Pepenasi de iulie-august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Didi81 spune:
Multumesc, multumesc, multumesc! 
Ce de discutii aici! Cu dormitul in patut - noi am culcat-o pe Aida mereu numai in patutul ei noaptea, dar patutul ei este in camera cu noi, asta fiind oricum singura camera de care dispunem
. Si ne este foarte bine asa, ea doarme bine noaptea, la fel si noi. Mananca pe la 2 noaptea (cand ii da Cristi) si mai mananca pe la 6-7 dimineata (cand ii dau eu), dar fara sa se trezeasca de-a binelea.
Cu olita - habar n-am, nu m-am gandit inca si mi se pare prea devreme sa ma gandesc la asta acum
. Cand o sa fie ea pregatita o sa stiu ![]()
Alina, si eu m-am intors la serviciu deja.
Cred ca o sa cumpar un biberon cu manere, ca vad ca pe Aida o pasioneaza sa il tina ea in mana atunci cand mananca. Recent am poreclit-o Tarzanita, ca scoate niste chiote uneori! Ieri dupa ce a mancat la 6.30 nu a mai vrut sa adoarma si 2 ore a gangurit incontinuu cu niste jucarii in mana; si daca le scapa si nu mai ajungea la ele trebuia sa fii pe faza ca se enerva imediat 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Irda spune:
MArina....e o scumpa bebe...cum sta ea in noul ei scaunel de masa! Sa-l foloseasca cu placere!
E mai adecvat suportul ala de baie pe care l-ai vazut tu pentru bebei.
Pupicei
Anilansa spune:
in legatura cu somnul...Dariu a dormit tot timpul in patut singur... in schimb nu adoarme singur in patut, trebuie sa stea in brate la mine sau la tati si dupa aia in patut
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
moni_or spune:
Marina, ce m-ai distrat, hai ca am vazut-o si fara lupa...
Draga de ea, cum se uita ea cu ochisorii mari din scaunel.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
bubuleana spune:
Cu dormitul: noi suntem norocosi, l-am culcat in patutul lui, in camera lui din ziua in care l-am adus la spital si niciodata n-a dormit cu noi in pat sau cu noi in aceeasi camera. Iar de vreo 3 sapt nu se mai trezeste deloc noaptea, papa seara laptic pe la 8-9 inainte de baita dupa care doarme pana la 7-8 dim.
turturica spune:
cristina, noi nu luam nici un suport de baie, ca intentionam sa ne bagam in cada cu ea dupa ce mai creste un pic si o s-o sprijinim noi. Pe noi asa ne-a sfatuit pediatra, cica e bine pentru apropierea parinti-copil.
marina, mortala poza cu scaunul de masa, mereu am vrut sa-ti spun ce expresiva e micuta ta 
didi, si noi ii zicem Marei tarzan jr., hi, hi. Ca scoate niste chiote ascutite, mai ales cind se simte singura si napastuita ![]()
Ai reinceput serviciul cu program intreg, cum te descurci? 
Gata, mergem la plimbare pe afara
Mami de Mara (19.08.2008)
Didi81 spune:
Turtu, serviciul meu presupune un program foarte lejer, de genul pot sa ma duc la 12 si sa plec la 17, sau ceva de genul. Important e nu cat stau ci ce fac acolo; si daca e nevoie, sa mai intru si de acasa pe net.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
flo1980 spune:
Uitati ce am gasit....
Cura de slabire rapida
Daca saptamana viitoare mergi la o petrecere importanta si constati ca nu mai incapi in rochia ta preferata, aceatsa cura de slabire rapida este ideala.
Este usor de urmat, nu contine alimente greu de procurat, poti manca pana te saturi si dureaza doar 10 zile, in care vei pierde in jur de cinci kilograme.
Ideea din spatele dietei este simpla: elimini din alimentatie zaharul si amidonul, si fortezi organismul sa-si extraga energia din depozitele de grasime. Organismul nostrum este lenes. Foloseste cea mai la indemana sursa de energie: zaharul pe care il mancam. De aceea trebuie fortat sa-si procure energia din depozitele de grasime acumulate.
Iata care va fi meniul tau in cele zece zile de dieta:
Micul dejun
O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
Doua oua fierte sau prajite in putin ulei de masline.
Doua felii de sunca presata sau parizer slab, de pui.
Pranz
Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
O salata fara sos.
Cina
Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
Legume pe saturate, dar in afar de cartofi, porumb, mazare, fasole uscata, soia.
Inainte de culcare
Un pahar de lapte degresat sau suc de rosii.
Poti pregati carnea in diverse feluri, ii poti adauga diverse condimente, asa incat sa nu te plictisesti manacand acelasi fel de mancare zilnic. Graprefruitul este important sin u trebuie inlocuit cu alt fruct, caci el declanseza procesul de ardere a grasimilor. Poti folosi unt pentru a praji ouale sau pentru a face un sos pentru salate, dar nu ai voie sa consume maioneza, ketchup sau sosuri din comert. Sunt interzise si sucurile, chiar daca sunt "light". Nu se consuma fructe si nu se mananca intre mese. Exercitiile fizice usoare sau moderate pot fi de mare ajutor.
noi
un fulguletz
un pepenash
violeta29 spune:
Ne-am intors si noi de la primarie,s-au miscat neasteptat de repede,a durat un singur minutel.Banii cica intra pe card dupa 60 zile.Cu cei 85% nu stiau mare lucru dar au zis ca probabil o sa fie nevoie de o cerere si de o hartie de la munca in care sa specifice sal ariile pe ultimele12 luni.Eu oricum nu cred ca o sa depasesc prea mult cele 6 mil dar nah,si un 50 lei in plus conteaza ca mai iau un bax de pampersi![]()
Ma duc sa pun papica la foc si revin
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Marina_1609 spune:
eu vreau o reteta de slabit pana poimaine ca plecam la o petrecere la ct ![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi