Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc Anka pentru raspunsul cu scoala de balet!
E super, dar scria pe site ca primesc copilasi de la 4 ani....poate din vara sa mergem si noi, ca Dari numai de balerin imi vorbeste:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

irda sanatate dariei

eu stiu un caz al unui bebe care a baut ceai granulat de la hipp si i-au iesit dintii cariati si acum la 4-5 ani cati are nu are dinti de lapte pt ca i-au cazut. acu' nu stiu cat e de la ceai cat e de la o igiena incorecta...habar n-am...insa am inteles ca si ceaiul ar fi incriminat in cazul asta. eu ii dau ceai de la fares la pliculet si asta rar. bea mai mult apa decat ceai.

am sters si eu pozili si am pus altele. am in tottal 1 mb. e ok da?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele ms ca mai stergeti din poze da tre sa mai zic ceva, creca o sa aungeti sa ma injurati pana la sf zilei da ata ete, fetele care aveti cateva poze care nu depasesc 8 mb nu tre sa va apucati sa stergeti ca sunt unele fete care au mult mai mult si din acele albume mai trebe reduse.
Ileanna noi am trecut deja la nr 3 da cand era Ari mica tot asa se inneca si am trecut la nr 3 abia pe la 6 luni ca altrfel era trei sferturi din lapte pe langa si ea nu bea mai nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

venit de la plimbare, ne-a prins ninsoarea pe drumul spre casa, asa c-am tras si-un jogging

mada, cred ca poti sa zici ce albume sint prea mari, nu cred ca se supara fetele.
Vazut cumparaturile de Craciun, foarte faine, o sa aveti un Craciun pe cinste. La voi sint deschise magazinele si duminica? La noi e totul inchis duminica

siby, bafta la psiholog. Mie imi pari integrata in grupul nostru, scrii rar da' bine

moni, foarte faine pozele voastre, ce de pleata aveti si voi.
Io zic ca poti sa dai apa linistita.

ma duc sa pap si eu ceva, c-am reusit s-adorm giza mica

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

n-am sa mai fiu miorlaitoare de azi!!!

am o noua atitudine:

azi m-am trezit mai obosita decat m-am culcat si superbul meu copil s-a trezit la 7 cu o pofta de joaca,eu dormeam de-a curmezishul patului sa nu cada Maria si ea se certa cu mine in voie,m-am trezit in final,am imbracat copilul care era foarte fericit si exclama de-mi incanta urechea,mai mai ca-mi venea sa-i pun mana la gura de fericire
am plecat de acasa cu copilul in brate,geanta si 2 pungi iar eu pe toace,ce bine imi era,eram in extza,copilul sa dadea pe spate,eu nu vedeam scarile,o fericire
am ajuns la unul din salone sa completez nishte formulare pt somaj,nu aveam cheia din fata,inconjoara cu scoica si copilul in ea,toata cladirea sa intru prin spate,nu era nici cheia din spate,du-te la mashina cauta cheia buna,incearca iar ,merge...ma pun pe scaun si realizez ca actele sunt la celalalt salon,ieshi din salon,incuie,mashina era blocata,lasa copilul melodios in mashina,cauta omul sa deblocheze,ajung la celalalt,nu gasesc loc de parcare,ia copilul si mai melodios din mashina,tine-l in brate,cmpleteaza cu cealalata mana actele,telefonul suna,copilul se agita ca un peshte pe uscat,eram intr-o fericire totala
termin ,ajung la somaj,trage la xerox n hartii,du-te sa le depui cu copilashul meu in brate,pai stai ca s-a mutat,urca pana la etj 2,tanti era ocupata cu un nene,copilashul nu intzlegea si gesticula tacticos,imi venea sa o mananc,le depun intr-un sfarshit
apoi du-te la ITM,intru cu ingerashul meu in brate care se zbatea sub bratzul meu si incanta sala cu glasciorul ei de soprana las si acolo actele si ma indrept victorioasa sper salon
ajung akolo,pun si eu o cana de cafea si incepe printzesa mea sa se exprime,si nu se mai oprea si se facuse roshie
asha ca am lasat cafeaua si relaxarea de-o parte si am plecat la mashina,tel suna,cu o mana pe tel cu alta sa tzin copilul sa nu sara din scoica sa-i pun centurile...eram in extaz
ajung acasa dupa ce mi-a cantat soprana mea o opera ii dau tzitzi si adoarme
acum am scris acest mesaj si ascult sunetele ei de bucurie ca nu sunt langa ea...cata fericire!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Gata am sters toate pozele, cand am sa invatz sa le fac mai mici mai pun, pana atunci am sa va povestesc doar despre bebe...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

fetili fetili...sunt asa happy! fina mea, dupa un an de tratamente a ramas insarcinata Slava Domnului in toate!

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna mamici...
vreau si eu un sfatii dau suc de morcov lui D. si vreau dupa vaccin sa incep si cu cereale.... iam luat de la " milupa" cereale cu mar si morcov pt 4 luni, dar scrie ca trebuie sa pun numai apa... deci fara laptic formula??? si trebuie sa ii dau cu lingurita sau pot sa ii dau si cu biberonul??

me duc sa imi schimb odorul si la joaca cu noi

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

anilasa formulele care se fac numai cu apa contin deja lapte. astea trebuie date cu lingurita si nu adaugate peste lapte in biberon.

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Maitreyi nu vreau sa ma cert cu tine dar unde e regula asta ca cerealele care nu trebe adaugat lapte se pun in biberon si alea cu lapte se dau cu linguritza? Ca fara supararea da cerealele sunt pt diversificare adik pt a le da cu linguritza. Aici sunt de amble feluri si ambele tipuri de cereale arata pe ele linguritza si castronelul.
felicitari finutzei si sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Anilansa cerealele sunt facute sa le dai cu linguritza astea cu mar morcov si alte asemenea.
Dana tocmai ce ziceam eu mai devreme nu tre sa stergi toate pozele, poti lasa una doua ca nu e necesar sa devenim extreme. De ce va purtati ca niste copii? Hai sa nu ne certam iara de la niste poze acuma. Parca suntem la gradinitza, nu adulti.

Mergi la inceput