Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

didi, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita
La cit mai multe lunisoare pepenasilor sarabatoriti azi
bujo, si chiar se pune scortisoara? in uichend incerc si eu.
boti, am citit si eu pe wikipedia de abecedarian project, foarte interesante concluziile.
Apropo de dormit noaptea, io am ajuns la concluzia ca noi sintem de vina daca ea se trezeste noaptea, facem tot felul de zgomote cind ne foim in pat si de-aia nu cred ca se odihneste nici ea ca lumea. Desi Mara doarme in patutul ei care e insa lipit de al nostru.
Inca n-am inima sa mut patutul in camera ei, desi probabil ea ar dormi mai bine.
dia, si Mara isi intoarce capul pe spate rau de tot, la inceput credeam ca vrea sa vada ceva in partea aia, o intorceam si iar isi rasucea capul pe partea ailalta, asa ca o las sa se contorsioneze cit vrea.
legat de dezvoltarea copiilor: io sincer mi-am propus sa nu compar copilul cu al nimanui, e copilul meu mult dorit si asteptat, asa ca altii poa' sa mestece fripturi la virsta asta, sa vorbeasca 5 limbi straine si sa stea in cap ca pe mine nu ma intereseaza si nici n-o sa-mi fortez copilul in vreun fel cu ceva.
Incerc sa-i ofer cit mai multe posibilitati de dezvoltare si recunosc ca aici posibilitatile sint foarte bune daca ai dispozitia/banii/timpul sa te ocupi.
Imi dau seama ca in Ro lucrurile stau altfel si va admir, fetelor, anka, capri, ana etc., ca depuneti atita efort ca sa va ocupati de copiii vostri.

No, si-n alta ordine de idei, deseara sintem invitati la cina la un coleg si-as duce si eu un desert home-made. Ceva retepte usoare stiti? Io lapte praf n-am in casa, asa ca reteta cu mere nu poci s-o folosesc.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Am revenit. I-am dat supa de legume. A mancat ea ceva, da nu mult, cam 10 ml. Nu am mai insistat, ca a inceput sa se agite. Si tot la san am ajuns...

Cine are timp sa-mi explice si mie cum sa-mi apara o fotografie daca fac clic pe numele fetitei?

Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

Anka poate imi poti spune unde merge Eliza la inot, bine oricum din ce stiu eu voi stati prin Tei, noi in Berceni, dar ma gandeam la un bazin mai aproape pt Alex, sunt in cautare.

Fetele care urmeaza schema obligatorie (gratuita) ati auzit ca s-ar schimba? Ca mie asa mi-a spus dr azi, a ramas sa mai sun eu lunea viitoare sa-mi spuna exact.

Eliza merge la Majestic, in centru, este in spate la Universitate, pe Calea Victoriei. Merge sambata, de la 9 jumate. Prin zona nu am gasit decat un club privat (de fapt in Floreasca) care are piscina si cursuri doar vara. In rest fitness si alte aiureli.
La Floreasca nu o duc - arata jalnic, miroase a clor...
Aici este foarte curat, foarte civilizat, ieftin (100 de lei 5 sedinte saptamanale), ai la dispozitie vestiare, dusuri, prosop, halat, tanti intructorita e super...

Cu vaccinul, eu am intrebat-o pe dr si a zis ca nu se schimba nimic, ci e vorba doar de o ALTA schema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza!
La multi ani,DIDI!!
Denis,Luca si Miruna

si pt Casi,desigur

Multumim pt urari Kamelya,Moni,Flo.
Moni,nu-l chinui cu pusul pe olita la 6-7 luni,iti spun din experienta,pt ca nu-l pui acolo si il uiti.Casian e ceas (asa a fost de la inceput) face kk cum il asez in bouncer(deocamdata n-avem scaun de masa) pt masa de la ora 10.Nu apuc sa-i dau 2 lingurite si incepe sa faca.As putea sa-l pun pe oala deja dar mai astept sa stea bine in fundulet.Oricum cu asta se incepe la olita,pt pishu se mai asteapta pana spre 2 ani,pt abia at pot ei sa-si controleze sfincterul.Oricum fiecare copil e preg mai devreme sau mai tarziu.

mamicile si pepenasii

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

revin ca sa zic ceva legat de diversificare. Sora-mea are 2 baieti si-a inceput cu ambii diversificarea la aceeasi virsta. Unul a mincat extrem de bine, celalalt extrem de prost de unde am concluzionat ca nu prea are legatura cit de mincacios e cu virsta la care se incepe diversificarea.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si sa-mi dau si eu cu parerea privind tema zilei, dormitul in pat:eu am considerat ca e mai comod ptr amandoua o aud imediat cand i se face foame si incepe sa se foiasca, nu trebuie sa ma mai dau jos si uite asa nu ne fuge somnul la nici una dintre noi.Si e asa dulce cand se trezeste noaptea si-mi zambeste cand ma vede langa ea. Cand dormea in patut se trezea tot timpul plangand, ma dadeam jos o luam in pat ii dadeam papa si trebuia sa astept sa adoarma din nou ca sa o pun la loc si se ducea naibii si somnul meu.
Cu olita acuma sa nu dati cu pietre da si eu as vrea sa o invat de mai devreme.Bine daca nu o sa vrea nu o sa fortez, dar o sa perseverez cu incercatul.
In cea ce priveste comparatul cu alti copii asta nu as face-o, fiecare are ritmul lui de crestere
Pampersul, daca are caca il schimb uneori si noaptea, dar nu mereu
Gata ca plecam la primarie sa depunem dosarul ptr indemnizatie.O zi buna tuturor

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

Anka, in cat timp ajunge la tine o comanda de la LAREDOUTE ? m-am riscat sa fac si eu o comanda asa de proba dar nu am gasit nicaieri in cat timp se livreaza. si inca ceva.... la posta ai mai platit ceva?

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Comanda ajungea intr-o saptamana (perioadele mai putin aglomerate, cum e si acum) sau maximum 3 saptamani (perioadele de varf de reduceri). Vorbim de Franta, da? Sa ne spui si noua daca ti le mai tirmit, ca e scandal mare de cand s-a deschis redoute.ro .... Eu nu am mai comandat de atunci...

A... si la posta nu mai plateam nimic, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Pica Multumesc! Eu fac parte din mamele comode care si-au lasat copii in pampers pana au decis ei ca sunt gata! Pai oameni buni, daca peste tot pe site-urile de aici si toti pediatri spun ca vezica e gata de proces olitza la 18 luni, de ce sa-l pun pe olitza la 5 luni? Te vei educa pe tine, nu pe el! El nu se va tine, tu insa vei stii cand face. As putea pune articole peste articole. Sonia a fost in pampers pana la 3 ani. La 3 ani, a invatat sa mearga la toaleta in 4 zile (pt ca era gata!!) nu am avut probleme noaptea deloc, a facut doar o singura data cand avea febra si accidente ff rar. Eu una, sunt foarte multumita ca nu mi-am fortat copilul! Si da, sunt o mama denaturata si comoda, poftim! Aruncati cu rosii!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Copii trebuie sa fie invatati sa folosesca olita cit mai repede posibil, asta e parerea mea. Mi se pare o comoditate din partea parintilor care lasa copii cu scutece pina la virste inaintate.

SEBASTIAN (31.07.08)

Si la fel de bine unii psihologi spun ca cei care mai fac in pat la 5 ani, sunt cei fortati sa faca la oala inainte de a li se matura sfincterele... Dupa parerea lor, maturarea neuro si fizica are loc dupa 2 ani.

PS - la "vremea mea"... cand era Eliza mica, am pus-o pe oala dupa 7-8 luni, cand statea bine in fundulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

DIDI LA MULTI ANI!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput