Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anca, Nikolici, spina bifida oculta (ascunsa) nu se vede ecografic, ci in urma unei radiografii sau, si mai bine, prin RMN. Exista, insa, niste indicii externe pentru ea, in cazul nostru par mai mult pe spate, deasupra funduletului, si o mica adancitura in zona sacrala.
Ecografic a observat lama de lichid din capusor, care se asociaza cu spina bifida; de asemeni, hemangiomul de pe manuta poate veni in aceeasi asociere
Neajunsurile mai tarziu nu sunt motorii cica, pot aparea niste 'defecte' senzoriale. Sau dureri. Nu se trateaza.

Bafta la ecografie, fii optimista, ce a fost greu a trecut!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

mamici, am o problema..eu si sotul meu am lucrat la aceeasi firma. Imediat dupa ce am nascut au aparut niste neintelegeri iar sotul meu si-a dat demisia...acum patronul doreste sa se razbune si nu vrea s-mi semneze actele pentru CIC. Ce pot face in aceasta situatie?

Spune-i sa-ti dea in scris ca refuza sa semneze sau inregistreaza-l.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cine ma poate ajuta cu info despre cum imi pot face o programare pentru o vizita la domiciliu a dr. Culcer?
MULTUMESC!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput