Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 8
aweya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta neata noi am fost lenese azi, eu m-am trezit la 10.30 si eva la 11 .. sa fie de "vina" bibe cu laptele praf??lala da, aia e marca dar nu regasesc bibele meu acolo .. oricum eu vreau bibe de la stony angel si o sa-i pun tetina de la bibe pe care il am .. ca p-asta o cunoaste eva .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Elle biberoane d-alea gasesti in Selgros

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aweya
Elle biberoane d-alea gasesti in Selgros ![]() Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
multumesc mult! m-am oprit la 2 farmacii si nu am gasit, o sa merg la selgros. deci trag concluzia ca eva nu e pretentioasa .. ce marca o fi si asta stony angel .. dar daca cupilu' il accepta, why not ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Poze noi , de vineri , aici : http://good-times.webshots.com/album/568228065eXiMGG?start=12 ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Ti-am mai zis, mor dupa pletele lui!Ce mi-a placut poza aceea cu strambatu pt telecomanda!RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Elle, Stony Angel sunt foarte bune.Eu am de la ei si biberon si suzeta si pompa de muls tot de la ei.Sunt mult mai ieftine (pt buzunarul meu) si sunt de calitate.Nu cred ca trebuie sa fie chicco sau nuk sau avent ca sa fie bune.Sunt aceleasi materiale dar se plateste foarte mult firma.asta e toata diferenta.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ioanact spune:
Buna zuzici.
LaLa 20 e bine, daca te simti bine si ca nu mai aveti dispute.![]()

Shose, si celelalte mamici in curand va renunta la suzeta.
Am vazut poze cu Daria (gabritzza) e tare frumoasa cu ochii ei mari si albastri
, a lui Benji (ceska777) cum se stramba de la sucul de grape, dar i-a placut sucul
,a lui Andrei (Lala D) eu le-am mai vazut.
Sunt frumoase, avem clopotei tare dragalasi.
Creata2008 asteptam sa vizionezi si pozele noastre.![]()
AngeliquedeS eu cred ca va fi bine,o sa doarma de la aerul tare, si noi am fost la Busteni (am la semnatura 3 filumulete cu Ioana la munte:Busteni si Brasov, dar in luna August), chiar daca e frig o sa fie bine. Drum bun si distractie placuta.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Lala_D spune:
citat din mesajul lui aweya
Elle biberoane d-alea gasesti in Selgros ![]() Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
sau Auchan ori Mega image
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ven Da, de acord cu Ramona. La concluzia asta am ajuns si eu la al doilea copil Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Cum esti ? Imi pare bine sa te vad

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ramonab
Ti-am mai zis, mor dupa pletele lui!Ce mi-a placut poza aceea cu strambatu pt telecomanda!RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
in poza nu se aude si strigatul ofticat aferent strambaturii O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ioanact spune:
Avem si cateva poze facute azi dupa ce am venit de la biserica, Ioana imbracata gros, ne pregatim de iarna.![]()

Am plecat ca s-a trezit Ioana. Revin.![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)

.. sa fie de "vina" bibe cu laptele praf??