Pepenasi de iulie-august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
dana81 spune:
Buna!!!
Intru pe fuga sa va salut...suntem pt ptima oara sg acasa timp de 3 zile si am ff multa tb...
Am vz poze de THEA si MARIA de XENA ce fete mari si frumoase
MADA ai pus punctul pe I...si eu ma plangeam mai demult ca cineva tot imi umbla in album si nu s-a mai intamplat de atunci...carcotasii..la lumina![]()
Fug la trebi
AAAA am slabit 3 kg sapt asta, yupiiiii
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
MissJJ spune:
Ma fetelor care ne-au felicitat pt achizitii.
Sibylle da pai aici tre sa te aopuci ca deja dispar de pe piata la noi dupa Halloween imediat scot tot ce e pt sarabtori si chiar daca pana de Craciun sunt megareduceri nu prea mai gasesti mare lucru.
Acuma legat de poze:
Pica, Caprioara daca sunteti de acord si vreti poate stergeti albumele de la intalnire.
Restul de fete acre au poze Pica a facut data trecuta tabelul cu, cati mega are fiecare acuma eu nu vreau sa va suparati pe mine da sunt albume si cu 79 de mb si e o multimea 79 de mb, 49 de mb, 22 si tot asa. Eu v-as scrie aici care ce si cum da pe urma sa nu ziceti ca am eu ceva personal cu persoanele respective da totusi s-a mai vb de treaba asta si totusi sunt albume f mari. Se poate si de 2-3 mb 8 mb ca sunt si albume mici, deci please fetele care aveti albumele f mari mai stergeti din poze mai resize ceva resetati rezolutia la camera sa nu mai fie poza asa mare faceti ceva please.
Daca vreti si sunteti de acord eu va scriu exact cati mega are fiecare da nu vreau sa ziceti ca arata eu cu degetul sau ceva.
Deci daca vreti eu scriu daca nu intrati singurele selectati-va al;bumul si in dr o sa vedeti si cati kb/mb ocupa albumul vostru.
Didi81 spune:
Sa va zic cum uploadez eu poze: am aplicatia aia instalata, Picasa 2, si cand uploadez poze ma intreaba de dimensiunea lor, aleg nu Optimized (large size, slow upload) ci Medium (small size, fast upload) si acum am 12 poze care ocupa in total 1M. Mi se pare mai mult decat rezonabil 
Cat despre mailurile care dispar, nu stiu ce sa va zic, eu am intrat foarte rar pe mailul comun oricum.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
moni_or spune:
Sun, esti o scumpa ca intotdeauna, dupa cum ti-ai dat seama mai apoi ma alintam si eu, ca am 5 luni, m-am gandit la asta pt. ca David al lui lcazangiu e nascut chiar de ziua mea si am zis ca sa ma urez si pe mine.
Cat despre nume umane la animale, eu nu am animale da si mie imi place la nebunie sa dau nume cat se poate de normale si de umane la papusi: am Emil (preferatul lui Luca, o sa pun si poze cu el), am Marcel (o girafa), am Cosmin (un cocos), deci eu n-as rade daca mi-ai zice numele lui real. ![]()
Tetine Ileanna, la mine e fix invers, eu de curand mi-am dat seama de ce manca prost Luca, si eu aveam tetine doar 1 si 2, de cand i-am schimbat cu 3 mananca mai bine. Pacat ca nu pot si la san sa le schimb ![]()
Sybille
mult succes la psiholog cu Vladimir!
Flori, sa-ti traiasca odoarele, sunt tare scumpi!
Ca tot sunt pozele subiectul zilei, am mai pus si noi cateva aici, nu sunt cele mai recente, sunt de la 3 luni si pana acum vreo 2 sapt. Avem si mai recente da n-are timp sotul sa le puna si e un proces tare complicat de pus poze pe site-ul asta al nostru, care pe mine ma depaseste, asa ca trebuie sa ma tot rog de el, nu totdeauna cu succes.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
AnnaBaby spune:
M-am conformat cu pozele, am reorganizat albumul, am pus si cateva poze noi...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Caprioara spune:

, ati sters deja albumele de la intalnire? Io nu am salvat nika la mine. Nu putem de exemplu sa le punem pe cele de la intalniri pe contul de la burtici, please?
Mada, io zic sa facem o regula clara cu pozele. De exemplu albumele unui membru sa nu depaseasca 8 mega. E bine asa? Sau trebe mai putzin?
Cand apare si Pica, daca e de acord, sterg eu albumul cu intalnirea din Regina Maria.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
diarux spune:
SURSUahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!! chiar uitam sa te mushtruluiesc oleak! ![]()
![]()
![]()
Lasa, poate data viitoare. sau poate reusesc si iosa ajung secolul asta la buc si atucni...vedeti voi!!!!!
Io am sters albumul mai demult, da nu stiu cum sa dau resize la poze ca sa pot pune. sca io le fac la rezolutie mare si monopolizez tot. Daca am fi avut si noi undeva mai mult spatiu...
tot vreaui sa scriu si io cate ceva da nu mai reusesc.
Bai da AIDA e mor-ta-la!!! Am ras si io!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
moni_or spune:
Aa, era sa uit, Sun multumesc pentru pontul cu datul fierului dimineata, bine ca mi-ai spus ca noua ne-a zis sa dam de 2 ori pe zi cate 4 picaturi si ma gandeam sa-i dau dimineata si seara. Da oricum seara ma chinui de nu mai pot sa-l adorm ca asa e el, agitat de felul lui, daca l-ar mai agita si fierul cred ca as incarunti pana ar adormi.
La 100 de mesaje primesc o steluta, parca asa citisem, nu? Hai ca daca am logoree nu mai e mult.
Ca fi-miu vad ca recupereaza pentru acum 2 nopti cand n-a dormit, ca asa le doarme azi.
Intrebare: Voi dati ceaiuri de la Hipp bebeilor? Exista oare si ceai de musetel de la firma asta? Eu am intrebat-o pe doctorita daca pot sa-i dau apa si cica apa se da doar daca nu accepta niciun fel de ceai, si ca sa incerc de la Hipp (asa s-o fi scriind firma?) mai multe feluri. Luca nu vrea nicicum ceaiul de musetel ala normal de la Fares, nici macar indulcit cu milchzucker, iar altfel decat de musetel nu vreau sa-i dau pe motiv de constipatie. Azi m-am uitat in Real da n-am gasit de la Hipp, am vazut ceva de la Milupa da era peste 22 ron si n-am avut chef sa dau atatia bani pe un ceai ca sa-l arunc dupa aia daca nu-i place nici asta la maria sa...
Oricum pe mine ma bate gandul sa-i dau apa nu stiu ce=are apa de trebuie data numai daca nu accepta ceaiul, ca doar si ceaiul tot cu apa e facut.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
MissJJ spune:
Caprioara da ce e asa mare pb mai zii lui Anka sa iti dea pozele pe mail sau pe mess cu send file si gata.
la fel si de la Laura daca vrei zii si va trimiteti pe mess sau mai stiu eu sau cumva, nu e asa mare tragedia si acuma sa nu te superi ca nu vreau sa fiu rea, si stii ca imi esti draga
, da au stat de atata timp acolo trebuia sa le copii alea care te interesau.
Deci mai legat de dimensiune sunt albume cu 18 foto care ocupa numai 2 mb deci se poate. Nu tre sa va suparati nu trebe masuri drastice da nici sa adunam acolo toata sitoria pepenasilor de la nastere pana in prezent. Mai punem mai stergem mai una mai alta, eu mereu am afcut asa si nu e greu.

Irda spune:
Salutare fetele!
Multumim mult pentru urarile de ziua ANtoniei!
Am facut poze noi si as vrea sa creez si eu un album pe Picasa.....
Ati fost intotdeauna alaturi de noi si ma simt aici ca intr-o mare familie, desi teoretic noi ne-am incadra la mai-iunie!
Va rog sa-mi trimite-ti si mie parola de la contul de pepenasi!
Multumiri anticipate!
Acum...sa va zic de ce n-am aparut ieri deloc...
Viroza Dariei a declansat o criza de astm bronsic.....de am zis ca ajungem la urgenta!
Am avut "noroc" cu tati (care "poseda" asa ceva :() si care a recunoscut simptomele si a luat de lla farmacie salbutamol...ca eu nu mai eram buna de nimic.....
A inceput cu o tuse seaca diineata, care pana seara s-a transformat...uffff.....tusea si se ruga de mine sa fac ceva sa-i treaca....asa nepuincioasa nu m-am simtit ever!
A reactionat ok la salbutamol ca altfel....urgenta scria pe noi!
Am pazit-o toata noaptea ca face si febra si sfaraia usor in plamani!
Acum e vioaie si ok.....nici nu zici ca e copilul de ieri!
Antonia e ok.....mai are un pic de mucisori, dar nu mai are nasul infundat.
Revin mai pe seara!
pupicei tuturor!