Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 5
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Lala D m-a convins si optez si eu tot pt loc de joaca, cine se logheaza pe contul zuzelor sa ma treaca si pe mine dincolo, va rog 
Shose, da, mopul ala H2O e bun si pt parchet, are o prietena de-a mea, eu ma mai gandesc inca dc sa iau sau nu.
Lala, subscriu si eum Biencuta e toata numai a ta.
Uitati aici un filmulet scurt cu Pupicu care rade pana se ineaca, mor dupa el! http://www.youtube.com/watch?v=8r7Rekgceq4
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
Exemplu de spatiu de joaca care este adaptat si pentru varsta de 1 an .
Eu am fost la petreceri aici cu Bogdan, Andrei inca nu a ajuns pe acolo.
Pentru copii este superb , pentru parinti au doua variante :
- la parter unde sunt si copii exista niste masute , banuiesc ca daca se vorbeste pentru inchirierea intregului spatiu se poate pune conditia ca si toti parintii sa stea jos. Mai exista si la etaj o camera pentru parintii fumatori .
E vorba de asta :
http://www.kiddyland.ro/despre.html
Kiddyland este cel mai nou loc de joaca din Bucuresti. Se intinde pe o suprafata de 500 mp in interior si 400 mp in aer liber.
Interiorul este un mare loc de joaca pentru copii intre 1 si 10 ani, avand ca puncte de distractie:
• cage soft play (labirint pe 2 nivele cu multiple activitati); play stations
• casuta de lemn cu compartimente speciale pentru copii;
• spatiu de joaca pentru copii intre 1-3 ani, balansoare, biciclete, jucarii pentru cei mici
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Scuzati :
Buna dimineata ! Poftiti si o cafea 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
raly spune:
Buna fetelor,
Mai dam pe la voi, sper ca va mai amintiti de noi.Eu tot ocupata cu munca, casa si copilul, abia fac fata.
Felicitari tuturor clopoteilor prntru progrese, sa fiti sanatosi si distractie frumoasa la party. Tare am fi vrut si noi sa participam si sa va cunoastem.
Noi suntem pe la 9,600 kg la 10 luni si 3 sapt. Face progrese pe zi ce trece, nu mai vrea sa fie tinut nici macar de o singura mana, merge singur destul de bine. Uitati aici un filmulet:
http://picasaweb.google.ca/dorel.iordache/10Months#5268796342670585474
Trebuie supravegheat atent caci se catara peste tot, se da jos din patul nostru care e destul de inalt.
Cu mancarea suntem destul de bine, are seri cand refuza biberonul la culcare ( azi a baut doar 10 ml) se scoala la 1am si mananca ce are trebui sa manance la culcare. Oare de ce, sa fie de la dinti?
Nu mananca bucatele mai mari , decat piureuri, sunt clopotei care manaca mai mare? Cum ati facut sa ii convingeti?
Va pup si sa stiti ca va urmaresc desi nu scriu prea des.
gabrittza spune:
fetelor sunteti de coma.eu stau de ceva timp in umbra si astept sa va calmati si sa revenim CELE MAI UNITE MAMICI!DA?
am citit tot ce sa scris in ultima saptamana.
noi suntem pt 21 februarie total de acord.
si cred ca optez pt loc de joaca.ora imi este indiferenta desi dimineata Daria se trezeste la 11 deci ora 10 ar fi imposibila pt noi.in fine asta mai vedem.
haideti sa stergem totul cu buretele vreti?
uite cate o
si un 
pt fiecare de la mine si de la Daria!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze
gabrittza spune:
poze noi cu Daria incepand de aici :http://community.webshots.com/album/568697554sUOXPk
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze
AngeliquedeS spune:
Raly, e mooooortal puiul tau cum merge singurel, ce mai, e scump foc!
Buna dimineata!!! Si haideti sa ne linistim

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ellenuta spune:
neata
noi am fost lenese azi, eu m-am trezit la 10.30 si eva la 11
.. sa fie de "vina" bibe cu laptele praf??
lala da, aia e marca dar nu regasesc bibele meu acolo .. oricum eu vreau bibe de la stony angel si o sa-i pun tetina de la bibe pe care il am .. ca p-asta o cunoaste eva ..
shose iti trimit eu suzete din alea daca vrei, astept pe PM detalii. deci sa fie 0+, da??
gabby bine ai revenit, ai reparat laptopul?? dariuca e o frumusete de frumusete!!
lalad ce super e kiddyland!!!! vad ca e si ptr copii de la 1 an .. super! imi place acolo ..
cati

raly ce dulce e pustiul tau!! ce frumos merge in picioare si ce cotrobaie peste tot!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
alinaatudor spune:
Buna fetelor...
vad ca se discuta de aniversare..am completat si eu acel formular..mai demult..dar nu stiu ce anume am scris..am uitat..oricum..pt mine e indiferent locul unde ne intalinm..cu ora e mai aiurea..caci trebuie sa vin din ploiesti..dar ne descurcam noi...
Nemary...te rog eu muuuult...cand se hotaraste da-mi si mie un bip sa imi spui si mie can si ce...am extrem de putin timp liber..si abia reusesc sa intru pe forum...intru rar..nu apuc sa citesc tot in urma..sigur pierd decizii importante...te rog mult sa ma suni sa stiu si eu la ce ora si unde..si pe cat...
In rest...noi suntem de coma...Stefiuta este o gurmanda..mananca orice..oricand ...oriunde./....adik...dupa ce am indesat-o cu mancare...ea ot ar mai vrea...daca vede altceva...de vreo sapt doua..imi facea show mare noapte...de noapte...nu stiam ce are..ma tragea de tzetze..de imi venea sa mor..la serviciu eram zombie..ei bine..azi noapte ce zic...dupa baie i-0am facut 200 ml lapte milupa 3...si l-a halit pe tot...si a dormit neintoarsa...ca tancu...copilul meu urla de foame..iar eu ca vaca...ma suparam pe ea....offff
de unde ma sa stiu eu ca dupa ce seara ii dau branza fagaras..din care nu scot smantana..plus paine...ea sa mai vrea si lapte...de unde...
sunt total nedumerita cam cat trebuie sa manance un copil atat de mic...eu am inceput incet incet sa ii dau si din mancarea noastra..asa..sa fac o trecere in etape...binenteles ca mananca de zici ca e de pe vremea foamwetei...nu vreau sa fie o obeza...dar ce sa fac..doar nu o sa o las sa urle...ufff..mi-am varsat nbeduful ..ca sunt tare suparata pe mine ca nu mi-am dat seama ca ea de fapt vrea mancare noaptea cand urkla...si ca tztele mele...care au devenit practic in existente..nu ii mai sunt de ajuns...
M aduc sa mai fac ceva prin casa ...si revin
va pup
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
lasa ca fac curat mai tarziu..ce sa mai..ca doar nu sunt angajata cu norma...
mai fetelor..daca tota viata mea va fi asa..eu cred ca demisionez..pai...ma duc la scarbiciu..unde evident ca stau 8 ore..caci nu fac fata in 6...tres maxim...vin acsa..stefiuta ma ia de buna...hop..numai la mami..hai sa o obosim pe mami...si acasa..na..tre sa faca cineva si un pic de curat...noroc ca mancare face mama mea...de fapt..punand pe hartie..cred ca serviciul ma oboseste cel mai tare...ooooofff
nu stiu cum va descurcati voi...dar mie imi lipseste energia de a mai face altceva...nu sunt eu extrem de sociabila din fire..dar nu mai socializez deloc..nu fac altceva decat cicluyl birou pat...de fapt..birou-sdtefiuta-pat...atat...ceed ca sunt intr-o pasa tare naspa..caci vreau sa schimb ceva in activitatile mele zilnice,..../si nu reusesc..mircea e mai tot timpul plecat prin deplasari...s-a mutat cu scarbiciul..si acum trebuie sa plece prin tara..sta plecat toata saptamana...iar eu..singurele persoane cu care socializez sunt colegele de naveta de pe tren..atat...cred ca e de vina si ziua asta scurta..la 5 se innopteaza...si gata..s-a terminat ziua....
sper ca vor veni si vremuri mai bune..desi..in goana asta dupa bani..nu mai stim ce conteaza..si altfel..cum sa traim..cand ratele ne omoara...tre sa alergam...dar uitam esentialul..
scuze..ca devin asa...pisaloaga..dar dupa cum spuneam..la cine sa ma vait:)
va pup inca o data..si imi pare teribil de rau ca nu v-amn mai urmarit in ultima vreme...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste