Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Luca avea 38,5 acum o ora. I-am dat Panadol, i-a scazut la 38,3 ...sper sa fie in regula. Bebeii vostri au avut febra dupa vaccinul de 4 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

violeta, e buna ideea cu crema de zahar ars, mersi, caut acuma retete pe net.
Si Mara adoarme tot la tzitzi sau in brate, in nici un caz nu adoarme singura si-as vrea s-o invat cumva sa doarma si singurica, nu de alta dar in curind incepe cresa si acolo n-o s-o mai adoarma nimeni in brate
alina, tu ai reinceput serviciul? Ce faci cu rayan dupa ce il incepi, cum e sistemul la voi in olanda?

Mami de Mara (19.08.2008)

Daca nu te-ai apucat de treaba uite reteta dupa care fac eu

CREMA DE ZAHAR ARS

INGREDIENTE: 8 OUA
300GR ZAHAR
200GR ZAHARPTR CARAMEL
ZAHAR VANILAT
ESENTA ROM(OPTIONAL)
1 L LAPTE

Se bat ouale cu zaharul pina se topeste zaharul apoi se adauga laptele care a fost fiert si racit in prealabil.Se adauga zaharul vanilat si romul.Intr-o cratita cu peretii inalti se pun cei 200 gr zahar, se caramelizeaza si se tapeteaza peretii cratitei.Se toarna compozitia se pune deasupra unui vas cu apa fiarta si se da la cuptor.Se coace la bain-marie.E gata cand se desprinde de peretii cratitei.SE lasa sa se raceasca apoi se rastoarna pe un platou mai inaltut ca sa nu curga zeama.EU ca sa fiu sigura de rezultat ii pun si gelatina si se taie super bine

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumesc mult de raspunsuri...

Marina, abia am zarit-o pe Sofia in scaunul de masa...e o scumpa!!! Sa-l stapaneasca sanatoasa...

Alina, dar cadita pe care o ai tu , cei de pe site spun ca este pana la un anisor...si zici ca Darius nu mai incape ????!!!

Turtu, hmmm...si eu ma gandisem sa fac baie cu bebe, dar au aparut tot felul de intrebari...pana ies eu din cada si ma sterg ce fac cu bebe, caci nu pot sa ies uda din cada si sa las dara de apa dupa mine....Ar fi o idee sa fim prezenti si eu si tati, dar acest lucru nu e posibil zilnic, tati are zile cand vine tarziu de la serviciu...

Mai, va tot aud vorbind de tot felul de cure de slabire si diete ...vreau sa va spun ca eu am niste pofte ciudate : as manca toata ziua numai si numai dulciuri...NU stiu ce e cu mine, nici in sarcina nu a fost asa rau!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Hello si de la noi!!
Noi suntem bine...crestem...dormim mai mult...acum mai pot sa fc si eu cate ceva prin casa..

Am vazut pozici cu pepenei..super dulci...

Leaganul care se pune la tocul usii si lingurita "umpluta" leam vazut la miniblu in mallul de la trafic greu...liberty

pipici

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Bubule.....Antonia a avut febra in jur de 39 C dupa ambele vaccinuri (2 si 4 luni) timp de 48 de ore dupa vaccin.
Scadea cu Nurofen sirop si Eferalgan alternate la 6 ore....dupa 2 zile n-a mai avut nimic.

Pupicim baiatul cuminte sa-i treaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu noi de la 2 luni facem baie cu Maya si adora. Bine deocamdata alternam cada mare cu caditza ca in cada mare dureaza muuult :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Cristina.....si eu sunt fix in aceeasi oala....as balota dulciuri la greu!:(

De asta m-am si autosesizat...ca incepusem sa o iau inapoi spre greutatea cu care am iesit din maternitate...ori nu se poate asa ceva!
M-am "inscris" la fetele cu "stil de viata sanatos" si bag acolo meniul zilnic....plus timpul de sport pe zi...si se vad rezultatele.......adica de 46 cat aveam acum vreo 10 zile acum am 44.700 gr...e de bine, dar e taaaare greu!
Am vazut in dieta Nicoletei Luciu ca folosea pana la 2 batoane de Fibro-bar pe zi si erau ok cu alaptarea...cica taie pofta de dulciuri...eu rotai la unul de-ala vreo 3 zile ca nu ma omor dupa gustul lui , dar macar iti da impresia de cioco!

Serenity....pupicim baiatul care o lasa pe mami sa faca treaba:D...creste el si iar nu mai ai timp de nimic(rea mai sunt sa te demoralizez asa..ufff....cred ca mi se trage de la lipsa de dulciuri)!
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

cristina_26 Alina, dar cadita pe care o ai tu , cei de pe site spun ca este pana la un anisor...si zici ca Darius nu mai incape ????!!!

nu stiu ce spun ei, dar Darius nu mai sta bine deloc in ea ... il tine sotul mai ridicat un pic ca ii stiveste ... outele ...la picioare sta bine dar intre ... nu prea ... ma gandesc ca ...chestia aia dintre picioruse e prea mare si de asta... asa ca noi stam pe ganduri sa luam o cadita normala cum erau inainte.

cand citesc iar despre vaccin ... imi vine sa o iau la fugasi noi trebuie sa il facem sapt viitoare pe la sfarsit .... la 2 luni nu mi-a facut febra sper sa nu imi faca nici acum in schimb nu avea pofta de papa si avea un somn profund.... vom vedea ce o sa fie, dar mai intai am miine un hop.. mergem la pediatru sa intrebam daca ne da voie la Salina

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Cristina stiu ca nu e bine sa tipe dar asa pateste candnu am grija la baie de urechi, i-am administrat niste picaturi date de dr. de fam....a capatat o sensibilitate, ufff!!!
Si eu bag batoane de alea in mine la greu si chiar functioneaza, ma satur si slabesc...asta pana la urmatoarea ispita culinara...eu tin acum dieta disociata..3z carne, 3 lactate, 3 fructe si legume si eai la greu antiadipos...sper sa mai functioneze cum functiona odata...
Ma duc sa ma culc putin cat sta mama cu Bebelinda!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Marina ce tare e poza cu scaunul de masa si cu bebe! Super! In legatura cu suportul ala de cada, zice ca e pt un bebe de maxim 8 kg si 70 cm, pai ioana are acum 7kg si 64 cm, deci nu cred ca ar putea sa-l foloseasca prea mult timp...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput