Pepenasi de iulie-august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
turturica spune:
violeta, e buna ideea cu crema de zahar ars, mersi, caut acuma retete pe net.
Si Mara adoarme tot la tzitzi sau in brate, in nici un caz nu adoarme singura si-as vrea s-o invat cumva sa doarma si singurica, nu de alta dar in curind incepe cresa si acolo n-o s-o mai adoarma nimeni in brate 
alina, tu ai reinceput serviciul? Ce faci cu rayan dupa ce il incepi, cum e sistemul la voi in olanda?
Mami de Mara (19.08.2008)
Yael spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui the_andreea Yael, felicitari pt dintisor. Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008) |
Multumim mult Andreea!
Anka, tu ai mopul www.thanedirect.co.uk/products/housewares/h2omop/h2omop.php" target="_blank">ASTA? Am cumparat si eu ceva de genul, insa la juma' de pret -uite www.hometekinternational.co.uk/HT824_light_n_easy_deluxe_steam_multi_mop.htm" target="_blank">AICI acuma sa vedem cum o fi

Cu dormitul, a mea doarme de la 2 sapt. toata noaptea (doarme cu noi in camera), pana atunci o trezeam eu sa manance
. De cand a iesit din maternitate are program strict si anume fix
Da mey fetelor, cam asta e situatia la noi... la primul sa nu credeti ca a fost asa...
La al 2-lea mai bine... mult mai bine si iata ca la al 3-lea e perfect, zic eu. Doamne ajuta sa o tina asa! Aaaa... si ai mei nu vb. 5 limbi, doar 3Ma retrag, am scris probabil mai mult decat trebuia...

I, J
5v, N
3.6v & E
4kk--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Yael spune:
Violeta,
. E asa de important primul dintisor...
I, J
5v, N
3.6v & E
4kk
--------------------------------------------------
(Dutch saying)
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_1609 anka cum adica daca le mai trimit? pai io am platit deja si ei sa nu le trimita? ca-i impusc pe toti! _ Marina de ANA SOFIA 05.08.08POZE Copil crescut din suc de morcovi |
Pai habar n-am, dar cica nu ar fi exclus...
Ca tu le-ai platit, dar pentru ca asta e procedura, iar cand or ajunge sa faca pachetul, eu stiu ce reactie vor avea la adresa de Romania? Sau poate nu... Cand ai comandat?
Chiar sa ne tii la curent, ca daca nu iti vor livra, iti vor da banii inapoi sau un cec cu contravaloarea, cu care sa cumperi de pe site-ul romanesc... ceea ce nu e grozav ca in loc de 15 izmene o sa iei numai doua, ca astia au preturi "romanesti"...
Eu de-aia nu m-am mai riscat sa comand...
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yael
Multumim mult Andreea! Anka, tu ai mopul www.thanedirect.co.uk/products/housewares/h2omop/h2omop.php" target="_blank">ASTA? Am cumparat si eu ceva de genul, insa la juma' de pret -uite www.hometekinternational.co.uk/HT824_light_n_easy_deluxe_steam_multi_mop.htm" target="_blank">AICI acuma sa vedem cum o fi ![]() ![]() I, J 5v, N 3.6v & E 4kk-------------------------------------------------- "One who knows languages feels home everywhere." (Dutch saying) |
@#*&^*$%@& ca sa nu zic the F word
Adica vad ca americanschi platesc 80 de dolari cu tot cu transport ori eu am platit 148 IN CAP la cursul zilei!

Ce naiba, doar suntem in Romania
Da' aia e pretu, vrei, iei, nu vrei, privesti
Caprioara spune:
Didi,
La multi ani fericiti! 
La multe lunitze pentru: FLAVIUS CASIAN (the andreea), DENIS ALEXANDRU (Kla 78), LUCA (bubuleana), MIRUNA ( Ralu 79)
.
Fug ca plangeeee!
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Marina_1609 spune:
vai anka nu pot sa cred ca am toate sansele sa-mi fi tras o mare teapa. eu am comandat aseara si daca sunt bum-bum intarziat, nu te-am intrebat inainte sa apas ca fraiera pe butonul "trimite comanda". nici nu stiam ca exista siteul romanesc dar acum m-am uitat si am vazut ca au doua lulele acolo si de n-spe ori mai scumpe. asta e, ce sa fac acum....sper si eu intr-o minune. m-am abtinut de la multe chestii tocmai pt ca e prima data si sa fac asa de proba dar totusi 80 de euro nu sunt de colea!
in plus mi-am mai dat seama de un lucru, am scris adresa de unde sta uacum desi in acte nu am aceasta adresa pt ca aici stau de putin timp si nu le-am schimbat
Aia de la posta sigur n-o sa-mi dea coletul dar mi-a zis o prietena ca se rezolva daca o rog sa mi le trimita casa pri ncurier rapid
te tin la curent. cat timp sa astept? daca in 3 sapt nu am nici o veste inseamna ca asta mi-a fost?
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Yael spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ankalaura
@#*&^*$%@& ca sa nu zic the F word Adica vad ca americanschi platesc 80 de dolari cu tot cu transport ori eu am platit 148 IN CAP la cursul zilei! ![]() Ce naiba, doar suntem in Romania Da' aia e pretu, vrei, iei, nu vrei, privesti |
Ei, lasa ca si aici, la nordici e 125 euroi (99e fara shipping).
-www.tvins.com/fi/products/h2omop/h2omop.php" target="_blank">aiciI, J
5v, N
3.6v & E
4kk--------------------------------------------------
(Dutch saying)
Anilansa spune:
buna mamici... revenim si noi dupa un ween-end lipsa
A fost super fain... si Darius sa acomodat destul de bine ... am crezut ca de la aerul de munte va dormi mai mult, dar de unde a avut chef de gangureala.. aproape toata ziua...bineinteles a fost si bagat in seama,
noi am luat si patutul cu noi dar Darius a fost smecher
de la 11.30-5 in patut la el si de la 5-8 cu noi, sotul a dormit fff stresat cand dormea Darius cu noi... a fost prima data
oricum sa obisnuit, dar cum am ajuns acasa doarme numai in patutul lui de la 11.30pana la 7.30 nu il auzim deloc.
L-am scos si afara, la aer curat... ia priit, nu mi-a racit... miine mergem la control, ca sapt viitoare facem vaccinul
..
O intrebare: vrem ween-endul viitor sa mergem la salina....ce spuneti o fi bine pt Darius??????![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dana81 spune:
LA MULTI ANI DIDI, SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!!
IOANA zi-mi si mie cum e cu aparatul de aerosoli ca eu l-am cumparat dar nu l-am folosit inca, reteta de la dr. am dar spune-mi daca si al tau e cu masca si daca copilul sta cu masca aia pe fata si cat timp il tii asa...nu stiu ce sa intreb exact, mai biune povesteste-mi tu cum faci si cand il folosesti exact, pt muci, pt tuse, pt nas infundat?????
Azi mi-au venit si mie rushii
, parca is beata...si Clara m-a foit toata noaptea a mancat la 2 ore si a urlat, cred ca o dor urechile sau o fi vreun puseu de crestere....am apasato la urechiuse si a tipat...acum si-a mai revenit si doarme...