Pepenasi de iulie-august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
Mitzi76 spune:
Sa incep si eu cu comentarii:
1. Pupici pentru cine se aniverseaza
2. Mi-e foarte greu sa tin pasul cu voi. Mi-a iesit copilul mijlociu din spital, sunt singura cu toti trei saptamana asta si bebe e cam agitat.
3. Si bebele meu la trei luni si o saptamana face intoarcerea aia pe spate cu capul de e gata sa si-l rupa. rareori reuseste sa se intoarca pe o parte.
4. Eu am cadita de baie de la Ikea si nu prea mai incape, dar cand o fi sa stea in fundulet e numai buna. Nu imi vine sa-l duc in baie de la varsta asta, ca e frigutz.
5. Ceilalti doi copii ai mei s-au dezvatat de pampers pe la doi ani si ceva. La primul am cam insistat eu, dar am descoperit ca ii era teama pe wc (ca la olita n-a vrut in ruptul capului), asa ca am pus colacelul pe o galeata din aia de spalat pe jos. copilul statea comod si putea chiar sa se joace, nu mai era stresat. Al doilea mi-a spus categoric:"Mama vreau chilotzi!", ca-l vazuse pe frate-su. Noaptea nu le-am pus deloc, desi au existat si accidente si s-au invatat mai repede fara.
6. Ai mei au dormit toti in camera mea, dar in patutul lor. Acum ceilalti mari dorm impreuna dupa un intreg ritual cu spalat, imbracat, povesti, rugaciune, apa, pupici si somn usor. Ca atare, tati leagana pe picioare pe bebe, ca alta metoda nu a gasit si astfel m-a captusit pe mine, ca ziua numai asa vrea sa adoarma.
7. Diversificarea am inceput-o cam devreme la primul, am fost cam handi. La al doilea a fost mai bine si m-am mai perfectionat. La asta astept sa faca 4 luni si o sa ii bag mai intai cereale seara la biberon, ii fac program de papa si somn sa ma pot descurca si cu ceilalti si dimineata la a doua masa suc de fructe si morcov, apoi din toate cate mai trebuie, treptat.
8. Am si eu o problema, bebe are mucus in scaun, am citit ca poate fi si pe stres 9si el saracul cu doi frati care tzipa si fac zgomot...). Pana acuma i-am dat humana 1 si l-am bagat pe Nan fara lactoza ca asta am gasit (cand mi-a facut crizele de colici cu kk moale si refuzat biberon) si il combin cu Humana de diaree cu banane ca mi-a luat pana la urma tati cand a gasit. face kk destul de legat, verde, dar azi am vazut mucus. Eu nu cred sa aiba intoleranta la lactoza, ca ar fi varsat. zic eu c-o fi pe stres. medicul mi-a zis sa-i dau Sab Simplex si Bonnisan. Sper sa se lege scaunul si sa nu mai fie asa agitat, mai ales seara, ca nu stiu cat timp pot sa-l tin pe Humana aia cu banane.
9. De ieri i-am dat apa dorna nefiarta. Sper sa nu am probleme.
10. La sase luni, dupa vaccin, cel de-al doilea mi-a facut o saptamana febra 40 de stateam numai cu impachetari si antitermice la patru ore, dar a coincis cu doi dinti care ii dadusera jos.
11. Azi am fost sa iau banii de trusou de la sect 4 ca acolo figurez cu buletinul, desi stau in 3. Mi s-a zis ca chiar daca vreau indemnizatie de la 1 ianuarie, daca nu sunt normele gata trebuie sa mai astept si abia dupa aia sa depun dosarul. Dar cica dau banii din urma de la 1 daca se intampla asta. nasol va fi ca banii vor veni probabil peste inca trei luni si nu stiu daca facem fatza. Ma gandesc serios sa optez pentru salar de la serviciu (am in contract), dar e mai mic de media cu 85%.
Va pup si va urez o seara buna! Sper sa mai pot intra macar sa citesc.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY
Caprioara spune:
Fetele, si io simt nevoia de dulce
. Voi insa va plangeti de kg in plus, eu ma plang de kg in minus. Ieri cantarul meu arata 50 kg, la cei 1.69 cm ai mei. Nu-i a buna
. Vad ca ma tot duc in jos... Greutatea asta am avut-o prin facultate parca. La 16 ani, in liceu, aveam 45
. Inainte de sarcina insa aveam cam 55-56.
Dia, a mea face faza cu arcuitul pe care o descrii tu de ceva vreme. Numa ca mie nu mi s-a parut nika iesit din comun si nu am raportat-o aici
. Silly me
!
Azi noapte, tot noapte agitata fiind, s-a intors si fata mea pentru prima oara singura de pe spate pe burta
. Cand m-am ridicat sa vad ce face de se maraie, am gasit-o asa
. Bag seama ca invers nu a mai reusit.
Cu olitza, recunosc ca pe Matei l-am pus mai devreme de 1 an, dar numa pentru kk, si pentru asta era pregatit. Io il invatzasem inainte sa faca kk cand ii schimbam pampersul. Adica il desfaceam si ne scremeam impreuna, si el facea si il laudam. Deci stia ce face, iar olitza i-am luat una de avea ca un iepuras cu manere in fatza si ii placea. Stateam un pic pe ea si daca facea bine, daca nu il luam. Dar repet, stia care e rostul ei si era laudat cand facea si el era asa fericit
!
Alina, acu de cand am nascut nu lucrez, si intentionez de data asta sa stau 2 ani acasa. Dar cu Matei am stat 8 luni, ca atat s-a putut atunci, ca sa nu-mi pierd jobul. Si a trebuit si sa-l diversific mai devreme. La 8 luni mai manca san doar dimineata inainte sa plec la munca si seara cand veneam, plus eventual o masa de noapte daca cerea. In rest, piure de fructe, de leume, ou, carnitza, iaurt de casa, branzica de casa, cereale. Matei a ramas apoi cu sotzu si soacra pana la 2 ani, apoi inca 9 luni cu soacra si apoi de la 2 ani si 9 luni a mers la gradi cu program lung.
Revin.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irda Multumim Cristina! Suport de baie...erau unele tip scaunel, dar nu cred ca sunt pregatiti astia mici chiat pentru el......ca era asezat bebe in ...posterior in el.www.price.ro/preturi_primii_pasi_scaun_de_baie_26247.htm" target="_blank">Asa arata Castroane...eu am mai grosute din melamina cred ca sunt....cu ventuza sau fara, luate de prin Hipermarcheturi. Lingurite...am de silicon de la Primii pasi parca, sunt micute si moi, noua ne plac. Asta cu bibe cu manere...nu stiu ce sa zic...Dari si-a tinut bibele singura si cand a fost vorba de canite n-a avut probleme sa le tine de maner. Presup[un ca e la alegerea ta. Pe mine m-a capiat bebe cu ..non-programul ei de papa si somn! Ea suza nu vrea, bibe cu ..orice in el nici atat(habar n-are sa suga din el). Acuma...stand stramb si judecand drept, oare nu s-a intors impotriva mea alaptatul exclusiv si la cerere....of of of Desi i-am pus laptele meu in bibe, i-am schimbat vreo 3 bibe si tetine nu vrea sa suga si pace!:( Dca ii scurg in guritza pe sistemul.."pica para malaiatza" inghite, dar de supt...pace! Astept sugestii.....ca eu nu mai stiu ce sa fac! Irda cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008Poze Daria si Antonia ![]() Nasterea Antoniei |
IRDA ,in aceasi situatie suntem si noi.Mie una mi-e groaza cand ma gandesc ca vin examenele si nu stiu ce-o sa ma fac ca ea papa cam la doua ore
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Tecky spune:
LA MULTI ANI Didi!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de micuta ta si de sotul tau!
pica ce lingurita super.Ai mare dreptate cu neatentia multor soferi.
Serenity o sa ma duc si eu diseara in Liberty Mall si am sa ma uit dupa lingurita.Mersi de informatie.
Marina ce-mi place scaunelul!
Flo interesanta reteta de slabit.Oricat m-as chinui sa tin regimuri peste regimuri se pare ca organismul s-a oprit la 66 kg.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Mitzi76 spune:
Pai e transparent de culoarea lui kk, adica verzui. Ai mei aia mari au avut si ei, dar speram macar asta sa fie altfel, ca e mai greu la diversificare...
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY
anaxena spune:
ce bine ca va citesc
dc ma apuc de scris deprim tot forumul cu starea mea de spirit
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
Tecky spune:
Caprioara felicitari pt prima intoarcere a Ilincai!
Legat de somnul cu copilul in pat:eu timp de o luna si jumatate cat am alaptat-o pe Raluca am dormit numai cu ea in pat din comoditate,ma trezea si de 3-4 ori pe noapte.Dupa ce i-am dat lapte praf dormea cu mine si cu sotul in camera doar ca in patutul ei.Noaptea cand se trezea sa pape nu mai adormea cate o ora,avea chef de joaca.Am hotarat sa o mutam in camera ei si de atunci ma declar fericita.De o luna si jumatate de cand am mutat-o pot spune ca am ainceput sa dorm si eu ca un om normal.Se trezeste o data pe noapte si incepe sa dea cu picioarele in pat de nervi ca ii este foame dar si somn.Mentionez ca nu plange si nu deschide ochii.Ii fac lapte praf,aprind lumina pe hol si ii dau sa manance.Dupa ce termina de mancat ii pun suzeta in gurita si ma duc sa ma culc in camera mea.Toate acestea dureaza 15 minute in fiecare noapte.Nu as mai repeta greseala sa dorm cu ea in aceeasi camera.
Gini75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitzi76 Pai e transparent de culoarea lui kk, adica verzui. Ai mei aia mari au avut si ei, dar speram macar asta sa fie altfel, ca e mai greu la diversificare... Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY |
Si Irina mea are, dar e aproape negru
. Toate analizele de laborator au iesit bine. Doctorita zice ca e posibil de la fier. i-am scos fierul de 3 zile, sa vad daca continua.
Tecky spune:
Anaxena dar ce s-a intamplat?De ce esti trista?Ce face Maria?

Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008