Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

de cand eram insarcinata vreau sa ajung la teba si nu am reusit. de acolo i-ai luat costumasul de craciunita? ca si noi cautam merci ca mi-ai adus aminte de magazin

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Rochita de Craciunita am luat-o de la Carrefour.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am incercat din nou sa pun poze pe picasa si nu pot, da eroare, cred ca ar trebui sa mai facem niste spatiu, eu am sters deja din poze...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu zic ca putem face un nou cont pt poze...nu neaparat sa le stergem pe cele existente acum

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumim mult fetelor

Andra la multi ani! Sa fii fericita si implinita alaturi de minunata Theodora si tati al ei! Si poate mai vii pe la noi? sa ne povestesti despre mica minune!

La multe lunite David! Sper ca esti bine, sanatos, puiule!

Super lucrusoare ai luat Sorelixu!

O saptamana frumoasa sa avem!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata ....
azi va servesc cu un ness ca noi nu prea am dormit aseara... si acum sutem mofturofi .... am treminat cu colicii si am inceput gingiile. dar asta e trecem noi si peste asta
ma duc sa din urma ca am vazut ca ati avut spor

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza si de la noi de printre cascaturi...

Mi-e soooooooooooooooomn!!!! Oare nu le-a invatat nimeni pi fetili meli ca daca e intuneric afara se doarme inca? S-a trezit pisica si si-a pus muzica!! S-a trezit si sora-sa la 10 min dupa "twinkle twinkle little star" si mai dormi madam daca poti! ce va invidiez io pe voi care sunteti la primul...moooooooooamaaaaaaaaaaa ce somn ii mai trageam cu Sonia!!

Vazut poze cu Thea cu palarie rosie ca cercelu' carmenelei si achizitiile lu' Mada - noi anu' asta mergem la cumnata-mea yupiiiiiiiiiii!! Tre sa ma inmarmez cu armura anti-prostie si anti-fitze de 2 lei... da' asta e, se duce tot familionu' la ea si nu pot s-o sar...

Saptamana asta imi termin si eu shoppingu' de craciun (hear that Narcisule? ) si pun pachetu' pt acasa. Habar nu am ce sa le iau de data asta!! Da' daca e rost de cheltuit...ma descurc io

Sybille, truli-luli, bujo si Marina multumesc pentru urari!

Motanik La multi ani!!

La multi ani bb David!

Ma duc sa mai trag o gura de poate ajung si io asa

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s

Gabriela, ce s-au schimbat trasaturile Irinei...Ma uitam de cand s-a nascut pana acum, in poza aia cu plecam la mareeee.Acum arata ca o adevarata domnisoara printzesa ta

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

multumim

am vizionat si noi poze si am vazut un ingeras suprb Anais, Aiduta zambareata, Maria cea cuceritore, Thea care e tare sic cu palariuta si mami cu super idei, Daria (Kamelya) care se tine in picioruse, Andreea (Mina) cu ochelari, Clara fortoasa, Victor (Truli) cu surioara, Irina (Gini) superbi ochsorii, Alicia (Sibylle) ce zambet frumos.

mai cercetez ...

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

De la 6 luni(cand laptele matern nu mai asigura necesarul de fier in organism) se poate da supliment de fier pana cand se introduce galbenusul de ou si carnita (asta stiu de la Diana )

Mada foarte faine achizitiile de Craciun

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

La multi ani Motanik!
La multe lunite David Andrei!

Si la multe lunite si pentru mine, ca azi fac si eu 5 lunite, ca si David! (cei 28 de ani nu se pun azi)

Sun, imi pare rau ca nu e bine bestiuta (i-as zice altfel, ca parca venind de la mine nu suna asa frumos ca de la tine, da nu stiu cum il cheama). L-au dus inapoi parintii tai sau mai e la voi? sa se faca bine.

Multumesc la toate fetele care mi-ati raspuns in legatura cu fierul. Am tot stat sa ma gandesc, aveti dreptate ca fara analize nu stiu de ce dau medicii. Anemia are ceva semne distinctive? Parca ceva ca e mai palid si nu mananca bine, nu? Ma rog, noua nu ne-a zis DE CE ne da, bebele meu sigur nu e palid si e foarte dinamic, dar de mancat intr-adevar uneori ma lupt cu el. Asa ca am hotarat sa ii dau totusi, ca doza noastra e de doar 8 picaturi pe zi, vad ca voi spuneti de 12-15. Macar poate ii creste pofta de mancare. Si daca vad ca are colici mari sau se constipa rau de la el nu ii mai dau. Ca nu l-as intepa sa-i fac analize daca nu e ceva grav. Pe de alta parte nu prea sunt eu de acord nici cu optica sta "hai sa-i dam sa fie acolo", vorba voastra, dar na, incerc si vad cum merge.

Mada, sa-ti fie de bine cumparaturile, sunt foarte frumoase, abia astept sa mai dau si eu iama prin magazine sa iau tot felul de ornamente pt. Craciun.

Bujo, si mie mi-e si frica sa spun ca s-a reglat, nu cumva sa-l deochi si sa se deregleze inapoi. Mai ales daca ii dau fier acum.

Didi, e o scumpa Aidutza, ce vesela e ea tot timpul...

Cred ca mai voiam sa zic ceva da am un mare gol in cap

O zi buna va doresc!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput