Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 7
AngeliquedeS spune:
As avea nevoie de sfaturi/incurajari. pe 24 plecam 3 zile la Busteni, noi si inca o pereche de prieteni cu o fetita de 2 ani. AM emotii, e prima oara cand plec mai mult de o zi cu baiatul si habar nu am ce-o sa fac cu el in afara de carat in brate tot timpul, dc era vara sau toamna mai timpurie il mai lasam pe iarba sau asa dar asa ce-o sa fac cu el, in picioare nu merge inca bine, in carucior nu prea sta, am emotii foarte mari, poate imi fac pb degeaba dar deh...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Lala20,
Bibi e su-per-ba!!Si desi nu stiu cand am vazut poze cu tine sunt convinsa ca iti seamana: ochii aia mari, mari!!!! Si are niste date la 11 luni-perfecte! Eu zic ca daca te poti deplasa la Bucuresti cand vor fi aniversati clopoteii (21febr) SA O FACI! Chiar daca vine si Tati al lui Bibi. Ii dai liber 3 ore in oras si fetele raman la clopotei. Ce zici? Precis vor zuzele sa o vada pe Bibi si le-ai cunoaste si tu pe cele care au fost mereu alaturi de voi?!
Cati,
se vede ca ati fi vrut si voi sa fiti la party! Ce de sugestii ai facut tu! Capuccino ala era seara sau in cursul zilei? Sper ca dormi noaptea si visezi frumos cu Matei!
RALY,
wow! Tocmai l-am chemat pe sot sa vada cum alearga fiul tau!!! Grozav e! Despre lapte NEbaut seara ci pe la 01:00 noaptea - SAME HERE! Aseara a baut 80ml si la 05:00 a golit 200ml. Si nici Benji nu papa decat PUREE!!!! Incercam incet, incet sa ii mai oferim iaurt cu fructe bucati, sau legume bucatele mai mari in puree (pe astea insa le cam sar eu-de friga sa nu vomeze tot). Hai, ca mai e cineva cu "somptme" ca Benji -m-am mai linistit daca se poate spune asta!
Stici ca eu in vara inainte de a pleca pt botez in ROmania ma temem ca incape Benjaminu meu pe mama lui mama si il diversifica rapid bunica! Se petrece insa acuma asta: intai covrig, biscu, apoi castravete murat! Azi: bunica si-a pus in pahar suc de grape, a lasat sa iasa "acidu" si fiind cu Benji in brate cand a baut (care a facut ochii cat cepele) i-a dat sa guste. Priviti: http://good-times.webshots.com/video/3029274470102658297AJUqrv!!!
Si NOUTATI incepand de aici:http://good-times.webshots.com/photo/2065685820102658297vppWbv
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alinaatudor spune:
Uff..eu nu te pot sfatui..stefiuta mea..cand plecam undeva..ne calareste..atat..ca nu merge bine..nu sta in carut..jucariile o plictisesc...vrea intretinuta..pentru mine ar fi un soi de corvoada sa plec...sorry..poate alte mamici au experienta si poot spune mai multe..
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
ceska777 spune:
Angi,
si Pupicu rade f molipsitor! Tu faceai hapciu? Ca el incerca printre hohote sa te imite, cred! Si Benji rade cand stranuta el sau unul din noi.
Despre excursia la Busteni: o sa fie bine ai sa vezi! Ori o ia din loc si numai dupa el alergi ori il adoarme aerul tare de munte si va dormi in carucior ca un pui mic si scump ce e!!!
Merg la dus si la program de belete atata cat o sa pot, mama e cu Benji la aer, azi inauguraza manusile!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS As avea nevoie de sfaturi/incurajari. pe 24 plecam 3 zile la Busteni, noi si inca o pereche de prieteni cu o fetita de 2 ani. AM emotii, e prima oara cand plec mai mult de o zi cu baiatul si habar nu am ce-o sa fac cu el in afara de carat in brate tot timpul, dc era vara sau toamna mai timpurie il mai lasam pe iarba sau asa dar asa ce-o sa fac cu el, in picioare nu merge inca bine, in carucior nu prea sta, am emotii foarte mari, poate imi fac pb degeaba dar deh... Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
O sa fie ok
, ai sa vezi . E posibil sa vrea chiar mai mult cu fetita decat cu tine. Picii astia ne surprind zilnic.Eu de revelion plec 7 zile la o vila la Cheia cu inca 6 familii , 5 din ele cu cate 2 copii intre 2 luni si 16 ani !. Aia tineri casatoriti, a sasea familie nu cred ca vor mai vrea copii curand

Eu una abia astept. Toate plecarile noastre in concedii cu copii au fost super .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
AngeliquedeS spune:
Ceska, da, eu faceam un fel de hapciu si el se chinuia printre hohote sa ma imite, nu mai pot dupa el!
Sper sa fie asa cum zici tu si nu cum zice ALina, desi de asta mi-e teama...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
alinaatudor spune:
deci..in loc sa fac curat..am citit vreo 3 capitole..asa..repede repede...am vazut ca v-atio certat. sper ca nu mai e nimeni botos...
:)
cum sa fac sa ma trec si eu in sondaj..adik...nu stiu cum sa csriu pe primsa pagina....daca face cineva chestia asta..eu vreau in loc de joaca...data..e ok cand poate miri...
hai va pup..ma duyc la smotru/facut manacre pentru pici...
sper sa nu mai existe ciondaneli..si totul sa fie ok...
pun si eu paie pe foic un pic..na..tre sa ma credeti ca nu am mai scris de mult...
vaaaa puuuuup
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Angi...hai sa nu las o impresie nasoala..sigur va fi ok..chiar daca te va obosi putin...eu acum sunt sub imperiul oboselii..si tot ce scot pe gura este legat de asta...
pup un pupic mic 
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
ramonab spune:
Buna ziua gagicute!
Vad ca avem o zuzica noua Ploscariu bine ai venit la noi.
Asta ma face sa imi amintesc ca am mai avut una cum cateva capitole prietena unei zuzici de-a noastre (nu mai stiu cine
) care nu a mai intrat pe la noi.De ce oare?
Lala20 vazut poze cu Bibi cea cu genele intoarse.Mi-a placut mult poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2637180750102239560JYoBVG
Angi am ras cu lacrimi de Pupicu razacios.Da si de cine se stramba ca sa il faca sa rada asa de frumos.Si mi-am dat seama ce faceai ca am vazut ca incerca sa te imite.Super!!!!
Raly atat pot sa zic
Ce bine merge puiu tau.Felicitari !!!!
Ceska suc de grapefruit?Iac!!! Da lu' Benji vad ca ii place.
Am vazut ca si al tau se ridica in scaun in picioare.
Asa era sa traga Razvi o tranta asa de la inaltime ca eu m-am dus in bucatarie sa ii reincalzesc mancarea si l-am lasat in scaun ca si cum am facut de atatea ori pana atunci.Si cand vin, domnu in picioare aplecat peste masuta.M-am si ingalbenit pe loc ca nu o sa ajung la timp sa il prind.Din fericire nu s-a lasat foarte tare.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Lala_D spune:
Poze noi , de vineri , aici : http://good-times.webshots.com/album/568228065eXiMGG?start=12
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze