stiu cum se face ca ne racim dupa fiecare vaccin. Am fost raciti si la 2 luni, si acum la 4, dar acum e o forma mai usoara. Atunci am tusit la greu, acum suntem cu nasucu' infundat, ochisori rosii si febra din cand in cand. Dar om trece noi si peste asta.
Ii urez multa sanatate norei mele scumpe, Erika, sa-i treaca raceala cat de repede! Si tuturor pepenasilor aflati in aceleasi situatii!
Vazut pozele noi. Thea e o scumpa, imi plaaace poza in care e in cutie, si o prinde bine rosul.
Pup rockerita de Aida!
Maria are niste ochi asa de frumoooosi, hipnotizanti de-a dreptul!
Mada, sa va fie de bine cumparaturile, sa le folositi sanatosi si sa aveti cele mai deosebite sarbatori de iarna!!!
Fug la TV sa vad emisiunea despre Sonia pana la capat.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vzut Ryan al Alinei cat de frumos zambeste.O fi bine dragutzul de el?N-a mai intrat Alina sa ne spuna.Ce o fi facut cu viruselul?

Ilincutza a lui Capri e rockeritza in toata puterea cuvantului pe langa cheliutza ce o am eu acasa...Capri, pe cine a mostenit micutza irlandeza cu asa podoaba?

Xena, poza aia cu coarnele de ren e de mare angajament!!!Pai fiica-ta parca are 1 anisor.Mai umpic si te inztelegi cu ea ca si cu un om mare.O superba

Am vazut-o si pe Thea ce taaaareeee...Aia cu mami te pap e geniala!!!De aia cu palaria rosie ce sa mai zic, e din ciclul sssst imi creste parul si aia cu baticul pe cap...N-ai leac fataaaaaaa

Danuta, ce a crescut Clara!!!Si ce sprancene frumoase frumoase are

Flo, Davidutzu are ochisorii tai??

Vicky, ce ciufuletz frumos are Maya!!Si ce frumoase sunteti amandoua!!!

Madutz dar poze cu Ami nu mai sunt, gata??S-a terminat?

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele, e intr-adevar grozav sa te uiti la Aida cum rade, e un copil extraordinar de vesel . Am uitat sa pun si linkul la filmuletul cand rade la cum dau eu din cap

Vad ca vorbiti despre fier. Bebeilor vostrii li s-au facut analize pt fier pur si simplu, fara nici un motiv prealabil? Noua pediatra nu ne-a zis nimic despre asta.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Didi haios filmuletul. Noua ne-a recomandat dr fier dupa ce i-am facut analize de sange Ralucai si a iesit cu lipsa de fier.
Mada ce-mi plac achizitiile pt Craciun.
Fug la emisiunea Soniei

Mergi la inceput

Xena, aici astia mananca avocado in doua feluri...Ori ii scoti miezul, il dai prin sita, storci o lamie verde si pui doua-trei linguri de zahar si iasa asaaaa, ca o paparlisca verde ori il mixezi cu lapte si cu zahar (vitamina ii zic astia aici) si iasa ca un shake...Poate fi amestecat cu papaia si mango si facut suc.Noi cam asa il servim

Didi, noi n-am primit fier, n-am primit nici vigantol...De nici unele.Din nefericire eu nu pot sa vad filmulete ca nu mi se incarca netu asta...

Bujo, poate totusi te poti lipi de un avertisment...Felicitari pentru kktzei!!La mai multzi zic!!

Eu cadou de Craciun la Anais ii iau din Irlenad (impropriu spus, ma rezolva Mada) marionete din alea de pus pe deget sa-i fac teatru si mai un rand ii iau de aici.Alea de la Dublin sunt cu Aladdin iar astea de aici cu Arca lui Noe

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Gabriela, ce s-au schimbat trasaturile Irinei...Ma uitam de cand s-a nascut pana acum, in poza aia cu plecam la mareeee.Acum arata ca o adevarata domnisoara printzesa ta

Mergi la inceput

Tecky, pai tocmai asta zic, nu i-a facut nimeni nici o analiza de sange; sau li se face oricum in spital?

Narcisa, pai da, stiu ca in Ro se dau o gramada de chestii asa "ca sa fie" (Ile parca spusese fix asa, nu mai stiu )

Parca Boti se plangea candva ca nu putea vedea filmuletele. Am avut si eu azi aceiasi problema si cautand pe net am gasit asta. Se pare ca e o problema cu Firefox + Flash mai vechi de versiunea 10. Mi-am pus Flash 10 si acum e ok.

Jos kg

Mergi la inceput

Apropo, Boti, voi ce mai faceti? Da-ne si noua un semn de viata

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Scurt:
Gagici se pare ca eu am scazut in inaltime vreo 2 cm. Ati patit / auzit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Didi Ralucai i-au facut analiza sangelui in spital cand s-a nascut pt ca a avut icter si au vrut sa-i afle valoarea bilirubinei (substanta care declanseaza icterul) si asa i-au descoperit lipsa de fier.Nu se face la toti bebelusii din cate stiu eu doar la cei care au o problema medicala.
Va pup ca ma bag sub plapumioara.

Mergi la inceput