Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Mai fetelor, apropo de redoute, astia au site si in Elvetica, cu preturi evident mai mari decit pe site-ul frantuz si fara reducerile aferente. Am comandat si eu odata de pe site-ul frantuzesc, insa nu m-a lasat sa ii dau adresa de livrare in elvetia, asa ca am trimis pachetul in Ro, acasa la ai mei.
De-aia s-ar putea ca daca deocamdata va mai lasa sa comandati de pe site-ul frantuz cu livrare in Romania, sa mai mearga o vreme treaba. Zic si eu. Asa ca, marina, poate totusi primesti pachetul. Bafta
alina, cred ca n-are ce sa-i strice daca il duceti la salina. Felicitari pentru dormitul peste noapte.
anka, nu te oftica cu preturile din us, ca in general par mai mici decit in europa la aceleasi produse, eu cumpar cosmetice americane (gen clinique) si aici sint la preturi mult mai mari decit ce vad in america. O fi chestie de taxe.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Off, cand va aud cu bebeii care dorm toata noaptea, fara sa pape, fara sa se foiasca, fara sa se smiorcaie, singurei in camera lor mor de invidie la noi asa ceva e imposibil, dupa cum spuneam mai inainte, daca reusesc peste vreo 3 luni s-o mut in alta camera o sa zic mersi, dar tare ma tem ca nici atunci n-o sa potSi nici cu adormitul nu e chiar floare la ureche, adica se mai intampla si cate o minune de o asez in patut treaza si adoarme singurica, dar o data la luna poate...ca in res avem de leganat si alintat in brate, bine macar ca nu dureaza mult, cam 10 minute...dar oricum ...ma gandesc totusi ca se poate si mai rau, ma incurajez singura...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare!

La Multi ANi, DIDI! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!

Moaaama ce dezbateri aici.....ufff...greu ce sa zic....cu diversificarea, pusul la olita, dormitul....
Intotdeauna vor exista retete diferite de succes pentru fiecare bebel in parte.

Antonia a cazut din pat!
M-a dus sa-i duc scutecul la baie si cat m-am spalat pe maini am auzit un Buffff Oaaa!...
Acum sunt cu ochii pe ea....sper sa fie ok...a cazut pe covor, dar cam de sus...ca patul nostru e inalt.
Asta trebuie sa-mi fie invatatura de minte...pana acum nu s-a deplasat prin pat incat sa cada....

Noi inca suntem racite...deja m-am saturat!
Cu diversificarea nu facem mare branza....
- fructele nu-i plac...i-a cateva lingurite cu strambaturi si jelete...ii dau san in completare.
- ieri am inceput cu piure de morcov si un pic de mar...l-a papat si mai voia, dar fiind prima oara nu i-am dat mult
- cereale mananca, dar nu-i ajung de-o masa....

Ma duc ca urla

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si Ioana doarme de la o luna singurica, in patutul ei, in camera ei, iar eu dorm de atunci f bine. cand dormeam cu ea in camera, dar ea tot la ea in pat si eu in patul meu, nu ma odihneam bine, o auzeam mereu si asa am luat hotararea sa doarma singurica.
o monitorizez pe camera si o si aud, asa ca nu-mi fac griji ca ar pati ceva
de principiu se trezeste pe la 7-8 dim, dar daca se intampla in timpul noptii sa se mai trezesca si mai si papa, este ok si apoi adoarme la loc, tot la ea in patut
eu zic ca este ok ca bebele sa doarma singur la el, in patut...asta este parerea mea

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dana,Nu e normal sa tipe cand apesi pe urechiuse...

Anna, fiecare copil e unic si are obiceiurile lui...

Irda, offff!!!! Antonia..Insanatosire grabnica,,,

Alina, sa va fie d ebine weekend-ul la munte!!!

Asa, si fiindca tot suntem prinse in diverse dicutii si dat de sfaturi utile, am si eu nevoie de niste sfaturi..
In primul rand, Mihaita nu mai are loc in cadita , iar in cada mare am incercat aseraa prima oara sa ii fac baita , dar nu sunt foarte incantata...Un suport de cada cat de util imi poate fi si daca e sa cumpar unul ce tip imi recomadati????

Si in al doilea rand..., de care canite, farfurii, lingurite sa ii cumpar???

Aaaa..si inca ceva, am tot auzit ca in perioada de tranzitie de la biberon la canita e bine sa ii cumpar bibe cu manere...ce ma sfatuiti????

Gata...ma duc sa m-apuc de gatit...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

cristina, nici noi nu mai incapem in cadita si vrem sa ne mutasm in cada mare. ma gandeam sa ii cumpar
www.bebelusulideal.ro/produs.php?id=200" target="_blank">asta ca merge si pt acum si cand o fi mai mare sa stea in fundulet....

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim Cristina!

Suport de baie...erau unele tip scaunel, dar nu cred ca sunt pregatiti astia mici chiat pentru el......ca era asezat bebe in ...posterior in el.www.price.ro/preturi_primii_pasi_scaun_de_baie_26247.htm" target="_blank">Asa arata

Castroane...eu am mai grosute din melamina cred ca sunt....cu ventuza sau fara, luate de prin Hipermarcheturi.

Lingurite...am de silicon de la Primii pasi parca, sunt micute si moi, noua ne plac.

Asta cu bibe cu manere...nu stiu ce sa zic...Dari si-a tinut bibele singura si cand a fost vorba de canite n-a avut probleme sa le tine de maner. Presup[un ca e la alegerea ta.

Pe mine m-a capiat bebe cu ..non-programul ei de papa si somn!
Ea suza nu vrea, bibe cu ..orice in el nici atat(habar n-are sa suga din el).
Acuma...stand stramb si judecand drept, oare nu s-a intors impotriva mea alaptatul exclusiv si la cerere....of of of

Desi i-am pus laptele meu in bibe, i-am schimbat vreo 3 bibe si tetine nu vrea sa suga si pace!:(
Dca ii scurg in guritza pe sistemul.."pica para malaiatza" inghite, dar de supt...pace!

Astept sugestii.....ca eu nu mai stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

asa arata scaunul nostru de masa care l-am primit cadou la botez. daca va uitati atent, cu o lupa eventual, o sa zariti si copilul

_

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hai ca am revenit, am citit din urma si acum cand sa scriu ceva ...logic!! s-a trezit David

Irda te inteleg, si noi suntem raciti si nu mai pot...
Antonia, sper ca e bine!

Yael felicitari pentru primul dintisor!

La al meu I-au dat primii dintisori la 1 an si 2 luni.

Schimbarea formulei...pai eu la Cora am vazut nr. 2 si 3 din gama noua, insa 1 era din cea veche, asa ca am luat de la farmacie (cea 1-6 luni). Sunt hoti...adica exista toate etapele, mai putin prima!! Sa-si vanda stocul ramas...

Mada de irlanda eu nu dau cu rosii! Uite al meu are 2 ani si aproape 9 luni si face tot in pampers.
L-am pus la 1 an urla de-a dreptul, la 1 an si jum. la fel, de atunci tot incerc...pur si simplu zice ca nu face, sa-i pun pampersul pe el.

In chiloti, s-a uscat pipi pe el si tot nu s-a sinchisit

Mada ce mai faci? V-a trecut raceala? Cum a fost la ziua vecinei?

Revin ca nu ma mai lasa sefu'....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

cristina, nici noi nu mai incapem in cadita si vrem sa ne mutasm in cada mare. ma gandeam sa ii cumpar
www.bebelusulideal.ro/produs.php?id=200" target="_blank">asta ca merge si pt acum si cand o fi mai mare sa stea in fundulet....

_

POZE

noi avem cadita asa
http://www.materna.com.ro/produse.php?cod=808.1
si nici noi nu mai incapem in ea mai ales cand trebuie sa il clatim, deci cred ca trebuie sa ne gandim la o rezolvare... noi avem baia la partier... deci la noi trebuie sa luam alta cadita

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput