Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

mamici, am o problema..eu si sotul meu am lucrat la aceeasi firma. Imediat dupa ce am nascut au aparut niste neintelegeri iar sotul meu si-a dat demisia...acum patronul doreste sa se razbune si nu vrea s-mi semneze actele pentru CIC. Ce pot face in aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Boo, e un scump Alex. Felicitari pentru botez

Eva, ce mai faceti?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

boo sunteti toti niste frumosi!!!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Boo foarte frumos ! Ce imi place poza asta E un scump !

LE: sunteti o familie tare frumoasa

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

mamici, am o problema..eu si sotul meu am lucrat la aceeasi firma. Imediat dupa ce am nascut au aparut niste neintelegeri iar sotul meu si-a dat demisia...acum patronul doreste sa se razbune si nu vrea s-mi semneze actele pentru CIC. Ce pot face in aceasta situatie?

Nu ma pricep prea bine, dar eu stiu ca nu e pe VREA sau NU VREA sa le semneze. Eu cred ca e obligat si nu se poate sa nu o faca. E dreptul tau.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Boo micul crestin si mandrii sai parinti. Sunteti o familie reusita!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Boo - sa-ti traiasca micul crestin. . Sa se faca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

In ceea ce priveste vaccinul, noi nu am facut nici o reactie adversa, nici febra, nici altecva. Ne-a recomandat sa nu ii facem baie in ziua respectiva, dar de iesit afara am iesit. De vigantol nu ne-a zis nimic. Noi am ales sa facem Infarix.

Circula tot felul de variante in privinta Vigantolului insa pentru mai multa siguranta noiu o sa folosim o sticluta doar 3 sapt de la deschidere. Se da gratuit doar o sticluta pe luna, dar costa prea putin ca sa fie un impediment.

Matei face kk in fiecare zi de 1-3 ori. E hranit la san cu completare la o masa sau 2 pe zi... depinde de cat de nemancat e... Completam cu NAN1 recomandat de dr.

De iesit afara noi iesim cate 2-3 ore pe zi chiar si acum cu vreamea mai rece si e ok. Il scot in hainutele de casa (body cu maneca lunga + pantalon peste care punem cosmonaut + caciulita). Ieri ma intreba o babuta in parc ca de ce nu ii pun o batista peste fata ca e cam rece aerul...

Apropo de iesit afara: ieri am iesit si pana sa ne intoarcem s-a stricat litul. Stam la et 8. Am lasat carutul la parter la o vecina si am urcat pe scari ca nu era chip sa urc cu carutul. El a dormit fara nici un stres tot drumul si acasa inca o ora. A recuperat tati carutul seara cand a venit de la serviciu.
Ieri a fost ziua lui: a facut 3 luni...baiat mare.
Astazi eram intinsa in pat langa el si povesteam si a intins mana spre fata mea. Nu doar o data...clar cu intentia de ma atinge...m-a si luat de nas dar asta e o alta poveste.

Eu in casa il tin dupa mine in ce camera stau eu in carut. Mi e pare mai comod...sta si drept n-are probleme. Acum am inceput sa il mai ridic la 45 de grade si e tare fericit ca poate supraveghea tot.

Eu am inceput sa lucrez de mai mult de o luna...intreba cineva...lipsesc de acasa cate 5-6 ore 2 zile pe sapt. In rest lucrez de acasa. E greu, mai ales cu alatatul ca ajung acasa cu sanii beton si cu bluza flesca...dar asta e. Cand sunt plecata sata mama sau soacra cu Matei.

Cine are Play-mat, unde il instalati?

Multa sanatate.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Buna dimineata!
Dupa prima noapte in care Gruia a dormit pana la 4:08 a.m., nu-mi venea sa cred ca nu s-a mai trezit la 1 - 2 a.m., am fost la ecografie ... pentru a detecta eventuale hemangioame interne.
Vestea buna este ca, atat cat a putut vedea doctorita, pentru ca piticul se zbatea foarte tare, nu par sa existe hemangioame interne, insa avem alte 2 chestii, nu grave, insa care ma nelinistesc : spina bifida oculta si o lama subtire de lichid la capusor, ambele cica fara semnificatie clinica, insa trebuiesc observate in timp. Va trebui sa facem un RMN si sa consultam un neurochirurg
Ma apuc de googalit ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Cum ti a depistat pb cu spina bifida si chestia cu lichidul???

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput