Pepenasi de iulie-august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_a spune:
anka, noi pentru tuse am luat RIHNATHIOL substanta activa - carbocisteina sau HUMEX care este aceasi substanta, cate 1 ml de 3 ori pe zi si dimineatza si seara am luat SALBUTAMOL tot cate un ml, seara KETOF tot 1 ml insa Matei a facut bronsita asmatiforma - de acolo ketoful.
Eurespalul este foarte bun daca tusea nu este uscata.
Nu am reusit sa citesc tot din urma, in we am fost busy rau de tot
a venit zapada si am stat mai mult pe afara. Avem cateva poze cu Stefan in zapada si un omulet mic mic
aici Matei in schimb a stat in casa la caldurica, a iesit doar cate putin cat sa adoarma ![]()
Fug ca sa trezit.
Mai revin!
AH...Carmenela vai ce spaima am tras citind avertismentul tau ca te luai de mine
apoi am vazut ca ai incurcat doar numele ...ptiuuu !
Eu nu citisem nimic la miresici si brusc m-am trezit ca ma faceai cu ou si otet!
Da mi-a trecut! Iti sta bine cartonasul!
Ile, eu stau pe faza si la subiecte de scandal bag linkul!ok???
Gata fug ca ma striga!!!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ankalaura spune:
Da, IRDA, asa e, de la 4 ani... Am uitat sa precizez
Ca program, functioneaza la fel ca scoala, cursuri de vara nu au. Sau cel putin pana acum nu au avut. Incepe la 15 septembrie an de an
Caprioara spune:
Mada, nu-i suparare, da macar daca le mai lasati azi era bine. Io nu pot sa primesc nika pe mess, ca am laptopu de la birou.
Sun, Anka, poate imi dati pe mail pozele de la intalneala, alea de grup si in care apar io cu Ilinca, please
.
Vazut pozici noi si minunate
, cu Irina de Gini cu ochisorii ei albastrii superbi, Ami de Mada la baitza, Ioana de AnnaBaby cu ciuful ei haios, Victor de Trului-luli gatit de surioara, Alex de Laremi la botez - l-a bagat in apa cu camesa? ce interesant, Alexandra de Maitreyi fetitza cu funditza.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dana81 spune:
MADA eu chiar nu m-am suparat, si nici nu ma port copilareste, doar ca nu ma pricep la MB,B,KB..si tocamai am vazut ca o poza de a mea avea 3 MB ca 25 de la alte albume...asa ca chiar am pus mana pe tel sa intreb cum sa fac sa le fac mai mici...imi pare rau ca ai simtit nevoia sa ma tragi de urechi
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
MissJJ spune:
Turtu multumim
, da la noi sunt deschise si duminica de la 11 dimineatza la 4 e program, scurt si daca e vreo sarabatore adik zi libera bank holiday se cheama la noi e tot asa programul de duminica. Stiu din germania ca duminica erau inchise toate.
Caprioara eu am intrebat posesoarele albumelor inainte de a le sterge si nu cred sa fie vreo pb sa ti le dea fetele pe mail.
daca nu o sa le rog eu sa uploadeze din nou pozele unde esti si tu si sa le poti donwloada tu de pe site.
Eu la fete cand erau mici pt tusa nu le-am dat decat sirop de patlagina ca restul de siropuri care sunt la noi aici available sunt de la 1 an in sus. Si siropul numai in cazurile grave, aici zice nurofen si trece si da trece mai greu da trece. Poate e mai bine poate nu da pana acuma Slava Domnului nu am avut pb sau complicatii la nici una dintre fete.
Legat de scrisul meu fara virgule, ca puncte pun dupa fiecare fraza, e din cauza de graba
, de aia fac si greseli cand tastez ca scriu si eu rapid cand apuc si am timp la indemana.
Dana nu e faza ca am simtit nevoia sa te trag de urechi ca nu is eu sefa nimanui sau parintele nimanui, dar nu vreau lumea sa se supere sau sa se apuce de sters tot ca a mai fost asa si cand s-a discutat despre poze si data trecuta. Eu stiu ca multa lume o sa ma injure si o sa zica una alta dar asta este, fiecare cum crede eu ma chinui sa fac sa fie bine pt toata lumea.
flo1980 spune:
Hello
Am avut si eu o dimineata agitata. Abia am reusit sa mananc prima masa pe la pranz 
Fetele care mai alaptati, voua vi se intampla sa aveti ameteli si stare de lesin daca nu mancati?...
Am citit tot, nu am avut timp de scris....
Carmenela eu sunt de parere ca nu meritai avertisment,, si rosu pe deasupra....
Narcisa nu are ochii mei David, ii are caprui, Alex ii are albastrii, mi-ar fi placut sa iasa cu ei verzi, ca ai mei si cu tenul lui masliniu 
Sun
am inteles gresit in legatura cu jocul, asa este, te adresai Madalinei.
Is tare curioasa, cum il cheama pe catelush?
Eu nu am sters nici un mail de pe contul comun, ma intreb cine oare, poate din greseala...mai ales ca era despre diversificare.
Am mai sters din poze, cred ca si ale mele au marime mare...fetele pricepute cum le pot da resize din aparat (am un canon) - se poate asa ceva?
Poate fac ca Didi, instalez picasa 2...
Maitreyi felicitari finutei! Sarcina usoar si pana la capat! Bebe sanatos!
Vazut si noutatile de pe picasa....
Nu mai retin cine vorbea despre scutecele de la Happy...am trecut si eu la ele si am scapat de kk pana la gat si de body si pantalonashi murdari. V-om trece la pampers cand va veni vara ![]()
Ma declar foarte multumita!
Marina ce s-a intamplat?
Mai revin...
noi
un fulguletz
un pepenash
Caprioara spune:
Mada,
. Io-s de vina, ca mi-a fost lene sa le iau pana acu
.
Mai, la mine merge greeeu forumu. La voi?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
MissJJ spune:
Flo eu la aparatul meu am de setat daca vreau poza fine sau standard. De resize ziceau fetele ca programele astea de procesare poze fac asta si eu am picasa pe calc da nu am incercat cu el sa le resize am sa incerc sa vad daca imi iese.
De lesinat eu si daca nu alaaptez si ma ia cu ameteala si lesin daca stau flamanda.
Legat de pampersi si noi am patit asa cu astia de la pampers si am trecut pe unii de la tesco de la supermarket pana am ajuns la marimea 4 si abia apoi am revenit la astia de la pampers aia activ, asta la Ari ma refer.
Am uitat si noi sa ne laudam oleaca de doua zile am reusit sa ne rostogolim pe burtica si apoi stam cu nasul in pat/canapea si mormaim nervoasa.
Si ne chinuie gingiile tare tare mult asa ca stam la panda sa vedem daca apare vreun dintisor sau nu is curioasa la ea cand o sa apara ca la Ari primul a aparut la 5 luni jumate.
Caprioara spune:
Cu scutecele, chiar azi am patzit sa-mi iasa kk moale pe la spate la pampers
, de mi-am facut de lucru cu spalatul: body, pantalonasi plus pantalonii mei (o tineam pe picioare
). Cate folosesc pe zi, am reusit si eu sa numar: in medie vreo 6. Stiu ca intrebase cineva acu cateva zile...
Flo, zici ca si tu ai luat Happy si e mai bune
? Pica parca le recomandase. Numa ca nu stiu ce marime sa iau. Ilinca are aproape 6 kg, deci e intre numere
. Ce ma sfatuiti?
Io trebe sa plec la doctor dupa concediu.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
MissJJ spune:
Caprioara eu as lua unul di marimea mai mica adik aia pana la 6 kg si as vedea cums e potriveste daca nue bun iei cealalta si astea le dai si tu la altcineva cu bebe mic. Ca nu toate marimile is la fel, adik difera de la firma la firma.