Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ariadna nu stiu ce somn ii trageai tu cu Sonia ca tot aud mame la al 2-lea bb cu aceeasi idee. K io nu trag. La 8 cel tarziu am scularea. Iar culcarea este la 11 cu trezire pe la 3 si la 5 - 6.

pica lasa mah ca mai pun doo - trei randuri de fond de ten si trece. Da' dak eram barbat si pierdeam 2cm ce ma faceam?
Mda, tre sa investighez ce e cu cm astia: coloana sau vreo pierdere masiva de calciu ceva ... Bine ca m-am piticit acu'. Tre sa dau si mai multe kile jos. Dar cel mai frica imi era sa nu imi creasca piciorul si se pare ca asta e ok. Sau sa nu mi se lateasca bazinul si se pare ca si asta e ok (eu oricum am solduri late).

sybille nu pot decat sa ma mandresc ca nu sunt printre preferatii Sheannei. De fapt in afara de Marius nu stiu daca am sesizat vreun moderator ok. Mai am o parere proasta despre Andrada care la fel are pata pe cate cineva si este asa de penibil si evident, plus ca uneori e prima care ia in baza tot felul de subiecte propuse de useri noi.

Si acum din urma evident nu punctual ca au trecut vreo 3 capitole.

Mi-a placut reactia pe care a starnit-o jocul propus de Sun. S-a deschis f multa lume si s-au spus lucruri frumoase. Uite pe mine ma enervau 2 persoane:
1. Anxena pt ca avea niste poze bestiale, 24 de ani, era enervant de sigura pe ea, etc etc
2. Sun care era si este mereu: senina, calma, politicoasa, fericita, multumita. Bai da' ma scotea din sarite rau de tot si imi doream sa o zgaltzai putin sa vad din ce e facuta.

Sun ma bucur tare mult ca esti fata desteapta si te duci la psiholog. Nu stiu cum esti tu, dar eu de ex am o mare capacitate de a ma simti vinovata chiar si cand nu este cazul. Daca eram in locul tau, cu siguranta as fi retrait si eu iadul iar si iar si iar. Din cate stiu eu, asemenea complexe de vinovatie vin mai ales din credinta subconstienta ca noi putem influenta totul si ca lucrurile chiar depind de noi si sunt in raspunderea noastra.

Dianami tu ca si Xena sunteti doua superwoman.

Sybille e adevarat ca scrii rar si mie chiar imi pare rau de asta. Pt ca tu ca si anka aveti in spate o maturitate si o experienta din care eu sorb de fiecare data. Din punctul meu de vedere esti foarte integrata ... ori te stiu eu de la alte subiecte dinainte de odisee. Dar chiar m-am bucurat sa fiu colega cu tine. Totusi imi pare rau ca nu scrii mai des, insa am senzatia ca asa voi cam face si eu de acum incolo.

Carmenela eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste zicala "o mama stie ce e mai bine pentru copilul ei". Am auzit-o de multe ori aici ... o citeam si o reciteam si ma gandeam ca trebuie sa fie menita sa-mi aduca liniste insa ma nelinistea si ma speria cu cat ma gandeam mai mult la ea. Adica eu ar fi trebuit sa stiu ... SI NU STIAM!!!! Cred ca poate fi si adevarata dar poate fi si foarte periculoasa. Intr-adevar, eu stiu cel mai bine cand ii e somn, cand e nervos, in ce pozitie ar vrea sa fie tinut in clipa aia ... si am conditionarea instinctuala de a fi 100% atenta si conectata la el, in asa fel incat SA-L SIMT, sa-l citesc, sa-l anticipez. Dar nu pot sa sustin ca stiu ce e mai bine pentru el!!! Pot doar sa spun ca am motivatia cea mai mare ca sa AFLU treaba asta (cu orice pret) si a actionez in consecinta.

Sa nu uit:
Mada tu ai trecut la tetina nr. 3??? Ca eu le am cumparate dar nu reusesc cu nici un chip sa trec la ele. Le probez din cand in cand dar ... are aproape 5 luni si inca se ineaca. Asta e.
Voi la cat timp schimbati tetinele?? Bai ale mele miros a Pur si sunt innebunita de treaba asta. Ieri le-am pus in oala si le-am fiert de le-a vazut dracii. Si de acum incolo le sterilizez la sterilizator de 2 ori ca nu stiu ce sa mai fac. Asta pana ajung sa imi iau altele.
Unde ziceati voi ca ati vazut detergent de vase fara miros????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Iar sa nu uit:
Profa ma bucur ca mai dai pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata la inceput de saptamana!

Mada super achizitii ai facut!Anul asta as vrea sa fac si eu o masa draguta,dar numai pentru noi,sa fim doar noi 3,fericiti si impliniti,fara parinti si neamuri,din pacate!E mai bine asa,pentru ca din cauza lor am avut probleme mari.Asa ca stam noi cuminti si ne sarbatorim,fara sa-si vare nasul careva intre noi.

Pica e un scump si jumate Sebi,sa folositi sanatosi noile achizitii.Foarte misto scaunul,si lingurita aia ma da gata!

Sun delicioase pozele cu Thea.Ies dintisorii?

Anaxena am vazut so pozicile voastre noi.Maria e o scumpa si se face tot mai frumoasa!

Fetele care ati mai fost la shopinguiala,sa va fie de bine,sa folositi sanatosi achizitiile,si sa creasca mari pepenasii.

La multe lunite David

Ce uit?Ce uit?Revin eu daca imi amintesc

Didi e mortala Aiduta.A mea rade foarte rar cu sunet.

Si eu acuma spal noile hainute,pentru care nici macar nu a trebuit sa-mi misc hoitul la magazine,ca mi le-a cumparat mama.Am incredere oarba in gusturile ei bebelusesti,ca imi ia de calitate si dragute.

Mai am de spalat vreo 3 ture,inclusiv de-a noastre...apoi s avad oare unde le intind...ca nu-mi mai incap in cosh.

Pe mine ma dispera mozilla...nu se poate boldui decat daca scriu b-ul...asa ca sa nu va suparati pe mine daca o sa fie ocazii cand nu bolduiesc,ca sunt mai comoda de fire

Mno pupinstain si revin daca-mi mai amintesc de ceva

Aaa,cum se da avocado la bebe?Se poate?Ca azi i-as da.Scuze daca s-a mai scris,eu tot ce am inteles,e cum se papa la adulti.

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mno ca mi-am mai amintit

Mona multumesc de raspuns,insa chiar ca eu eram de vina,un fel de a spune.Unu la rand Timi a inceput sa pape mai rau inca dinainte de diversificare,deci nu era de vina ca am introdus alt aliment,ci tocmai de aceea am inceput la 4 luni desi vroiam la 5,pentru ca papa tare rau.Acuma mi-am dat seama cam ce trebuie sa fac ca sa mance macar cu 10-20 ml mai mult.Adica sa fiu pe faza si sa nu-i dau nici mai devreme,nici mai tarziu de momentul in care i se face foame.E destul de greu,dar de cateva zile se pare ca-mi iese.Tot nu manca sa ma simt eu multumita,dar daca ea este,nu ma plang.Adica daca papa 80-90 ml si sta cuminte 3 ore,inseamna ca i-a ajuns.Eu la concluzia asta am ajuns.In plus,nu a scazut in greutate,si a luat cel putin 650 grame pe luna.Sunt curioasa cat a luat luna asta de cand am inceput diversificarea. bebe Codrin

Ileana noi am trecut la tetina nr 3 la 4 luni.Eu folosesc Fairy Sensitive din ala galben si nu mi se pare ca ramane miros pe tetine.

Izabella mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

sint si eu prin zona, n-am nimic de raportat decit ca a nins o gramada, asa ca iau copilul la plimbare sa-i arat zapada.
narci, noi facem avocado cu usturoi si-l mincam cu chipsuri din alea mexicane de porumb

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Moni e ziua ta??? Apai atunci La muuulti, multi ani fericiti si impliniti!

Pe bestiutza il cheama uman:) dar prefer sa-l prezint doar Buli, ca sa nu ma mai faca lumea nebuna:) E la ai mei da, au plecat sambata inapoi.

Succes cu fierul. Aaah, sfatul meu e sa-l dai dimineata, pt ca pe langa colici& stuff, poate da si o usoara stare de agitatie/insomnie.

Vazut Victorul decorat de surioara Anna si pe mami enervant de tanara, vazut Clara cu super gene, vazut Dariuta care sta frumos in picioruse, vazut Rayan cu pijamaluta de barbatel, vazut Anna de Siby zambitoare si rosioara in obrajei, vazut Irinucul superb, draga mea, vazut Sebastian jucausul si fripturica de miel cu rozmarin:). (Pica, nu te supara pe mine, pliiiz dar imi permit sa-ti zic ceva: cred ca ai camera setata ciudat, pt ca pozele sunt teribil de colorate si zgomotoase bine. Da iso-ul mai jos in casa, am vazut ca il tii la 800 ceea ce e urias. si la aperture cred ca tre sa umbli bine. sa nu te superi, e pacat de camera ca poate multe)

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Legat de tetine, noi avem o colectie absolut impresionanta de tetine de toate felurile si toate dimensiunile , ca ba au gaurile prea mici si nu curge suficient, ba prea mari si se enerveaza (nu se inneaca niciodata, dar se enerveaza daca ii curge mai mult decat vrea ea si refuza sa manance). Momentan sunt multumita de astea.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata cu soare,

Mersi frumos de raspuns ,Anka,esti mereu pe faza si prompta la orice intrebare.M-am mai linistit acum ca-mi facusem griji ca am un copil "salbatic".Se potriveste de minune descrierea din respectiva carte cu reactia cumnatei care s-a aruncat ca un leu asupra mamarutei.Data viitoare am sa tin cont ,fara rusine sa nu-i mai las sa se repeada asa la ea.
Didi,super Aida,ma topeste cum rade.
Fug sa fac un pic de ordine in dulap la Bogda si apoi sa iesim afara.
Gabi,pupa frumusica de fetita!
Zi frumoasa sa aveti!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Izabella, ce greutate are Timea ? Pt ca daca ia bine in greutate s-ar putea sa te ingrijorezi degeaba. Eu ce sa mai spun ca Anna are 5 luni si abea ieri am ajuns la venerabila greutate de 6 kile. Asta e!

Vai, Madalina, tu deja termini de cumparat pt Craciun ?? Eu nici n--am inceput! Tre sa ma mobilizez cumva, dar tot apar altele de facut.

Gabriela, multumim de compliment. Incepe si fata mea sa semene a fetitza

Ileanna, mersi mult de cele spuse. Eu nu reusesc sa scriu la timp pt ca nu sunt organizata si abea reusesc sa fac fata la ce am de facut prin casa.

E drept ca eu am experienta cat sa nu mai pot duce, din pacate, si deocamdata incerc sa functionez cat de cat corect. Dar sper si eu sa gasesc bani sa merg la psiholog pt mine, cred ca mi-ar face un mare bine. Bun, si eu mai am convingerea ca experienta singura nu iti da valoare, ci ceea ce inveti din ea.

Deocamdata maine e ziua cea mare, prima intalnire cu psihologul si Vladimir. R imi spunea sa nu ma apuc sa bocesc pe acolo, sa ma controlez si sa raspund cum trebuie.

PS : io eram convinsa ca, de exemplu, tu nu ma suporti de nici o culoare si m-am tot chinuit sa ma gandesc pe unde m-am facut io remarcata negativ ... ca stiu clar ca ma cam implicam in scandaluri pi forumul asta.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetele!

declar si eu una bucata Maria galagioasa, grasana 6.200g si 63cm si care nu mai doarme!!!!!!!!!!!si mie mi-e somn de mor

vreau si eu va rog contul de la pepenasi si parola( sun scuze stiu ca mi-ai trimis la un moment dat parola dar nu stiu unde am notat-o)

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput