Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
lala
Doamne ce frumos si dulce e andreiul. mor dupa el!! cat despre bibe, ciar azi am fost la mega insa nu am gasit bibe din astea .. la auchan mai greu ajung insa poate o rog pe nasa mea ca sta ff aproape.
ven ce faci iubita? cum esti? 
ramo multumesc mult! uite ca eu am luat bibe si de la chicco si de la nuk si tot degeaba .. deci marca nu-si face banii .. e clar!!
angi eu cred ca o sa fie super la munte si pupicu o sa fie cuminte! have fun!
alina dulcissima ioana ta! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
lala nu reusesc eu sa identific exact pe unde vine kiddyland. e aproape de targul de masini de la vitan??
vad ca e destul de mare si au o gramada de joculete, ptr toate varstele.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta lala nu reusesc eu sa identific exact pe unde vine kiddyland. e aproape de targul de masini de la vitan?? vad ca e destul de mare si au o gramada de joculete, ptr toate varstele. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Pana in targ, pe strada paralela cu cheiul Dambovitei spre intersectia cu Mihai Bravu , cam la 100 m pana in acea intersectie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Alina e frumoasa foc printesa in roz 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Pana in targ, pe strada paralela cu cheiul Dambovitei spre intersectia cu Mihai Bravu , cam la 100 m pana in acea intersectie. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
aha .. ai idee daca se circula in ambele sensuri sau tre' sa mergem pana la targ si apoi sa intoarcem??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
LaLa_20 spune:
Gabritza imi pare bine ca ai revenit,am ragusit cat te-am strigat.
Multumim mult de aprecieri...

Cesck...
si eu am surprinso o data pe mama dandu-i Biancai morcov murat...
...si multumesc de sfat...dar "sotu" zice ca vrea sa mearga si el la party,oricum in ziua aia pica de munca(ce bine imi pare)...deci sigur o sa vin...calare sau pe jos,pe drum sau pe langa drum,cu tati sau fara tati...dar evident cu Bibi...
P.S.:Ma bag si la poze imediat...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala_D spune:
Nu se circula in ambele sensuri !
Sensul de mers pentru club este de la targ spre Mihai Bravu.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ioanact spune:
Am revenit. Am hranit-o pe Ioana, schimbat pampers, iar acum se joaca pe jos, ca de.. nu ma sta in patut.![]()
Ellenuta, LaLa D
Am o intrebare: voi i-ati dat clopoteilor vostri salata de vinete si ardei umpluti (fara carne) sau cu carne de pui ( ca asta au voie)? Au voie sa manance salata de vinete? 
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
alina eu stiam ca nu au voie salata de vinete pentru ca este foarte grea (ulei, plus ca vanata e o leguma grea) - eu nu ii dau! dar ardei umplu cu carne pui au voie, mama i-a facut evei si l-a lins .. desigur i-am pus si 2 lingurite de smanatana si a fost deliciu.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta alina eu stiam ca nu au voie salata de vinete pentru ca este foarte grea (ulei, plus ca vanata e o leguma grea) - eu nu ii dau! dar ardei umplu cu carne pui au voie, mama i-a facut evei si l-a lins .. desigur i-am pus si 2 lingurite de smanatana si a fost deliciu. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Multumesc Ellenuta. Ii voi face atunci ardei umpluti.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)