Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata!

So, Lala, super ca ai spus inaintea mea despre locurile de joaca. Sa nu mai zica lumea ca am eu ceva pitici extra pe cap. Deci, dragele mele, asa este. Am fost la o gramada de zile de nastere si alte party-uri - numai la locuri de joaca - si nicaieri nu ne-a interzis sa stam cu copiii. Din contra, de cele mai multe ori, fiind multe mamici la un loc, era chiar mai fun, ca daca pleca una dintre mamici, ramaneau alte 20 sa supravegheze 21 copii. Ei au supraveghere, dar nu va imaginati ca prefera ca noi sa plecam cu totul si sa le lasam pe ele. De obicei, sunt 2-3 tinere care se uita dupa pitaci.

In functie de loc de joaca, exista o saltea mare de joaca, unde trebuie sa te descalti, dar, de obicei, este o zona delimitata. Si toate locurile la care am fost eu, aveau prevazute activitati pentru copii intre 1 an si cel putin 5-8 ani.

O chestie interesanta, dar unde nu se poate fuma, dar daca mergi 10 metri la o cafenea, te lasa, este la Kids Planet-ul din City Mall. De ce mi s-a parut interesant: locul de joaca este dispus pe lungimea locatiei, deci poti vedea in orice moment toti copiii, iar parintii au mese si scaune (destul de multe mi s-au parut mie) in fata acestui dreptunghi cu jucariile. Celalalt Kids Planet, de la Alba Iulia, are 2 locatii, una jos - parinti, cafele, tigari si una sus, cu copii, jocuri, mese, scaune. Dar nu cred ca incap 50 persoane in fiecare parte. Pe de alta parte, nici nu stim cati ne strangem deocamdata.

Oriunde ar fi locatia, oricum noi vom aduce mancare pentru clopotei de acasa. Chiar daca luam meniurile impuse de locatie, fiecare va manca ce ii va aduce mama.

Despre video/foto s-a discutat? Va tenteaza ideea? Nu va tenteaza?

Acum... se vorbea ca locurile de joaca inchiriaza pentru maxim 3 ore. Asa, si voi cate ore ati vrea sa stam? Vi se par putine 3 ore? Ati vrea sa stam mai mult? Pentru ca daca majoritatea asa vrea, atunci va trebui sa ne orientam catre sala de conferinte. Eu, personal, am plecat capiata acasa, dupa 3 ore cu tispe copii si de doua ori pe atat parinti.

Si inca o chestie: foarte frumos au facut mamicile de s-au vazut acum, in octombrie, dar sincer va spun, eu una nu mi-as lasa copilul sa bantuie pe o mocheta pe care calca sute de persoane zilnic, plina de praf care nu mai iese decat daca o inlocuiesti, spalata probabil o data la cateva luni. Prefer un loc sigur pentru copii, care este - cat de cat - pastrat curat si ingrijit. Prefer un loc adecvat pitacilor (ca nu noi suntem in centru, noi putem sta oriunde), decat un loc unde sa stau eu bine-merci.

Evident, majoritatea decide, dar eu zic ca daca nu ati fost intr-un loc de joaca pana acum, va propun urmatorul lucru: mergeti intr-o zi, cand vreti voi, cu copilul propriu sau fara, si stati juma' de ora in orice locatie va este mai aproape sau vi se pare mai interesanta. Ca sa puteti sa va dati seama cum e acolo si sa votati in cunostinta de cauza. Ce ziceti, va convine asa?

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sunt in stand-by cu pozele Ioanei, Miri, Cati si Gabrita. Aseara a fost un incendiu puternic in zona si au oprit lumina, sa fie siguri ca nu se intampla nimic grav, iar acum tocmai s-a trezit Mariuca.

fetele!

Ploscariu, bine ai venit! Sa speram ca te vei integra repede si usor, ca noi de primitoare, suntem primitoare. Dupa ce ne cunosti, o sa-ti placa de noi!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Asa este, LalaD si Creata au perfecta dreptate, eu am fost pana acum la 2 locuri de joaca cu Pupicu si de fiecare data am stat langa el, nu cred ca isi asuma fetele acelea grija unor copii asa de mici si apoi nici eu nu as putea pleca sa-l las, pt ca al meu nu sta fara mine.

Subscriu la mocheta din sala de conferinte, la locul de joaca toata lumea se descalta, pe cand in sala de conferinte, sa fim seriosi, la voi la birou de cate ori se spalau mochetele??? Eu stiu cum se spala la mine la munca... si vorba aia toate jucarelele alea vor sta pe jos si ei le baga in gurita, nu-i vorba, il las pe-al meu sa linga orice dar ACASA nu cine stie pe unde

Silvia, nu mai stiu ce au hotarat fetele cu privire la filmare pt ca nu am reusit sa urmaresc chiar toate discutiile.

Si inca ceva, o sa vedeti ca nu cred ca stam mai mult de 3 ore. DAR nu cred ca nu s-ar putea negocia si pt mai mult

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!GABRITZA am vazut pozele cu Daria.E tare scumpa si are niste ochi mortali.Am mai admirat-o si pe BIBI cu genele ei incredibil de lungi.LALA si eu zic ca printesa seamana cu tine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Creata ...care nu mai e creata..are parul scurt scurt..dar tare bine iti sta...ce de par ai..pai euy daca ma tund asa..mi se vede toata pielea capului:)....vreau sa iti spun ca ai un copil superb..sa iti traiasca..si sa va bucure sufletele...
am vazutr ca ai gresie pe jos..si la noi e la fel...am parchet in camere..dar inca nu ne-am luat covoare...si am asa...o strangere de inima...mi se pare rece pe jos...desi ii pun niste botosei in picioare...iar stefiuta acum vrea sa mearga tinuta de maini...voi cum faceti...nu e rece pe jos?

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

elle si mie imi place mult de tot la kiddyland e locatia preferata a lui Bogdan.

cretulico la kids planet in alba Iulia nu incapem sigur la celalalt nu am fost, nu pot sa ma pronunt .

Despre durata petrecerii:

- eu personal cred ca 3 ore oricum sunt multe pentru pitici de un an , o sa se lase oricum cu bazaieli dupa o ora

Din ce am observat personal cele 3 ore se platesc oricum dar gasca se poate sparge oricand. Ei i-au tariful intreg pentru 3 ore ( in general)

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alinatudor, eu il tin incaltat in casa. dar merge si de-a busilea si nici eu nu am covoare decat unul mic mic, restul e parchet gol.Pediatra mi-a spus ca pe parchet e ok, sa nu ii lasam insa pe gresie cand merg de-a busilea sa nu ajunga totusi cu pieptisorul pe gresie.

Imi pare rau de starea de kko pe care o ai, recomand inca odata MagneB6

AM vazut poze cu Daria, cu paine si cu morcovelul e mortala si are niste ochi albastri!!!!!

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

iar am scris total agramat dar am circumstante atenuante, parol

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Alinatudor, eu il tin incaltat in casa. dar merge si de-a busilea si nici eu nu am covoare decat unul mic mic, restul e parchet gol.Pediatra mi-a spus ca pe parchet e ok, sa nu ii lasam insa pe gresie cand merg de-a busilea sa nu ajunga totusi cu pieptisorul pe gresie.

Imi pare rau de starea de kko pe care o ai, recomand inca odata MagneB6

AM vazut poze cu Daria, cu paine si cu morcovelul e mortala si are niste ochi albastri!!!!!

Inimioara mea
zicolorata

Mersi mult..cred ca mai am cateva folii din sarcina..sa stii ca o sa iau....uffff....nu credeam ca poate fi asa de coplesitor...e foarte frumoasa perioada asta..dar tare solicitanta...de asta eu am un mare respect pentru mamicile cu mai mult de un copil..dar acum pot spune ca eu una..nu pot mai mult..deocamdata..iar penytru mine..a avea mai mult de un copil..e cu adevarat un act de mare putere si curaj :)

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

vizualizat si eu poze si filmulete , superbe !

Bai, ma omoara vecinii cu baraitul ...de 2 luni intregi se bocane si se baraie mereu ...imi vine sa plec in lume
Ce or face frate duminica nu stiu ...moooor de nervi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput