Pepenasi de iulie-august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maine mergem si noi la vaccinul de 4 luni, tocmai m-a sunat dr si ne-a chemat. Sa nu uit dimineata sa-i iau temperatura, ca tura trecuta nu am stiut ca asa trebuie...sper ca nu o sa ma plang maine pe aici de manifestari nasoale ale Ioanei...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim Mada de parola, urari si pupici....intarcem pupicii!:)

N-am mai plecat la dr ca Dari s-a deranjat la stomac de la Augmentin si pana n-o dregem n-avem cum sa iesim din casa.....plus ca i-am dat Smecta si mi l-a dat afara cu bolta cu toata bunavointa ei de a se face bine....pe-asta nu-l "digera" deloc...uffff

Acum tati e la farmacie dupa Botics si eu sunt cu morcovul si orezul pe foc:(

Multumim pentru urarile de sanatate.....avem nevoie!

Caprioara.......Antonia are 6.750 gr si folosim Happy No 3 de la 5-9 kile.
Numarul 2 ii era mic inca de pe la 5 kile....asa ca-ti sugerez sa iei No 3 pentru Ilincutza!
Antoniei i-a luat o singura data tati Libero ca n-a gasit HAppy, dar sincer...nu se compara....libero mai scump si mai slab calitativ.
La DAri am folosit Pampers pana a trebuit sa trecem la No 3 cand era copilul mai mult ud si murdar decat curat cu scutecul......asa ca ne-am dat pe Happy si nu regretam.

MA duc la orez si morcovi!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cu intarziere zic si eu

MADA

CODRIN

ANTONIA, ANDREI,VICTOR,ANNA ALICIA,CEZAR,VLAD,ANDREEEA MARIA

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

flo, si io ma simt toata lesinata daca mai intirzii cu masa. Mai nou am ameteli pe care le pun pe seama tensiunii joase. Acuma beau cafea fara cofeina din cauza de alaptat, dar cred c-o sa revin la cafeluta zilnica, ma gindesc s-o beau imediat dupa ce alaptez, ca sa-mi creasca si mie tensiunea.
sun, parca tu asa faceai cu cafeaua, nu?
mada, misto ca la voi sint deschise magazinele duminica, io sufar de nu mai pot ca la noi sint inchise, c-as trage o fuga de capul meu pe la vreun shopping, nu de alta dar simbata nu apuc.
caprioara, ti-ai luat si tu impreuna cu diana cutiute din alea de la annabel karmel pt congelat in cubulete? Ca ma gindesc sa-mi iau si eu, tot pindesc pe ebay sa vad daca gasesc.
Sint diferite fata de chestia aia pentru gheata? Ca daca nu atunci nu-mi mai bat capul.
truli-luli, mi-a placut mult cum ai vorbit de educatia copiilor, sint convinsa ca esti o mama foarte buna.

se vede ca doarme fie-mea de 2 ceasuri, incep chiar sa ma plictisesc.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Capri eu folosesc nr. 3.

Mada Vazut printesa imbaiata. Are ochii tai!

Anaxena imi dau seama ce fericire a fost pe capul tau, sunt si eu in momente din'astea de fericire mai mereu.
Noi trebuie sa le induram pe toate, sa rezistam cat mai mult la "uzura"...

La mai multe lunitza celor ce implinesc azi!

Irda sanatate multa pt. toti, mai ales Dari!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

i-am facut poze Mariei,ca de mult aveam in gand,si ea pur si simplu s-a kkt pe mine,de fapt pe lenjeria alba ce era pe post de decor

am pus cateva poze pe picasa,narcisa am incercat si eu sa te imit cu lucruri autohtone de altfel... sper ca nu te superi

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turtu alea a lu madama karmell is cu niste capacele dar eu iti recomand altfel ia tavi din alea de gheata flexibile de cauciuc si le acoperi cu cling film din ala si le bagi la congelator si gata. Si iesi mai ieftin. Si le poti eticheta lipesti pe cling film o eticheta cu data si etc sau bagi tavitza de gheata intr-o punga din aia pt congelator care se sigileaza si are loc pe ea sa pui data si continutul de la pachet. Plus ca din astea flexibile scoti mai usor cate un cub decat din alea de plastic. Si faci mai multe tavi una cu morcov, una cu mar, una cu para etc si apoi numai bine cand ai nevoie le combini. In cartea ei scrie care se pot congela si care nu. Si apoi cand mai creste si papa mai mult iei de la supermarketuri sunt seturi de 3-4 cutiutze de platis cu, capac mai marisoare dar tot micutze cat de o poertie si poti prepara diferite mancaruri le congelezi si apoi numai scoti cand e ora de masa. Plus cutiutzele astea de plastic is din alea si pt microunde si pt congelator si pt dishwasher safe to use.
Anaxena superrr pozele. E o scumpa Maria.
Flo multumim.
Irda cu placere, uff sper sa treaca repede pb.
Anna tinem pumnii sa nu afceti febra dupa vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetele!

Cuscra da ce lung e Alex ,felicitari si multa sanatate micutului crestin.

Am mai vazut poze cu Alexandra de Maitreyi,draguta foc cum sta ea la pozatcu fundita pe capusor,Victor de truli-luli decorat de surioara,Ioana de Annababy cu ciuful ei e dulce foc,Ana Irina de Gini ce ochisori albastii are,de te hipnotizeaza,Amira de Mada care e fata mare si face baitza in vana mare,si seamana cu mami,Anna Alicia de Sybille scumpa cu bujoeri in obrajoriSi Maria de Anaxena care e inconjurata de floricele.Foarte frumosi si dragalasi toti bebeii.Ii pup pe toti!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Moni, Flo il cheama Alex! Si Flo nu ai de ce sa-ti ceri iertare, se intampla sa citim si in graba!

Capri ti le trimit dar nu cred ca am vreme azi. Vezi ca le pun in mai multe mailuri pt ca sunt foarte mari!

Turtu da, asa fac! O alaptez si apoi stau la cafeluta cu lapte si putin zahar brun...iamiii.

Mai, cu pozele astea, ca vaz ca e zbatere mare. Eu, ca si Didi, folosesc picasa 2 si te intreaba acolo ce si cum si alegi tu sa aiba 1024, cred. Ca altfel, camera mea face poze uriase dar nu am de gand sa umblu la setarile ei, avem motivele noastre pt care o tinem asa (bine, ea oricum nu poate face poze prea mici si daca m-as stradui). Dar va puteti juca la setarile camerelor (la slr e dificil cum spuneam) si sa le puneti pe mai mic. Eu zic sa nu ne suparam, ca nu e cazul! Ideea e sa punem mereu poze noi si frumoase, sa vedem evolutia minunatilor pui! Ca nici nu m-ar reprezenta sa am poze cu Thea la o luna, cand ea acum e dubla si destul de schimbata!

Si am si eu o problema cu nimeni in special, cu natia noastra in general. Din cauza absurditatii noastre, a romanilor, eu detest ciorba. Acum si mama (altfel mi-nu-na-ta) intelege cat a gresit insistand on&on sa beau zeama aia. Yaaaacssss. Nu inteleg nici daca stau in cap de ce le dam asa ceva copiilor??? De ce numai romanii au o problema cu supica, mama ei de natie! Supa crema de legume ce-are??? Pica greu la fiere? Zau, iertati-ma pt momentul de nervi da' mi s-a reactivat piticul din copilarie cu zeama aia goala si lipsita de orice, pe care trebuia s-o beau. Ca diversificarea inseamna mancare solida la lingurita...nu ma vorbim....Pacat ca ramanem ancorati in niste mentalitati care nu ne aduc nimic constructiv! Dar, iarasi, e tipic...Ma scuzati, sunt doar foarte dezamagita...

Noi folosim pampers exclusiv pt a ajuta copiii aceia..stiti voi, cu vaccinul. Dar nu le mai suport mirosul, au un parfum care in combinatie cu pipi e crima in serie:). Trecem pe happy si noi, ca am mai folosit si ne-au placut!

Ma retrag in barlog sa marai! Seara buna!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ah vazut Alexandra simpatica purtand fundita cu mandrie, vazut Alex crestinut frumos tare, vazut Ioana cu motul in vant si fes de pitic, vazut Maria fluturas, floricica si ingeras! Superbi!

Multumesc contaminatoarei...stie ea care. Ma simt muult mai bine (dar si mai rau)...stie ea de ce:)

Ma'c sa fac peste cu legume la steamer, sa mancam sanatos, sa nu ne mai atarne celulitele:)

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput