Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina Maria

Oricum pe de alta parte respectul meu ca va facti timp sa va ocupati de copii asa , am si eu o intrebare si nu e cu rautate , cate dintre voi lucreaza ?

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Hop si eu din nou Alina, eu ma bucur ca ai avut ieri o zi proasta, ca uite asa mai facem si noi o discutie mai ... discutie...
Singurul avantaj in tara asta este ca poti petrece 2 ani cu copiii acasa, desi daca ma gandesc bine, era culmea sa fie altfel legislatia, ca nu mai facea nimeni copii...
Asta ca si parcarile, nu exista parcari, dar iti da amenda ca lasi masina aiurea...
Pai si cu copiii... daca crese nu sunt, ce sa faci?

Cand era Eliza mica am lucrat de cand avea ea 6 saptamani, si a fost un cosmar... plecam la 8 si ma mai intorceam la 8 seara, fara sa am pauza de pranz...
Acum, din fericire, pot sa stau acasa, si tot din fericire, au votat legea asta pe care o tagarane din 2005....
Acuma, si cu lege si fara lege, eu tot as fi stat acasa, desi am fi trait la limita, si cand zic limita, apai LIMITA, adica facturi, mancare, pampersi si lapte si atata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ioana multumesc de raspuns! Imi spui si mie ce inseamna ACC?
te ajut eu cu linkul doar ca acum nu pot ca scriu cu mana stanga, in dreapta il am pe Matei...
revin.

deschizi pagina cu poza si selectezi linkul dupa care dai paste.Apo in pagina unde scriem mesajele o deschizi si ai sus niste butoane printre care si cel cu pliculet, al 4-lea de la coada. Dai clik pe el se deschide o fereastra mica unde scri numele fetitei apoi dai ok si dupa ce se mai deschide inca o fereastra acolo copiezi linkul.
Apoi copiezi toata treaba asta in profilul tau la semnatura.Tot acolo poti colora, boldui, pune emoticoane etc....
Daca nu ai inteles mai revin ca nu mai sta matei....

Ana - mami de Stefan si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

kamelya, moni, flo: multumim mult pt urari!

La multi ani pentru: Miruna, Flavius si Denisa

Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, astazi am implinit 4 lunite! Ieri am fost la dr, am facut vaccinul si s-a comportat exemplar. E un mic curajos! Azi dim a facut ceva febra 38,1 dar i-a trecut si acum se joaca de zor si tipa la jucariile agatate la bouncer.
A, si are 7,450 kg si 67 cm. Dr ne-a recomandat sa incepem diversificarea peste vreo sapt si sa incepem cu mar ras, el oricum bea suculete de mar, morcov si para de la 2 luni jumate. Dupa care sa-i adaugam branzica facuta in casa, dupa care sa adaugam inca o masa cu piure de legume si incet incet carnita.

se trece la nr.2 la lapte praf: atunci cand se incepe diversificarea.

Alina: nu stiu cate fete lucreaza, eu am inceput sa mai lucrez dar pe proiect deci nu ceva full time.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Yael,felicitari pt dintisor.Noi cred ca o sa fim codasi la dintisori,am citit undeva ca se mosteneste genetic,iar la Theo primul dinte i-a aparut la un an si o luna .Si casian molfaie biscuiti si ii plac la nebunie.Cu pufuleti n-am incercat inca.
Madalina,nu da nimeni cu rosii si nu esti mama denaturata .Doar ca fiecare are pareri diferite si e f normal.In fond,fiecare isi creste copilul dupa cum crede de cuvinta,dupa cat de bine il cunoaste.Stai sa vezi acush, cand se va ajunge la premergatoare
Ile,chiar nu ai de gand sa dai vreun semn?

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Hmm cu dormitul iara un subiect greut , dar de data asta vb. doar de mine personal si nevoile mele , sunt iarasi o mama denaturata imi las copilul in camera lui in patul lui de la 2 saptamani cu operatie cu tot ma duc sa-l iau ii dau sa pape si il pun la el in patut unde adoarme .
Asa am facut cu amandoi , in camera lor personala in patutul lor , nu am avut niciodata probleme , Mandy a adormit de la 2 luni toata noaptea si Rayan la fel doar acum ca e bolnavior mi se mai scoala , sper sa ii treaca .
De ce am facut asa , fiindca eu si sotul avem nevoie unul de altul si nu m-as simti bine cu copilul in pat , asa cum si sani mei cat timp au avut lapte nu erau atinsi de sot din punct de vedere sexual , era mancarea lui bb. si atat .
Pe langa asta eu dorm beton si mie frica sa nu dau peste bb.

Pana la urma urmei toate suntem mamici si ne iubim copii pana la infinit si face cum ne este noua si lor mai bine , fiecare e altfel , de multe ori am putut aplica ce am auzit pe la voi alteori nu . Va multumesc ca existati si chiar va rog sa spuneti voi cum faci la urma urmei e interesant chiar daca noi nu facem la fel , multi la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

The_Andreea nu-l chinui, eu tocmai asta spuneam ca nu cred ca il voi pune mai devreme de un an, sa inteleaga si el ce e aia o olita. Si ma bucur ca am citit ce a zis Mada de Irlanda, ca vezica e gata de olita la 18 luni, ca inseamna ca n-o sa ma stresez prea tare nici daca la 1 an nu vrea sub niciun chip. Si eu ma gandeam ca s-ar putea sa fie o legatura intre fortatul (repet fortatul, nu exceptiile unde bebe nu are nimic impotriva sa stea pe olita de la o varsta mica) statului pe olita si incontinenta urinara la copiii mai mari, dar n-am vrut sa zic nimic, ca n-am citit niciun studiu in privinta asta. De asta ma bucur ca existati si pot sa va citesc, ca am ce invata de la mamici experimentate, care au si citit mai multe si au si trecut prin mai multe.

Ariadna, mama denaturata, putem sa aruncam cu in loc de rosii?

Spuneam eu ca ma bucur ca va citesc, da pe de alta parte ma simt ca ultimul om cand va aud cu atatea retete... Trebuie sa-mi pun la punct aptitudinile de gatit, ca daca pentru noi nu ma stresam prea tare, sotul nu e mofturos si ma ajuta si el, pentru Luca trebuie sa fiu mai inventiva la gatit.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

anka cum adica daca le mai trimit? pai io am platit deja si ei sa nu le trimita? ca-i impusc pe toti!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!

Boti incearca sa nu-i mai dai san ori de cate ori se trezeste noaptea, ca ma gandesc ca de fapt nu-i este foame asa de des ci doar vrea putina companie , poate o pacalesti cu suzi...

Cu dormitul cu bebe, eu am patit de cateva ori dar mai prin vara, noaptea cand se trezea si nu vroia sa adoarma la loc o luam langa mine si o mai leganam si macar stateam si eu intinsa...dar nu am vrut sa repet prea des ca sa se invete sa doarma in patutul ei, si am reusit pana la urma...ca oricum intentionez sa o mai tin in dormitor inca vreo 3 luni maxim si apoi sa o mut in sufragerie si sa-l aduc pe tati inapoi in patul conjugal, ca el doarme pe canapea ca sa poata sa se odihneasca si sa nu se trezeasca de n ori pe noapte...

Am fost foarte harnicuta de dimineata pana cum, am avut de si inca nu am terminat ca abia am bagat a doua tura la masina... am reusit intre timp sa-i dau Ioanei piureul de fructe si suculetul si am mai reusit sa-i fac i supita pt pranz...o gramada de treaba, am fost asa de eficienta ca a dormit pisoiul, ca altfel nu-mi iesea schema...
Gatul nu prea ma mai doare, a dat rezultat mierea cu lamaie, mai bag si azi ca sa treasca de tot, dar raceala nu e gata, ca stranut, curge nasul, etc...

Am uitat sa va povestesc ca Ioana a inceput sa faca ploita, culmea este ca ii olace sa faca cu mancarea, ca mai inainte ma chinuiam eu cu piureul de fructe si ea stropea in toate directiile

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

hmmmmm...ce dicutii interesante aici...

Deci, cu pusul la olita, cred ca o sa astept pana o sa vrea bebe, oricum oare un copil cu personalitate puternica si face numai ce vrea el, inca de pe acum...

CU dormitul, doar primele 2 saptamani a dormit cu noi in camera...tati era zombi caci se trezea la fiecare zgomot minor pe care il facea Mihaita; eu in schimb, ca si AlinaM , dorm profund, deci nu il auzeam deloc pe bebe!!...Dupa cele 2 saptamani l-am mutat la el in camera si se pare ca ii prinde tare bine...Nu cred ca am avut pana acum vreo nopate pierduta din auza de bebe, adica nu cred, ci sigur!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si fiindca fata mea a adormit amanam primaria ptr mai tarziu si mai bantuim pe-aici putin
ALINA, sub nici o forma nu poti fi o mama denaturata,doar ca pur si simplu fiecare mama face cum crede ca e mai bine ptr puiul ei si ptr ea ,acuma na,de-aia suntem pe un forum ptr mamici ca sa ne dam cu parerea
ARIADNA,valabil si ptr tine.Chiar daca as vrea sa familiarizez copilul cu olita de la 1 an, un an jumate etc,asta nu inseamna ca gata o sa renunt la pampersPur si simplu nu-i poti cere unui copil atat de mic sa-si controleze instinctele ca un adult
TURTURICA, hm desert home made zici?Ce spui de crema de zahar ars?Se face super usor si repede
MONI OR, cu siguranta daca o sa fortezi copilul sa stea pe olita, nu rezolvi nimic,o sa ajunga sa priveasca olita ca pe o pedeapsa si o sa obtii exact contrariul
MARINA wow,adoarme singurica?Off ce n-as da sa faca si fata mea asa,dar nu ea se incapataneaza sa adoarma la tzitzi,leganata sau in brate sugandu-si manuta.Eu am tot incercat dar n-am reusit,mai perseverez.
YAEL.felicitari ptr dintisor
ATB,bafta la vaccin

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput