Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ileana da, ai dreptate! Si sper ca psihologul sa ma ajute sa inteleg lucruri si sa ma ajute si sa trec peste nebunia de a detine mereu controlul si adevarul...(vezi ce ciudat, desi am niste ani in spate de psihologie, nu ma ajuta la nimic in situatia asta). Te enervam ziciiii? Si tu pe mine ma enervai (si inca o faci) cand zici ca esti sociopata ori eu nu vad asta deloc. Si ma enervezi ca ai niste ochi senzationali si ma enervezi ca nu ai venit la intalnire..huuuo. Ahhh, sa stii ca eu am doi moderatori preferati, adica nah, cu ei am avut tangente : Catalin si Livia (pe ea am cunoscut-o personal). Si in rest nu ma enerveaza nimeni...da' io-s mai blegomana si greu enervabila de fel.

Iza pai avem deja 2 dinti. Unul jos care a aparut din neant si un incisiv in stanga sus care si acum o face sa ne roada mainile si sa baleasca la greu.

Tetine - io cred ca am cel mai oropsit cupil din lume:)). Noi (eu si ta-su) ne-am gandit ce sa facem ca sa nu renunte plodetu la san si am hotarat sa nu-i schimbam tetina. Asadar Thea bea cu tetinele mari de la biberoanele First Choice de la Nuk....alea nr 1, cu o gaura. Si s-o enerva ea ca nu curge da' tot baga 230ml/masa. Asa ca fata mea pana la 6 luni siiiigur nu vede alta tetina, ca apoi probabil sanul i se va parea greu. Dupa 6 luni ma declar multumita, oricum eu fiind cazuta pe spate ca reusesc s-o alaptez inca, in ciuda tuturor previziunilor! De schimbat le schimbam cam la 3 sapt, pt ca se matuiesc. Le spal cu fairy sensitive si apoi le sterilizez la temperatura foarte inalta, de 2ori/zi.

Azi am limbarnita! Ma duc la trebi!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CAPRI Ce m-am distrat cu Matei!
ANKA-lui Tudor i-a trecut raceala cu supozitor paracetamol+aspirat.Pt tuse dr .mi-a recomandat Ambroxol,dar eu nu i-am dat.
INA-
SUN-Thea e totala!!Si mami strulubatica tare!
DIDI-si eu am patit asa-nici tipenie de bebe in parc..mai incercam azi!Aviz IOR-istelor!
MADA-vai,cate lucruri frumoase pentru Craciun!!!abia astept sa impodobim bradul!!!
PICA-ce mot comic are Sebi!cat suc de mere i-ai dat?si,ce fel de mere?
MARINA-povesteste repede ca mor de curiozitate!
RUXI-am tot vrut sa-ti spun ca ne-am gandit la tine cand am trecut prin Bacau,dar ne-ar fi fost extrem de greu sa oprim.Tudor a fost f marait la drum...va asteptam pe voi la B!!!
ILEANNA-speli tetinle cu pur?asa trebuie?eu le spal doar cu apa calda si apoi le pun in sterilizator....

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sybille multumesc,esti tare scumpa,stiu,sunt convinsa ca ma stresez degeaba,doar ca s-au intamplat niste lucruri ciudate,de exemplu a scazut portia de papa de la 150-180,la 60-80...deci e diferenta mare,si asta pe la 3 luni jumate.Dupa aceea,stiu ca nu trebuie sa ia la fel in greutate,ca ar ajunge uriasa,dar mi se pare totusi ciudat,ca prima luna a luat 1300,a doua 1000,a treia si a patra doar cate 650.Nascuta la 3810,la 4 luni avea 7400.Deci a luat bine,doar ma deranjeaza cum a scazut cantitatea de mancare si gramele puse,si mi-e frica sa nu scada si mai mult.Stiu sunt mama paranoica!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

SCUZE PICA!Am laudat motul celuilalt Sebi!mutrita comica a lui Sebi de Pica!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

kimmy sarumana
am reusit sa pun si 2 poze noi cele mai reusite ca eu nu le am cu pozatul

vazut pepenasi: Doamne ce minuni ai facut! sunt mortali!

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor va rog frumos sa ma ajutati vreau sa elucidam un mister:
Diana a trimis un mail despre divsersificare si vaccinari si a fost acolo si cineva l-a sters la fel s-a mai intamplat cu un mail al lui Diarux bine nu e vb despre continut neaparat si etc dar cine le sterge???
Ca eu nu le-am sters, Laura nici atat deci cineva le-a sters ca doar nu dispar mailurile asa in neant, nu?
Deci va rog frumos care le-ati sters nu le mai stergeti.
Sau daca le-ati sters please ziceti de ce poate e un motiv intemeiat si noi nu ne-am dat seama sau ceva.
Acuma partea 2:
Pozele de pe Picasa eu mi-am batut gura si mai multe fete au zis si pe o ureche ne intra si pe alta ne iese, nu facem un alt cont maitreyi ca si asa is destule conturi si destule parole si etc si ne-am incalci si mai tare si nu are rost e de ajuns cand aveti poze noi stergeti care erau mai vechi de tot si bagati altele noi ce e asa greu fetelor? Ca doar voi aveti pozele alea casa nu e ca si cum nu ar mai exista daca le stergem de pe contul comun nu? Acuma iar ma repet nu tre sa stergeti de tot eu de ex le-am sters pe ale mele aseara ca am poze noi si vreau sa le pun pe astea noi si puneti si voi cateva mai stergeti iar mai puneti prin rotatie nu tre sa punem cate 40 si de poze deodata si le lasam acolo o vesnicie, nu vreau sa va suparati iar si sa ne certam sau ceva da haideti fetelor ca e common sense mai punem mai stergem sa aiba toata lumea loc sa fie cat mai multe albume.
Repet si subliniez nu e necesar sa stergeti toate pozele in nici un caz nu tre sa va apucati sa va stergeti toate albumele si etc, ca au mai fost cazuri da puneti si voi acolo 9-10 poze le lasati oleaca le scoateti puneti altele si tot asa nu e chiar asa dificil nu?
Haideti sa facem in asa fel sa avem spatiu mereu sa putem pune toate poze si sa fie cat mai multe albume ca nu e asa dificl daca toate incercam sa pastram o ordine si ne dam putin interesul.

Sper, inca o data zic ca nu va apucati iar sa va suparati ca nu e cazul nu acuz pe nimeni e vb sa tragem toate in aceeasi directie sa colaboram si sa fie bine pt toata lumea.

Va multumesc pentru timpul acordat acestui mesaj!

Edit: albumele cu pozele de la intalnire cu zic ca le putem sterge le-a vazut lumea a fost destul timp pt care a vrut sa le downloadeze sa si le salveze deci de alea eu zic ca putem scapa acuma, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neatza pe la pranz ,

La multi ani Motanik!
La multe lunite David Andrei!

Narcisa, . Mica Irlandeza chiar nu stiu cu cine seamana la plete. Bine, des nu e parutzul ei, e doar lung. Mama zice ca si io il aveam lungutz bb fiind. Altfel si io si tasu avem par rar, iar io si fir subtzire . Matei era insa si mai pletos ca ea .

Sybille, .

Mada, faine achizitiile. O sa faci casa boboc de sarbatori .

Pica, vazut pozele noi cu Sebi , copie indigo dupa tati si mancand cu lingura smechera. Sa stapanitzi sanatosi noile achizitii.

Didi, din pacate la mine nu se vede filmuletzul cu pletele . Dar imi imaginez cum face, ti-am zis ca si a mea se manifesta la fel .

Sun, ce a patzit Buli? Sper ca acum e bine. Mai, e bine ca esti perseverenta su tetina si ca, uite, a fost bine asa si fata inca suge. Bravo !

Dma, felicitari pentru Maria grasuna, vorbicioasa si nedormicioasa. Acu ai domnisoara mare!

Sursu, pusesi pozele noi?

Kimmy, cateodata asa e cel mai bine . Voi trei, si o sa fie un Craciun minunat!

Marina, nu ne povestesti peripetziile? De ce sa-ti revii din shoc?

Ileana, cica atunci cand imbatranesti "intri la apa" cu inaltimea . Pe buni! De ex bunicu asa a patzit, cica nu mai au oasele calciu destul si nu mai stiu ce se intampla. Demonstrat stiintific. Da la noi nu e cazul, fata! E clar de la coloana tasata! Io nu m-am masurat, da m-ai facut curioasa.

S-a trezit fata din motzaiala de dupa supt.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello
Si eu sunt de acord ca putem sterge albumele de la intalnire.
Si in al doilea rand, ca stiti ca eu sunt mai aiurea.... sa facem ordine in albume, ca sunt unele ale unor mamici care nu au mai intrat de secole, si sunt de parere ca am putea sa le trimitem PM si mail, si daca nu e nici un reply intr-un timp de... o saptamana sa zicem, sa le stergem. Sper sa nu sara nimeni in sus, pentru ca, la fel ca si in cazul cu lista, s-a intamplat sa apara cutare si cutare, care zice ca citeste da' n-are timp sa scrie, da' de cand cu "revelatia" mea tot traiesc cu impresia ca se "sponsorizeaza" aiurea niste chestii, ori nu suntem nici fan club si nici partid, unii sa si altii sa .
Asa ca sunt de parere sa restrangem putin "zona", macar acolo unde se poate.
Si din nou o spun, sper sa nu se supere vreo fata care intra mai rar, pentru ca pe cele care intra mai rar le stim, si repet, ma refer numai la cele care nu au mai intrat de secole - si asta se vede clar la profil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka mersi si asa o sa facem mergem o data de proba sa vedem.

Fetelor multumesc de urarile pt. Andreea.

Moni si eu i-am dat fier lui Alex la 6 luni. Am inceput cu 5 pic si am crescut zilnic cu 5 pana am ajuns la 20 pic timp de 30 zile. Fara analize bineinteles.

Credeti ca as putea vedea si eu pepenasii si sa pun cateva poze cu noi sa ne cunoasteti? Promit sa fie mici da? A, Mada cand ai tu timp 17.04.1982

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Moni iertare! Ai fost mult prea subtila pt lipsa mea acuta de creier! La multi ani pt cei 28+5 luni

Mada super de acord cu pozele! Eu am zis...l-am sters pe al meu de la intalnire, ca sa am loc sa pun poze in albumul Theei. Poze pe care le las o sapt si le sterg.

Fug la hranit piticu si in paarc!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput