Pepenasi de iulie-august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Didi81 spune:
Mada, sa stapaniti sanatosi noile achizitii
, foarte simpatice farfurioarele alea, si fata de masa cu stelute.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
pica1 spune:
Seara buna la toti
Ileana te babesti draga mea
de aia incep sa iti lipseasca din cm.
Carmen te-ai procopsit cu o podoaba dupa cum am observat.
Didi am vazut o fata super zimbareata si o mama nebuna care dadea din cap... Tu le-ai vazut? ![]()
.
Ana, Maria ta ma binedispune de fiecare data cind o vad in poze. Tare as vrea sa o vad si in realitate.
Sursula multumesc pt aprecierilepozelor de la botez.
dulce
Tecky, Ralu e mortala cu hainuta ei alba.
Sun, mama nebuna... mai lasa fata in pace. Auzi tu, ba o pune in cutie, ba ii pune palarie...
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
Fetelor sunt asaltata de-a dreptul... Sebi sforaie in stanga mea, iar Oscar (pisica) sforaie din baie...Mai ramine sa vina si Bogdan (noroc ca ajunge pe la 1:00 acasa) sa mai sforaie si m-au aranjat.
Eu am mai pus citeva poze cu Sebi. Azi i-am dat prima oara suc de mere si i-a placut. Mai vedem si miine daca ii place.
In rest ieri am plecat la cumparaturi cu sa iau una alta ce aveam nevoie prin casa si m-am intors cu: globuri, globulete, beteala si alte balarii de pus in brad, niste aratari de animale de la Fisher Price, care sunt in limba romana, inca un "device" in care sa stea Sebi, in fund de data asta (are citeva poze cu el). Astazi in schimb iar am luat-o razna... De fapt m-am suparat, ca aseara mi-a dat teefon sotul sa imi spuna ca nu mai ajunge astazi dupa amiaza acasa ci la noapte pe la 1:00 caci a avut intarziere un avion si pierdea o alta legatura si bla, bla, bla, drept urmare am fugit pina la Baby expo ca sa ii iau un scaun de masina lui Sebi ca am impresia ca nu prea mai intra in scoica.
SEBASTIAN (31.07.08)
Chuny spune:
Iar ma trezesc sa scriu si eu pe aici.
Oanasm, mersi de urarile pt Vladi. NU e vorba doar ca il compar, ci as vrea sa fie bine si incerc sa gasesc niste raspunsuri la intrebarile pe care mi le pun. Plus ca vreau sa aibe sanse egale in fata celorlalti, desigur in masura in care imi pot aduce si eu contributia ... ca viata nu e facuta doar din ce vrem si putem noi sa facem ... intervin si altele, din pacate. Io vreau sa vad filmuletzul despre cum pui scutecu' la Raul!!! Si apoi iti dam verdictul :-)))
Camy, multumim mult pt mesaj si ca ne aduci cu picioarele pe pamant. ai dreptate in toate! Imi pare rau pt patzania cu apa, insa se poate repara. Si ma bucur sa te vad altfel !
Sursula, vad ca aproape s-a terminat puseul. Ce bine!
Ariadna, LA MULTI ANI! Ce poezii frumoase ai primit !!!
Rontzy, felicitari la iepurash!!!
Carmenela, f frumos ai scris!!!
Capri, super tare Mtei al tau!!!
Ileanna, mi-am amintit acum : ai fo tare cu intrebarea ta! E posibil ca eu sa vad mai bine ca ceilalti capul lui V deformat. Stai linistita ca Sheanna imparte avertismente in funtie de afinitati :-) De-acu te-a luat in colimator ...
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
Marina_1609 spune:
hello
am revenit si noi de pe meleagurile indepartate
am atatea de povestit dar o sa va spun maine cum au decurs peripetiile de la 2 mai si minunatul sfarsit de we... acum inca sunt in soc si nu pot sa leg 2 vorbe
pupici
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
aaaaaaa
ariadna, la multi ani! 
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
AnnaBaby spune:
Ile si eu am scazut 2 cm dupa nastere, am descoperit cu uimire cand m-am masurat, ca am doar 160 cm, si eu sigur aveam 162cm. probabil s-a tasat coloana.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
maitreyi spune:
neata 
LA MULTI ANI BEBE DAVID SI MAMI MOTANIK 
bai ma puneti pe ganduri cu scazutul in inaltime. mie cand au vrut sa imi faca rahi-anestezie nu intra acul ca am vertebrele tasate si mi s-a spus sa merg dupa nastere la o radiografie sa vad care-i treaba...ia sa ma masor si eu zilele astea ![]()
marina ce-ati patit mai?
o zi faina tuturor! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Asaaa, am revenit si eu dupa we, am reusit cu greu aseara sa recuperez ca ati scris in 2 zile de ati acaparat tot forumul
.
Noi am fost la Iasi, am facut ceva shopping pt Ioana bineinteles, i-am mai luat cateva bodyuri ca ii erau cam mici cele pe care le aveam, am fost si la noaptea cumparaturilor de la mall unde cred ca era adunata toata po****tia Iasiului
, astfel incat nu am intrat decat la Zara si la Bamboo si apoi am fugit ca nu se putea respira acolo de aglomeratie...insa am reusit de i-am luat Ioanei rochitica de Craciunita si cornite de ren de care am vazut ca are si Maria de Anaxena
Abia astept sa vina Craciunul si s-o imbrac sa mergem cu colindul
Si vreau sa spun ca am lasat-o pe Ioana la mama, iar in momentul in care am iesit noi pe usa, ea a scos un oftat asa din tot sufletelul ei de s-a apucat mama de plans
Am vazut poze noi cu Thea, superba ca de obicei
, Maria in premergator foarte fericita
, am vazut si achizitiile de Craciun ale lui Mada(mereu mi-am dorit sa organizez o masa asa faina cu ornamente de care ai luat tu, cu servetele prinse cu inel, etc, dar deocamdata nu am apucat...)
Asac, si acum sa va spun ca Ioana a facut si ea primii pasi, sustinuta evident, cand am vazut ca pune un piciorus inaintea celuilalt nu-mi venea sa cred
, la care sotul imi zice senin: a, da tu nu stiai? Ca face asa mai demult pe burta mea cand o tin...
Si tu acum spui?
Anna
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Maitrey e um magazin cu hainute de bebe foarte faine si mai ieftine in Iasi, nu stiu daca il stii, se cheama Teba si e undeva pe langa Carrefourul vechi, in zona industriala. De acolo i-am luat multe lucrusoare Ioanei.
Anna
Ioana povestea nasterii