Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
Xor spune:
mamici, am o problema..eu si sotul meu am lucrat la aceeasi firma. Imediat dupa ce am nascut au aparut niste neintelegeri iar sotul meu si-a dat demisia...acum patronul doreste sa se razbune si nu vrea s-mi semneze actele pentru CIC. Ce pot face in aceasta situatie?
anca81 spune:
Boo, e un scump Alex. Felicitari pentru botez 
Eva, ce mai faceti?
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
andy_galro spune:
boo sunteti toti niste frumosi!!!
Andreea
de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
babytza spune:
Boo foarte frumos ! Ce imi place poza asta
E un scump !
LE: sunteti o familie tare frumoasa 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor mamici, am o problema..eu si sotul meu am lucrat la aceeasi firma. Imediat dupa ce am nascut au aparut niste neintelegeri iar sotul meu si-a dat demisia...acum patronul doreste sa se razbune si nu vrea s-mi semneze actele pentru CIC. Ce pot face in aceasta situatie? ![]() |
Nu ma pricep prea bine, dar eu stiu ca nu e pe VREA sau NU VREA sa le semneze. Eu cred ca e obligat si nu se poate sa nu o faca. E dreptul tau.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
bitza2008 spune:
Boo
micul crestin si mandrii sai parinti. Sunteti o familie reusita!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
denisa.g spune:
Boo - sa-ti traiasca micul crestin.
. Sa se faca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
AlexaM spune:
In ceea ce priveste vaccinul, noi nu am facut nici o reactie adversa, nici febra, nici altecva. Ne-a recomandat sa nu ii facem baie in ziua respectiva, dar de iesit afara am iesit. De vigantol nu ne-a zis nimic. Noi am ales sa facem Infarix.
Circula tot felul de variante in privinta Vigantolului insa pentru mai multa siguranta noiu o sa folosim o sticluta doar 3 sapt de la deschidere. Se da gratuit doar o sticluta pe luna, dar costa prea putin ca sa fie un impediment.
Matei face kk in fiecare zi de 1-3 ori. E hranit la san cu completare la o masa sau 2 pe zi... depinde de cat de nemancat e..
. Completam cu NAN1 recomandat de dr.
De iesit afara noi iesim cate 2-3 ore pe zi chiar si acum cu vreamea mai rece si e ok. Il scot in hainutele de casa (body cu maneca lunga + pantalon peste care punem cosmonaut + caciulita). Ieri ma intreba o babuta in parc ca de ce nu ii pun o batista peste fata ca e cam rece aerul...
Apropo de iesit afara: ieri am iesit si pana sa ne intoarcem s-a stricat litul. Stam la et 8. Am lasat carutul la parter la o vecina si am urcat pe scari ca nu era chip sa urc cu carutul. El a dormit fara nici un stres tot drumul si acasa inca o ora.
A recuperat tati carutul seara cand a venit de la serviciu.
Ieri a fost ziua lui: a facut 3 luni...baiat mare.
Astazi eram intinsa in pat langa el si povesteam si a intins mana spre fata mea. Nu doar o data...clar cu intentia de ma atinge...m-a si luat de nas dar asta e o alta poveste.![]()
Eu in casa il tin dupa mine in ce camera stau eu in carut. Mi e pare mai comod...sta si drept n-are probleme. Acum am inceput sa il mai ridic la 45 de grade si e tare fericit ca poate supraveghea tot.
Eu am inceput sa lucrez de mai mult de o luna...intreba cineva...lipsesc de acasa cate 5-6 ore 2 zile pe sapt. In rest lucrez de acasa. E greu, mai ales cu alatatul ca ajung acasa cu sanii beton si cu bluza flesca...dar asta e. Cand sunt plecata sata mama sau soacra cu Matei.
Cine are Play-mat, unde il instalati?
Multa sanatate.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Buna dimineata! Dupa prima noapte in care Gruia a dormit pana la 4:08 a.m., nu-mi venea sa cred ca nu s-a mai trezit la 1 - 2 a.m., am fost la ecografie ... pentru a detecta eventuale hemangioame interne. Vestea buna este ca, atat cat a putut vedea doctorita, pentru ca piticul se zbatea foarte tare, nu par sa existe hemangioame interne, insa avem alte 2 chestii, nu grave, insa care ma nelinistesc ![]() Ma apuc de googalit ... ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Cum ti a depistat pb cu spina bifida si chestia cu lichidul???
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina